Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
HLIAS

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για την ανάληψη της Προεδρίας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τον Επίτιμο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο και για την δική του υποψηφιότητα στις προσεχείς εθνικές εκλογές στην Α’ Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Οτι και να λετε τρελλαθηκαν απο το φοβο τους οι νεοδημοκρατες και το μονο που κανουν τα βοθροκαναλα και δεν το καταλαβαινουν ειναι να κανουν διαφημηση στον Ηλια χαχαχαχα

  2. ΗΛΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ….ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ….

  3. Κανείς δεν περίμενε αυτήν την κίνηση με τον κ.Κανελοπουλο με αποτέλεσμα να έχουν σκυλιασει. Φυσικά και ξέρουν ότι ψήφισαν έναν αντισυνταγματικό νόμο που δεν μπορεί να σταθεί. Δύο άρθρα του Συντάγματος μας και ένα του ευρωπαϊκού ανέφερε ο πρόεδρος στην συνέντευξη του. Αυτή η σημαντική εξέλιξη που γέμισε αισιοδοξία τον πατριωτικό κόσμο πρέπει να έχει και αντίκρυσμα στις αρχές του Μάη στον Άρειο πάγο. Το σύστημα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ήδη θα έχει ξεκινήσει στα μουλωχτα με τον τρόπο του να μπορέσει να αποκλείσει το κόμμα απ’τις εκλογές. Κάτι οι όποιες απειλές, κάτι η σάπια δικαιοσύνη, κάτι το χρήμα που διαθέτουν για να λαδωνουν, κάτι τα φερέφωνα τους στα κανάλια,για αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση και επειδή αυτοί στη ΝΔ ξέρουν ότι αν χάσουν ένα 8+% θα πέσουν τότε πρέπει και οι πατριώτες να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αρνητικής απόφασης να μην επιστρέψουν στο μαντρί αλλά να πάρουν σήμα τι θα ψηφίσουν.

  4. μπραβο ρε βλακα λιακο εβαλες το πλυντηριο του ναρκεμπορα μπροσταρη μαπα

    1. Δες τα σάιτ του μαρινάκη να δεις τι πόλεμο κάνουν στον γίγαντα Εισαγγελέα. Πρωτοστατούν οι αριστεροί δημοσιογράφοι που δουλεύουν στον Εφοπλιστή και καταγγέλλουν το …καπιταλιστικό σύστημα. Από τα σάιτ του …εφοπλιστή! Εισαγγελέα Κανελλόπουλε,έχεις εκατομμύρια αδέρφια που σε αγαπάνε πολύ περισσότερο από τα βιολογικά σου αδέρφια!

  5. Ο Κανελλόπουλος είναι γιος δωσιλόγου της κατοχής που στα Καλάβρυτα κυνηγήθηκε γιατί κατέδιδε Έλληνες στους Γερμανούς.Αν ρωτήσετε στα Καλάβρυτα θα σας πούνε.

  6. Πάμε γερά παιδιά όλοι μαζί ναζί !

    1. καλως τον σαρδαναπαλο. λιγη διαιτα πες να κανει ο αρχηγος σου ο μητσαρας

  7. ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΎ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΎ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  8. Κώνστας και Μιχαλολιάκος σκέτη απογοήτευση με τις ανακοινώσεις που βγάλανε χθες και προχθές Όπως και με τα σημερινά λεγόμενα του κυρίου Κώνστα.Κρίμα γιατί σας είχαμε σε εκτίμηση και σας πιστέψαμε εκεί στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!!Ελπίζουμε ο συναγωνιστής Ζαφειρόπουλος να μην ακολουθήσει τον δρόμο της φυγής να μην εγκαταλείψει και να παραμείνει στον σκληρό αγώνα που κάνει το εθνικό-εθνικιστικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

  9. Όπου και να κατέβει θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο

  10. Τα αδέλφια του που τον αποκήρυξαν να πάνε να γαμηθούν και ειδικά ο λαμογιοπασόκ δικηγοράκος Θανασάκης που ανακατεύτηκε με τον βόθρο του ποδοσφαίρου, ρε ουστ.

  11. Μαθετε πρωτα να γραφετε σωστα το ονομα αυτου , που τους σταυλους του καθαρησε ο Ηρακλης και μετα κανετε κριτικη, ανιστορητοι.

    1. Το μονοτονικό βλέπω το έσκισες, ο Αυγείας σε μάρανε, σημασία δεν έχει το όνομα αλλά τα σκατά που καθάρισε ο ήρωας. Γκέγκε;

  12. Εισαγγελέας διατάζει συλλήψεις, οι Έλληνες εκτελούν και μαζεύουν τις πατσαβούρες Πούμας πίνουν το αίμα 50 χρόνια, πάμε.

  13. ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΗΤΕΥΜΑ

  14. Θελουμε τον Κυριο εισαγγελεα για Κυβερνητη, Δικαστή, Εκτελεστή, Υπερ-Αστυνόμο και Προεδρο της Δημοκρατιας !!

    Οπως στην ταινία Judge Dredd (1995), με τον Σταλλονε !!

    Και τον Ηλια Πρωθυπουργο !!

