Καπραβέλος: “Εμβολιαζόμαστε αλλιώς θα ζήσουμε τραγωδίες. Πάμε κατευθείαν στα βράχια”

Κοινοποίηση:
καπραβελος

«Για την επόμενη εφημερία δεν έχουμε καμία κλίνη εντατικής διαθέσιμη, κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να διαμορφώσουμε χώρους σε χειρουργεία για να προστατέψουμε όσους τυχόν κινδυνέψουν », υπογράμμισε  ο διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Όπως τόνισε, βρισκόμαστε εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης αναφορικά με την πανδημία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ή θα εμβολιαστούμε όλοι μαζί ή θα ζήσουμε τραγωδίες»

Εξέφρασε δε την ανάγκη η κυβέρνηση να παρέμβει με την επιβολή μέτρων, επισημαίνοντας ότι με τα σημερινά δεδομένα οδηγούμαστε προς τα βράχια.«Κάτι πρέπει να κάνει ο καπετάνιος», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η κα Παγώνη σημείωσε πως η πληρότητα στις ΜΕΘ σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα έφτασε το 95,7% ενώ στην Αθήνα το  75%.

Στάθηκε επίσης στη σημασία της 3ης εμβολιαστικής δόσης, καθώς όπως είπε η χορήγηση της είναι κρίσιμη ειδικά για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα: «Κάνουμε έκκληση να εμβολιαστούν για την δική τους ασφάλεια», τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΡΕ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ασήμαντος.Δέν μιλάει σάν γιατρός αλλά ώς μέγας μιζάκιας.
    Γιάννης Λάκων

  3. Καπδαβέλλο, αν δεν πήγες στην κηδεία της φώφης, δεν είδες από τα τουρκοκάναλα τον συνωστισμό; Γιατί δεν σχολιάζεις τον χαμό που έγινε εσύ που είχες τέτοια ευαισθησία για την παρέλαση; Δεν κάνουμε το μπόλι γιατί δεν παραιτείστε από το ακαταδίωκτο και δεν είπατε τίποτα για τον συνωστισμό χιλιάδων υποκριτών στην φώφη. Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια και τα λοκντάουν και μιλάγανε για συνωστισμό στην παρέλαση αλλά δεν τους πείραξε που οι ίδιοι συνωστίστηκαν στη φώφη. Ίσως γιατί μαζί ψηφίζανε τα μνημόνια!

  4. Αν ακολουθούσαν σωστή νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή δεν θα υπήρχε τίποτα απ’όσα λένε, ακολουθούν το πρωτόκολλο ξεπαστρέματος

  5. Από τους ανεμβολίαστους δεν υπάρχουν κλήνες ή λόγω των γιατρών όπου απολαύσατε με το έτσι θέλω…

  6. Στην 123 δόση καίγεσαι. Παγωνούλα, πόσα ξέρεις εσύ από εμβολισμούς……..

  7. Συγκλονίζει ο κοπρόβελος με αυτά που λέει, φαντάσου να μας πει και την αλήθεια

  8. εχεις σκαψει και εσυ το λακκο σου πολυ βαθια

Comments are closed.