Κασιδιάρης: «Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της»

Κοινοποίηση:
Συζήτηση αιτήσεων αποφυλάκισης του λία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2022. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

O Ηλίας Κασιδιάρης μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών αλλά και του ίδιου, δήλωσε πως «Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της και το εκλογοδικείο να τους αποβάλει άμεσα από τη Βουλή. Πρόκειται για αστειότητες που υποτιμούν την ελεύθερη βούληση και την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού».

Τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη γνωστοποίησε η Βάσω Πανταζή, συνήγορος υπεράσπισής του ως προς την ποινική υπόθεση που αφορά το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εξαπάτηση εκλογέων από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το χάνει σε αυτήν εδώ την χώρα, όπως την κατάντησαν…

  2. Λάθος του Ηλία που εμπιστεύτηκε τα πουστρακια που του σύστησαν τον στρίγκα δεν έπρεπε να κατέβω πουθενά να περιμένει την άδικη αποφυλάκιση του μην ξεχνάμε την επανάσταση 21 Απριλίου τον μάγκα Παπαδόπουλο τον Ντερτιλή και τους άλλους όσο για κάτι μουνόπανα αριστερά αποβρασματα ας τρώνε την καραμελιτσα η ναζί φυλακή και όταν θα τους γαμανε τις κόρες τις γυναικες οι πίθηκοι που φέραν θα παρακαλάνε τους εθνικιστές να σωθούν αλλά σε κάθε πόλη σε κάθε γειτονιά γνωριζόμαστε τότε θα αρχίσει το γλέντι αυτήν την φορά δεν θα πάνε Γυάρο θα πάνε κατευθείαν εκεί που τοις αξίζει

  3. Ένας άνθρωπος που λέει πραγματικά την αλήθεια για την χώρα και βρίσκεται στην φυλακή άδικα, χωρίς να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

  4. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ, Η ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΠΑΤΡΑ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    1. Αυτή είναι η αλήθεια. Όπως επίσης και από το κέντρο και δεξιά ούτε για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ή συλλαλητήριο δεν κάνουν χρόνια τώρα.

  5. Να ξέρεις Λιάκο ο Ελληνικός λαός είναι μαζί σου και σε στηρίζει.

  6. Προδότη νδουλη στριγκα εσυ και το τσιρκο σου ειστε τελειωμενοι!!ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
    Ανεξαρτητη δικαιοσυνη το ποιο συντομο ανεκδοτο!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  7. λιακο μαγκα στα @@ σου ολα…αυτοι θα καιγονται αιωνια στη γεενα πυρος και συ θα απολαμβανεις τα αγαθα του αβρααμ…μεχρι τοτε θα σου κλ@σουν λιγο το δεξι,μετα το αριστερο και μετα θα λιωσουν σα σκουληκια!

  8. Καταραμένη να είσαι η μασόνα εισαγγελεύς και τα παιδιά της μέχρι τετάρτης γενεάς.

    1. χα χα χα γελοιε

  9. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΟΥ!

  10. Μαζί σου θα ασχοληθεί η εισαγγελία Καΐρου..

Comments are closed.