Κασιδιάρης συντρίβει το πραξικόπημα Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποδεικνύει με ακλόνητα νομικά επιχειρήματα γιατί καμία αντισυνταγματική ρύθμιση του Μητσοτάκη δεν πρόκειται να τον αποκλείσει από την επόμενη Βουλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Αντε έρχεται η Λευτεριά με τον Ηλία να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω ντε.

  2. με τον όρο ‘εγκληματική οργάνωση’ είδαν όλοι τον εαυτό τους στον καθρέφτη και ανατρίχιασαν. Να βοηθήσω λίγο. Αφού δεν επιτρέπονται φωτογραφικοί νόμοι από το Σύνταγμα, ας κάνουν ένα νόμο που να απαγορεύει στον Κασιδιάρη, την οικογένειά του, τους φίλους του, τους γείτονες και τους συγχωριανούς του να κατέβουν στις εκλογές. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη φωτογραφία οπότε δεν είναι φωτογραφικός…

  3. Aυτή την ομορφιά, το πορτραίτο του κοριάκου μιζοτάκη, πρέπει να την χρησιμοποιείτε συστηματικά… Πόσο τον εκφράζει!

  4. Το ανθελληνικο συστημα που ξεπουλαει την Ελλαδα,
    μονο τον Κασιδιαρη φοβαται….
    ολους τους αλλους τους εχει για πλακα…
    Βελοπουλους-Μπογδανος-Τζημερους-Φαηλος–Βοβολης κλπ….
    ανθρωποι του συστηματος ειναι….
    στα πρωτα ζορια θα στηριξουν μια κυβερνηση ΝΔ η και Συριζα …

    Ο Ηλιας Κασιδιαρης ειναι ο μοναδικος που μπορει να σωσει
    οτι εχει απομεινει.
    Νεος, μορφωμενος, με πυρινο λογο,
    δεν ανηκει σε κανενα Τζακι και Μασωνικη Στοα
    και η αγαπη του για την Ελλαδα και τους Ελληνες
    ειναι αδιαπραγματευτη……
    Ειναι επιτακτικη αναγκη να στηριξουμε το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και τον Ηλια Κασιδιαρη ,
    γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει Πατριδα για τους Ελληνες.

  5. Τη μεγάλη ανηφόρα τραβάνε κάθε χρόνο τα χρέη της κυβερνητικής σας παράταξης, με τους άριστους της Ν.Δ. να χρωστούν πλέον στις τράπεζες πολύ περισσότερα από όσα χρωστούσαν επί δανείων «αέρα» της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση σας έχει θεσπίσει την ασυλία των τραπεζικών στελεχών και έχει ταυτόχρονα αφαιρέσει από τη Δικαιοσύνη τη δυνατότητα αυτεπάγγελτης δίωξης, ειδικά για τα golden boys του ευρύτερου Δημοσίου, οπότε έχει προφανώς εξασφαλιστεί και το ακαταδίωκτο όσων κλείνουν τα μάτια στα «κόκκινα» αυτά δάνεια επιτρέποντας την αποπληρωμή τους σε περίπου δυο αιώνες.Το μόρφομα σας Στα 392 εκατ. ευρώ έφτασαν τα δάνεια της Ν.Δ δώστε πίσω τα χρωστούμενα αλήτες απατεώνες νεοδημοκράτες η αληθινή εγκληματική οργάνωση ειστε εσείς

  6. Κράτα γερά Ηλία και τα σκουλήκια δεν πρόκειται να σε νικήσουν
    Ο σκεπτόμενος λαός είναι μαζί σου

