Καραμαλάκης- Τζεφέρης- Μπαλάσκας: Τα ένστολα παίγνια της παρακρατικής Μαφίας που αιματοκύλισαν την Αττική, συνεργοί σε εμφύλιο αλληλοσπαραγμό. Το κρίμα στο λαιμό σας

Κοινοποίηση:
karamalakis-tzeferis

Tα βιογραφικά δύο αξιωματικών και ενός συνδικαλιστή που οδηγούν τη χώρα στο ΧΑΟΣ κατ’ εντολή της παρακυβερνητικής-παρακρατικής Μαφίας του Μαξίμου και των παραμάγαζων της εξουσίας με τα φουλ- φεϊς, τα κουμπούρια και τους χάρτες εξόντωσης . Δίπλα τους, ο γνωστός άγνωστος πιονέρος (ετυμολογία: πιονιέροι, άξεστοι τυχοδιώκτες και μεθύστακες κυνηγοί, φανατισμένοι ιεραπόστολοι που ξορκίζουν τους ειδωλολάτρες «κοκκινομούρηδες»), ο γνωστός ακρο-φασίστας Μπαλάσκας, που τάζοντάς του βουλευτιλίκι η ΝΔ (τόσο  ματαιόδοξα ανόητος είναι) θεωρεί ότι κάνοντας τον προσκυνητή της εξουσίας, απολαμβάνει τιμές, παράσημα βλακείας και δόξες.

Οι άνθρωποι αυτοί, ένστολοι και οπλισμένοι, γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι, από τη στιγμή που στέλνουν 18χρονους και 19χρονους να δέρνουν κόσμο, μέσα στα μαγαζιά τους, στις πλατείες και στα στέκια της νεολαίας.  

Διαβάστε για να δείτε τα “μπουμπούκια” της ΕΛ.ΑΣ που υποτίθεται κυβερνούν το αστυνομικό Σώμα, δεχόμενοι εντολές από το Παρακράτος. Ποιο είναι το παρακράτος; Το είδατε σήμερα, απόψε, χτες, προχτές. Νεοκαταταχθέντες αμούστακοι και μη υπηρεσιακοί, ξέφρενοι και αφιονισμένοι ένστολοι που μπήκαν στο Σώμα, με τα σχέδια Χρυσοχοίδη και νόμισαν ότι έπιασαν τον παπά από τα ούμπαλα, νομίζουν ότι δέρνοντας και χτυπώντας πολίτες, καταξιώνονται και χαίρουν εκτίμησης από τους ανώτερους. Ένα πραγματικό εγκληματικό πείραμα, σύριγγα προπαγάνδας στο άδειο τοιυς κεφάλι.

 

ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ

 

O αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης γεννήθηκε στο Σουφλί του Νόμου Έβρου το 1964 και κατάγεται από τον Αχεντριά του δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων Ηρακλείου. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Χωροφυλακής το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1988. Υπηρέτησε επί σειρά ετών, ως Διοικητής, σε μάχιμες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ως Ανώτατος Αξιωματικός υπηρέτησε με τον βαθμό του Ταξιάρχου από τον Μάρτιο του 2012, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, μέχρι και τον Απρίλιο του 2014 που προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Την 16/02/2016 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Κατά την εκεί θητεία του, είχε, μεταξύ άλλων, την εποπτεία και τον συντονισμό για την εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, το Μάιο του 2016.

Την 21/01/2017 τοποθετήθηκε στη θέση του προϊσταμένου επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ενώ από 05/08/2018 έως 01/11/2018 ασκούσε παράλληλα και τα καθήκοντα του Υπαρχηγού.

Την 02/11/2018 τοποθετήθηκε στη θέση του υπαρχηγού του Σώματος.

Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, του απονεμήθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία, για την υπηρεσιακή του απόδοση και για την αστυνομική του δράση πλήθος επαίνων και ηθικών αμοιβών. Έχει παρασημοφορηθεί με τους Αργυρούς Αστέρες του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής και του Φοίνικα, με τα μετάλλια του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής και του Φοίνικα, αλλά και τους προβλεπόμενους Χρυσούς Σταυρούς, καθώς επίσης και με τις διαμνημονεύσεις της Ευδοκίμου Διοικήσεως Α’, Β΄& Γ’ Τάξεως, της Αστυνομικής Αξίας Α’, Β΄& Γ’ Τάξεως και της Αξίας και της Τιμής Β’ & Γ΄ Τάξεων.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

ΤΖΕΦΕΡΗΣ

Ο 57χρονος Πέτρος Τζεφέρης προήχθη σε ταξίαρχο στις τακτικές κρίσεις του Ιανουαρίου 2017 και μετακινήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αντικαθιστώντας τον Γιώργο Γιάννινα. Είχε προηγηθεί απόσπαση του στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, όπου μεταξύ άλλων είχε διατελέσει επικεφαλής αξιωματικός στην ασφάλεια πολύ γνωστών πολιτικών προσώπων.

Τον Ιούλιο 2017, με προεδρικό διάταγμα, του απονεμήθηκε το Μετάλλιο Αστυνομικής Αξίας Α’ τάξεως.

Τον Φεβρουάριο του 2019 μετακινήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ως Βοηθός. Πέρσι, έγινε διοικητής Ασφάλειας Αττικής με βίσμα τον πρώην υπουργό Θεοδωρικάκο.

