Καστοριά: Στον Εισαγγελέα οι αστυνομικοί μέλη της σπείρας που έβγαλε 700.000 ευρώ από διακίνηση μεταναστών

Κοινοποίηση:
kastoria

Στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή (21/10) οι 14 συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εγκληματική οργάνωση που είχε στηθεί στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής.

Υπενθυμίζεται ότι επτά από τους συλληφθέντες είναι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και, μαζί με δύο ακόμα αστυνομικούς που συνελήφθησαν την Πέμπτη, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μετά την απολογία των συλληφθέντων, εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες και σε βαθμό κακουργήματος σε μια δικογραφία, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 128 άτομα.

Τα κέρδη της σπείρας, αγγίζουν τις 700.000 ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκαν στα ταμεία και κατασχέθηκαν 463.000 ευρώ καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να «εξυπηρέτησαν» περισσότερους από 1.700 Αλβανούς να μπουν, να βγουν και να παραμείνουν παράνομα στη χώρα μας. Κάθε αστυνομικός που συμμετείχε στο κύκλωμα, έπαιρνε μηνιαίο μισθό από 2.000 έως 10.000 ευρώ ανάλογα με τη διευκόλυνση που παρείχε στο κύκλωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΙΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ

  2. Αστυνομια δεν εχουμε.Εμ πληρωνονται απο τον λαο εμ τον λαο τον ποδοπατουν

  3. Εμμμ με ενα μισθο δεν φτιαχνουν σπιτια ταξιδια και χιλια δυο.Οταν φαινονται αυτα απο κατω κατι βρωμαει

  4. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ??????????????
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ??????????????

Comments are closed.