  7. Αφού πούλησες όσους κατεβήκαμε στα συλλαλητήρια κατά των πρεσπών, πάλι θα συνεργαστείς με τον πινόκιο τσίπρα, τώρα κατά του ηλία; Δεν βλέπεις ότι καταστρέφετε την Ελλάδα με μακεδονικές γλώσσες και μειονότητες και τους λαθρομετανάστες που φέρνετε; Δεν πειράζει, κάνε κόμμα με τον τσίπρα και βάλε πλεύρη και ρεπούση στο ίδιο ψηφοδέλτιο, ίδια πολιτική έχετε! Αντί να ασχολείσαι με τον εξισλαμισμό της Ελλάδας, ασχολείσαι με τον Ηλία μαζί με τα λαμόγια της αριστεράς! Δεν πειράζει, τώρα θα ψηφίσουν Ηλία και αυτοί που δεν θα ψήφιζαν γιατί θα γίνετε ρόμπα στο ΣτΕ όπως γίνατε και με τους υγειονομικούς σε αναστολή, που ο πλεύρης ήθελε να τους απολύσει αλλά επέστρεψαν δικαιωμένοι! Κούλη, θέλεις νόμιμο τον ρουβίκωνα και την αριστερή τρομοκρατία και παράνομο τον Ηλία; Ηλία δαγκωτό όλοι! Για την Ελλάδα και τα παιδιά σας!

  8. Πάντως αυτοί για να επιστρατεύσουν και τον πεθαμένο βασιλιά, που αυτοί έφεραν στην Ελλάδα, για να σφυγομετρήσουν την αντίδραση του κόσμου ξέρουν ότι το έχουν χάσει το παιχνίδι με τον Κασιδιάρη.

  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΣ…ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΙΥ ΕΝΑ 25% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΟΠΩΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ Κ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ..ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ..ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ..ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ….Κ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ Κ Η ΣΑΠΙΛΑ

  10. το βλαμμένο τα χει κάνει πάνω του, έρχεται η ώρα σας κοπροσκυλα

  11. Τρίζουν τα κόκαλά μου με αυτό το μούλικο.

  12. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ

  13. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!! ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΟΥ!!!
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΧΙΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

  14. Ας τον αφήσουν τον Λιάκο να κατέβει στις εκλογές έτσι και αλλιώς ούτε 1% δεν θα πάρει και θα κλειστούν πάλι στις τρύπες τους τα Ναζιδια

  15. ΚΟΥΛΟΓΙΕ το Τέρρυ και τη ς αδερφής σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις πιο αργό και επωδυνο τέλος.
    ΌΛΟΙ εσείς οι προδότες θα θερίσετε ότι σπέιρατε.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ

  16. στεφανε…αν τυχον τολμησουν τελικα και αποκλεισουν τον ηλια η το κομμα του, συννενοηθειτε και εμπα μπροστα…αλλιως, αν δεν αφησουν κανενα περιθωριο, να ψηφισουμε ολοι συριζα για να πεσει η χουντα που ζουμε..αλλα ας μη φτασουμε μεχρις εκει

  17. Ηλία όπου τον βρίσκεις τον κατσαπλιά τον Κούλη ρίξτου φάπα.

  18. ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    1. Κούρασες ρε μεγάλε με τις ίδιες παπαριές σου… έλεος. !!!

  19. Ο/Η Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    Η μαιμουδοσυνεντευξη του ΔΑΝΙΚΑ, όπου δε ρωτησε τιποτα επι της ουσιας, μια ψευτοσυνεντευξη καφενειου ηταν, και απο κανω γεματο σχολια που τα ειχε γραψει ο ιδιος που εξυμνουν το Μητσοτακη.
    Με τετοια πανε να κυβερνησουν.

  20. Ποιος βασιλιάς ρε ηλίθιε; Όλοι στο κόλπο είναι. Έχουν καταλάβει ότι ο περισσότερος κόσμος τούς σιχαίνεται και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αυτοί τον έφεραν και κάνουν ότι δεν τον θέλουν.

  21. Το κομμα Έλληνες ΔΕΝ μπορεί να αποκλειστεί. Εξάλλου δεν κατηγορείται για τίποτα ως κόμμα, ουτε καταδικάστικε για τίποτα. Ο κος Κασιδιάρης ΔΕΝ έχει στερηθεί πολιτικών δικαιωμάτων, ούτε έχει τελεσίδικη απόφαση, αρμόδιο ήταν το δικαστήριο για αυτό, το οποίο ΔΕΝ το έκανε. Άρα ο Κούλης ας καθήσει ήσυχα. Ο λαός γνωρίζει πλέον την τακτική της ΝΔ και τους έχει γυρίσει την πλάτη.

