Κασσελάκης για Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Κοινοποίηση:
φγ

Απαντήσεις για τα emails προς απόδημους Έλληνες από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η διαρροή προσωπικών δεδομένων έχει προκαλέσει σάλο και ο Στέφανος Κασσελάκης αξιώνει εξηγήσεις τόσο από την ευρωβουλευτή της ΝΔ όσο και από το υπουργείο Εσωτερικών.

Με ανάρτησή του στα social media τονίζει, μεταξύ άλλων: «Θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων όλες τις καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία μας».

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου για την «υπόθεση Ασημακοπούλου»

«Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ…

Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Η άμεση απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΒΡΕΙΚΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?????ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ

  2. “””” Όλα στο φως!» “””” οπως ολα τα αλλα μυρια…..τοσα……🤣🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.