Κασιδιάρης: “Δίνω 50.000€ σε όποιον βρει μισό στοιχείο ενοχής μου” (Ηχητικό)

Κοινοποίηση:
Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ως γνωστόν, βρίσκεται στη φυλακή και οι “Έλληνες” εξέδωσαν Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται πως ο ιδρυτής του κόμματος δίνει 50.000 ευρώ σε όποιοι βρει ένα στοιχείο που αποδεικνύει την ενοχή του ως προς την καταδίκη του.

Αναλυτικά:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει την εγγύηση των 50.000€ σε όποιον δικαστή, εισαγγελέα, δικηγόρο ή απλό πολίτη καταφέρει να ανακαλύψει μισό ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του, στην κατάπτυστη και πολιτικά υπαγορευμένη απόφαση καταδίκης του, των 12.000 χιλιάδων σελίδων. Έπεσαν οι μάσκες της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη, που για μια ακόμη φορά χρησιμοποίησε το παραδικαστικό της κύκλωμα, για να χτυπήσει τον μοναδικό πραγματικό της αντίπαλο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει επίσης την μεγάλη επιτυχία της Marine Le Pen στις γαλλικές εκλογές, καθώς και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για το κύμα της ακρίβειας που πλήττει τον ελληνικό λαό.

Nωρίτερα, το κόμμα μας απάντησε σε διάφορα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες για τυπικό κώλυμα καθόδου στις εκλογές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαστε οργανωτικά πανέτοιμοι και έχουμε ήδη ολοκληρώσει τις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις σε όλη την χώρα με ορίζοντα το ερχόμενο συνέδριο των ΕΛΛΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί εντός Μάϊου.
Θα είμαστε παρόντες στις εκλογές όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν και θα είμαστε η Εθνική αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εγω θα ερθω απο το εξωτερικο για να τον ψηφισω αν και δεν ημουν ποτε Χ.Α Μια ζωη οταν ημουν εκει ψηφιζα Ν.Δ αλλα καταλαβα τι λαμογια ειναι ενω δεν ενδιαφερονται για τον Ελληνα πολιτη. Για τον Αφγανο και τον Πακιστανο κατι γινετε. Ελληνας φορολογουμενος μην εισαι την εβαψες. Και δεν τολμουν να μας βαλουν να ψηφισουμε απο εδω γιατι ξερουν τι θα παρουν. Οι παλιοι Ελληνες δεξιοι πεθαναν οποτε θα παρουν το τριτο το μακρυτερο. Ξερουν αυτοι και τρεμουν. Αλλα οι πιο πολλοι εχουμε πολλα λεφτα και εχουμε να πληρωσουμε τα εισιτηρια μας. Απλα ας γινουν οι εκλογες καλοκαιρι για να ερθουμε και διακοπες να τους μαυρισουμε κιολας και να φυγουμε. Το ακους Κουλη και Αλεξη ? Ερχετε το μαυρο !!!!!!

  2. 1)ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    2) ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ

  3. Δυστυχώς η δικαιοσύνη στή τριτοκοσμική Ελλάδα δεν είναι μόνο τυφλή. Έχει απολέσει προ πολλού το αίσθημα του δικαίου.

  4. O/H ΓΙΟΡΓΟΣ
    ΤΙ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΥΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Ο Ηλίας έχει ήδη διψήφιο πισοστο.. Αυτό το βίντεο ήταν μια πανέξυπνη κίνηση του.. Η απόφαση του δικαστηρίου πράγματι, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ

  6. ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ Κ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ

  7. Διώκεται απλά γιατί κόβει ψήφους από την παράταξη της ΝΔ. Για τους παλιούς σας θυμίζω την δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα από στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Με τη λογική αυτή θα έπρεπε να κηρυχθεί η ΟΝΝΕΔ εγκληματική οργάνωση και να πάνε όλοι μέσα. Δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης δεν είχε κανένα λόγο να μπλέξει σε μία τέτοια ιστορία των δρόμων της Νίκαιας, αφού είχε ήδη φτιάξει πολύ καλά την ζωή του (βουλευτής κλπ). Δεν πιστεύω ότι είχε καν πληροφόρηση για το περιστατικό.

Comments are closed.