  15. ΗΛΙΑ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  16. Εσύ Γιώργο Κ, για αρχή, μάθε ότι ο Αυγέας, ο αργοναύτης γιός του Ηλίου, δεν είχε ούτε σταύλους ούτε κοπάδια ζώων …
    Σταύλους με κοπάδια ζώων είχε ο βασιλιάς της ΄Ηλιδας Αυγείας, τους οποίους -σταύλους- καθάρισε μέσα σε μία ημέρα ο Ηρακλής (ευρισκόμενος υπό τις διαταγές του βασιλιά της Τίρυνθας και των Μυκηνών, Ευρυσθέα), εκτρέποντας την ροή των δύο κοντινών ποταμών Αλφειού και Πηνειού …

    1. Μπράβο το είπες το μαθημά σου; Εγώ πήγα να κάνω λογοπαίγνιο…Ατυχές ….αλλά λογοπαίγνιο..Τα μαθήματα από το google να τα δώσεις σε άλλους…Είσαι πολύ Χρυσαυγίτης και αγράμματος για να μου κάνεις μάθημα…

      1. Αυτό με τους αγράμματους Χρυσαυγίτες κατάντησε αηδία, δεν το βαρεθήκατε; Θα μας πείς τώρα ότι είναι αγράμματος και ο Ηλίας ρε βλήμα;

      2. Χρυσαυγίτης είναι και ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος; Πότε έγινε, τώρα στα γεράματα; Πάψτε να λέτε Χρυσαυγίτη όποιον συμφωνεί με τον Ηλία που αγαπάει την Ελλάδα. Και φάτε κούλη, τσίπρα, ανδρουλάκη,κουτσούμπα, Γιωργάκη, βενιζέλο και λοιπούς του συνταγματικού τόξου που είναι πάμπλουτοι στη χώρα που χρωστάει 400 δις, φέρανε λαθρομετανάστες, ψηφίσανε μνημόνια, τζαμιά, πρέσπες και υποστήριζαν όλοι τους τον Μπουτάρη που είπε ότι χέστηκε αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες! Τον μπουτάρη ρε υποστηρίζατε! Αυτοί είστε ανθέλληνες και τουρκόφιλοι, που για να δικαιολογήσετε τον ερντογάν που απειλεί τα νησιά μιλάτε για τα τουρκικά ακρογιάλια και όχι για τα Ελληνικά νησιά μας!

  17. Ηλια εσυ στην Α ΑΘΗΝΑς και ο Χιος στην Β Αθηνας και η ΝΔ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε
    Παμε για Αξιωματικη Αντιπολιτευση

  18. Η ΑΛΛΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΦΑΡΜΑΚΙ…ΧΑΧΑΧΑ…..Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΔΟΝΗ ΜΑΣ..

  19. Ας πει καποοιος σε αυτην την Γιαμαρελλου που λεει τις ειδησεις στο ΚΟΝΤΡΑ οτ το κομμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” δεν ειναι μορφωμα κυρατσα μου αλλα ενα κομμα που θα το ψηφισουν μερικες χιλιαδες λαου και σε καποιον αλλο του πανελ καποιον……”Δημοοσιογραφο” Δημαγγελο Κυριακο να του πητε αυτουνου του Καραγκιοζζη οτι το κομμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” δεν ειναι μια εγκλημετικη οργανωση οπως ειπε αυτος ο κοπρος,για το κομμα αυτο να του πει καποιος οτι το ψηφιζει μερικες χιλιαδες του Ελληνικου λαου που δεν ειναι εγκληματιες γκε γκε βρωμυλο!!!! καλα η παρουσιαστρια μοκο τσιμουδια,αλλα τι τσιιμουδια ?? αφου και αυτο το πραμα αποκαλεσαι μορφωμα το κομμα.Κριμα για τον σταθμο με τετοια φρουτα που μαζευει,Τελος !!!!!!!!

  20. Γεώργιος Κ, κόψε τις πολλές κόκες. Έχεις παραισθήσεις. Και να γυρίσει πίσω στο δικαστικό σώμα ο εισαγγελέας της Τζένυς της ωραίας. Οι χειρότεροί του εξήντλησαν τη νομική τους ορθότητα αποπέμποντάς τον από το δικαστικό σώμα.

  21. Ωραία τα είπε ο κύριος εισαγγελέας. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα ηγέτη με σιδερένια πυγμή. Επίσης είπε ότι οι νομικοί λειτουργοί είναι δέσμιοι των νόμων που διαγράφουν τα πλαίσια που θα κινηθούν. Τί συμβαίνει όταν το νομικό σύστημα αντιβαίνει τον Νόμο του Θεού; Ποιον θα υπηρετήσει, τον Θεό ή το νομικό κατεστημένο;

  22. Ηλία είσαι ο ίδιος ο στάβλος του Αυγέα; Τι έγινε; Εντάξει η διαπραγμάτευση; Και έξω και με βουλευτικό μισθό…Ησύχασαν οι Μητσοτάκηδες; Τους την έκανες την δουλειά;

    1. Ρε νούμερο σας πληρώνουν καλά εκεί στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ;Θα πάθετε πολλά εγκεφαλικά τη νύχτα των εκλογών.

  23. Ηλία, καθάρισε επιτέλους τον στάβλο του Αυγέα στην Βοuλή!

Comments are closed.