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είναι γεννημένος στην Πάτρα και ήρθε στην Αθήνα (στο Παγκράτι) λίγο πριν κλείσει το πρώτο έτος από την γέννησή του. Συνδικαλιστής της αστυνομίας. Άλλα στοιχεία δεν διαθέτουμε. Ας φτιάξει ένα βιογραφικό της προκοπής. Έχει υπηρετήσει στην Αμεσο Δράση. και λέει ότι είναι μάχιμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. OTAN H ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΒΙΑΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡ. 4 , ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝΕ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ ΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ , ΤΟ ΚΛΟΜΠ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΠΛΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ , Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΘΡΟ 120 , ΠΑΡ. 4 , ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ , ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ & ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!

  2. Αγράμματοι, κομματόσκυλα, καιροσκόποι, αναρριχητές, χωρίς ηθικές αρχές και αξίες και τα τρία αυτά μπουμπούκια. Καμία σύγχρονη αστυνομία δεν πρέπει να πατάει σε τέτοιους ανθρώπους, κανένας πολιτικός δεν πρέπει να τους εμπιστεύεται, αυτοί ενεργούν για λογαριασμό τους, θα τον θάψουν.

  3. @ΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α.Τ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΚΡΙΜΑ.

  4. Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα και με τέτοια επώνυμα Τι περιμένεις αυτά τα δύο τα λένε όλα

  5. ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙ’ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ… ΠΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ…ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  6. Φάτε ψευτοαισθήματα κερνάει το κράτος ! Πάρτε καραντίνα μέχρι να ισιώσει ο Πύργος της Πίζας και να είστε καλά παιδάκια.

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΜΑΠΑ ΕΧΟΥΝ……………..

  8. Ο/Η υπάρχει και η υγιής αστυνομία που πρέπει να πάρει θέση λέει:

    τσουτσέκια είναι, τελευταίες τρύπες του ζουρνά ότι βαθμό φέρουν. Ομπρελοφόροι της κάθε κυβέρνησης, όμως το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι.

  9. Ντροπή ΣΟY ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

  10. Ρε βλαχάκι όλες τις πόρτες τους έκανες αστυνομικούς.

  11. Η διοίκηση της αστυνομίας ευθύνεται για όλα τα γεγονότα, αρχικά υλοποιώντας τις εντολές της η ομάδα ΔΙΑΣ ανέβηκε με τις μηχανές στην πλατεία, κινήθηκε στους πεζόδρομους κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα σε γυναίκες και παιδιά, ενώ μάρσαραν και τις μηχανές για στύλ. Είδαν γυναίκες και παιδία σε παγκάκι και πήγαν για πρόστιμο, οι οδηγίες του αρχηγού ήταν πως επιτρέπεται μόνο το τροχάδην, απαγορεύεται η ξεκούραση, ούτε δευτερολέπτων. Τέτοιο καψώνι μόνο στο στρατό έχω υποστεί και αυτό επί χούντας. Έγιναν τα επεισόδια εκεί, διέσυραν και κακοποίησαν φιλήσυχους πολίτες. Αμέσως μετά δίνοντας χείρα βοηθείας, ο συνέταιρός του ο Τσίπρας, ο αρχηγός του σύριζα, καλεί το κόμμα του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία. Γνώριζε πολύ καλά πως οι παρυφές της συγκέντρωσης θα ήταν η χαρά των παρακρατικών, των μισθοφόρων, των πρακτόρων και των μπαχαλάκηδων. Έτσι δυστυχώς, υπήρξε και το θύμα της αστυνομίας, γιατί αυτά που έλεγε ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, πριν τα γεγονότα, μάλλον μεγάλο ψέμα ήταν, δεν υπήρχαν τότε θύματα. Προδιαγεγραμμένα ήταν τα επεισόδια, αφέθηκαν ελεύθερα να δράσουν τα παρακρατικά στοιχεία. Από σήμερα όμως, δεν θα τολμά γέροντας να ακουμπήσει σε παγκάκι, ούτε γυναίκα με παιδιά να περπατάει στους πεζόδρομους άθλησης της πλατείας και του Άλσους της Νέας Σμύρνης. Τη δικαιολογία για φασιστικά μέτρα την απέκτησε ο Μητσοτάκης με τη βοήθεια του αρχηγού και των συνδικαλιστών της αστυνομίας αλλά και τη συνέργεια του Τσίπρα.

  12. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Δ, ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ….ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…ΚΟΥΛΗ ΦΥΓΕ…ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

  13. ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 100%

  14. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

    Κάποτε η Ελληνική Χωροφυλακή έσωσε την Ελλάδα από την μπολσεβικική κατάληψη.
    Τώρα όμως σαν αστυνομία της ανθελληνικής χούντας που κυβερνά καταστρέφοντας την Ελλάδα στέκεται ενάντια στους Έλληνες πολίτες και μοιραία θα αντιμετωπίσει τη μήνη τους.
    Ελπίζω ο σατανάς που πιστεύουν και υπηρετούν (είναι οι πρώτοι με βιομετρικές ταυτότητες του αντιχρίστου), να μην τους βοηθήσει στις μάχες που θα ακολουθήσουν ανάμεσα σ’ αυτούς και τους ελεύθερους Έλληνες.

Comments are closed.