Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
emath

Συμφωνία των Πρεσπών, το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη τελεί από το πρωί υπό κατάληψη.

«Στηρίζουμε και επαινούμε τους μαθητές αγωνιστές του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στον αγώνα τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. ΝΥΝ ΥΠΈΡ ΠΆΝΤΩΝ Ο ΑΓΏΝ», τονίζει η Επιτροπή  του Μακεδονικού Αγώνα, σε ανάρτησή της στο Facebook.

Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό στα κάγκελα του σχολείο με το μήνυμα «Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγουμενη εβδομάδα, δέκα σχολεία -από τα συνολικά 40- στον νομό Πιερίας, προχώρησαν σε κατάληψη, αντιδρώντας στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και ως ένδειξη συμπαράστασης για την αποβολή μαθητών από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρακα επειδή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΡΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΑΙΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΙΑΜΕ ΓΙΑ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ, ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.