  22. ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ….. ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙ.
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ…….
    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΩΡΕ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ……

  23. Ρε αμορφωτα ερπετά, τι δεν καταλαβαίνετε; Το να είσαι εθνικιστής ( η μετάφραση στα γερμανικά ειναι Nazi(onalist)) είναι παράνομο όπως και το να είσαι παιδεραστης, βιαστης, κλέφτης, δολοφόνος κλπ. Φυσικά και δεν επιτρέπεται να κατέβει σε εκλογές σύγχρονου\δημοκρατικού κράτους. Όσοι έχουν αλλη γνώμη, ξυδι και διάβασμα.

    1. Φαντάζομαι θα ήσουνα στην αμάλ που δεν κόλλαγε εκεί ο κοροιδοιός και την αφήσανε όταν οι εμβολιολάγνοι της μίζας απαγόρευαν τη λιτανεία της Παναγίας! Σας πήραν χαμπάρι τι συνεταιράκια είστε αριστεροί και δεξιοί του κούλη. Παρέα στα μνημόνια, παρέα στις πρέσπες, παρέα στις ελληνοποιήσεις αλλοδαπών. Αυτά είναι τα εγκλήματα όχι ο πατριώτης Ηλίας, διεθνιστές της Εκάλης και του Κολωνακίου. Γιατί από Άγιο Παντελεήμονα δεν περνάτε γιατί εκεί σφαχτήκανε προχθές κάτι Αφγανοί! Το Κολωνάκι έχει ασφάλεια!

      1. Οχι απο το αμάλ αλλά απο την Ολλανδία και περήφανος Gay απο Gay γονείς. Ο Μητσοτάκης με εκφράζει διότι είναι με το μέρος των LGBT+ ΛΟΑΤΚΙ “Η Ελλάδα στο μέλλον” μέλλον που οραματίζεται το ίδιο και ο Σύριζα οι οποίοι θέλουν την ορατότητα μας στον δημόσιο και πολιτικό λόγο.

        1. Πραγματικός αναρχοαπλυτος και Μητσοτάκης; Εσύ δεν θες νηπιαγωγείο αλλά παιδικό σταθμό να σου διαβάζουν τα τραβεστί παραμυθάκια. Νεοδημοκρατης βρωμοκωλος είσαι και μια που είσαι Ολλανδία δικαιολογείσαι από το πολύ κάψιμο από τις χημείες και το σκανκ. Άιντε και σύντομα σε μόνιμη “αμνησία” γιατί την αμνηστία της έχεις ήδη.

        2. Τράβα γα@@ησου με τον γκόμενο σου ρε αρσενοκοιτη και μη μας ζαλίζεις τα παπάρια γμτ την αμαλ σας. !!

    2. Το ναζι βγαινει απο το NAsional SoZIalist, απο το εθνικοσοσιαλιστης δηλαδη και οχι το εθνικιστης, εξαλου το ΟΧΙ στους φασιστες ιταλους και ναζι Γερμανους οι Ελληνες Εθνικιστες το ειπαν, ξεστραβωσου γιδι.

      1. Εγώ να σε πάρω απο το νηπιαγωγείο και να σε πάω πανεπιστήμιο τζάμπα αποκλείεται. Βρες κανέναν αλλον να σου απαντησει.

      2. Για φαντάσου ‘σοσιαλιστες’ με αυτή τη λέξη κρύβουν τα πάντα! Μιλάνε για δημοκρατία αλλά ξεχνούν να διευκρινίσουν ότι είναι για λίγους!! Είναι αλήθεια κυρά Τ@σί@ κακό χρόνο να εχεις…

    3. Πάρτε ένα ποσοστό κοντά στο 12-10% και πάγαινε να κλάψεις στην Ομόνοια μαζί με τους λαθρο.

  24. Στέφανε, ρόμπα θα γίνουν και αυτοί και όσοι συνταγματολόγοι τους υποστηρίξουν. Που ακούστηκε να αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές; Ήδη τους γύρισε μπούμερανγκ, αν το κάνουν πάτε με Ηλία για 20%. Και μόνο που τρέμουν τον Ηλία , δείχνει πόσος κόσμος θα σας ακολουθήσει. Στέφανε, κατέβα με Ηλία, όλοι είμαστε έτοιμοι για τον Υπέρ πάντων αγώνα. Με τόσες ελληνοποιήσεις σε 10 χρόνια οι αλλοδαποί θα είναι πλειοψηφία! Ή τώρα η ποτέ Στέφανε.

    1. 20% ο Κασιδιάρης (βρωμιαρης σημαίνει αυτό στο χωριό μου -κασίδα =βρώμα ) μονο σε μείωση της ποινή του μπορεί να το δει, αμα συνεχισει να δίνει κ@λο σε Μπαλτακους και σια. Οι εθνικιστές είναι εγκληματιες και ανήκουν στη φυλακή.

      1. Αγαπητε Αναρχοαπλυτε
        Casidus ειναι λατινικα η περικεφαλαια που φορουσαν οι χαμηλοβαθμοι στρατιωτικοι και τους προκαλουσε πολλα προβληματα στο τριχωτο της κεφαλης Χειροτερο απ τα συγχρονα καπελα Και επειδη το εσωτερικο ηταν δερματινο με τον ιδρωτα μυριζε οπως τα παπουτσια Σαν ποδαριλα περιπου
        Κασιδας ή Κασιδιαρης ειναι κατι σαν συγχρονος λοχιας ή υπολοχαγος

        1. Εγω φασιστακο απ την Ελλάδα ειμαι, ελληνικά ξέρω. Και στη Σπάρτη κασίδα σημαίνει βρώμα. Βρες παραδειγματα απο όποια αλλη γλώσσα του κόσμου σε βολευει. Αλλά ο Ηλίας πήρε το όνομα του απο το “Βρωμιάρης” και αυτό δεν αλλαζει.

          1. Βολέψου με καμία ανεμογενητρια και στα σαδομαζοχ show σας κι εσείς οι γκει ναζιστικά αξεσουάρ και σβάστικες χρησιμοποιείτε. Ή μήπως δεν το γνωρίζεις;

  25. Ο σεισμός που έρχετε στίς εκλογές ονομάζεται «ΕΛΛΗΝΕΣ»

  26. Τους πονάει η αλήθεια. Όλοι στον αγώνα αυτές τις εκλογές να μην τους αφήσουμε να αποτελειώσουν την Πατρίδα!

  27. οταν θαρθει η ωρα ρε γαμ@μενε μητσο….η οχι ελικοπτερο δεν θα προλαβης να παρεις ουτε και ολο το ΝΑΤΟ δεν θα μπορει να σε προστατευσει

  28. το βάλαμε να παίξει δυνατά στο ραδιόφωνο και δε πιστεύαμε το σκόρ!

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΝΔ
    5 – 0

  29. αν ο κουλης κανει συνταγματικη εκτροπη, θα πεσει απ τους ιδιους τους δικους του

  30. Όπου εμφανίζεται το κάθαρμα φτυστε τον προδότη της δεξιάς παράταξης.

    1. ΔΕΝ είναι δεξιός, λαμόγιο και καρεκλοκένταυρος είναι. Δειλός και ύπουλος όπως ο Κοπρέας

  31. Ηλία μη μασάς, ότι και να κάνουν τα καθάρματα θα μπεις στη Βουλή, εκεί κανόνισε την 2η φορά να τους γαμησεις χωρίς έλεος.

  32. ανεγκεφαλε και υστερικε Κουλη εισαι τελειωμενος…….
    η εισοδος των ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Ηλια και τα αλλα παληκαρια στην βουλη,
    σηματοδοτει και την δικη σου καθαιρεση απο το μασωνικο κομμα των κλεφτων και παιδοβιαστων…….
    αλλος προσκυνημενος θα σε διαδεχτει…….
    ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

  33. Κατ’ αρχην, η αποφαση δεν ειναι τελεσιδικη. Εκτος αν επισπευσει την εφεση ο Κουλης

  34. Γαμω τη Μαρεβα σου ξευτιλισμενε Κουλη, που μπουζουριασες 40 ατομα για ενα φονο! Ονομασες εγκληματιες 40 ατομα για ενα φονο ρε, την καταρα μου να χεις βρωμυλε υποτακτικε. Θα μας βρεις μπροστα σου, αλητη

  35. Εχεις εκατοντάδες χιλ κόσμο που σε στηρίζει Ηλία..

Comments are closed.