Κανονική πολιορκία! Οι εικόνες που δεν έδειξε κανείς – Κάτοικοι της Χίου έξω από το δημαρχείο κατά λ@θρο και Μηταράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kanonikh poliorkia

Κανονική πολιορκία του δημαρχείου της Χίου από τους κατοίκους, είχαμε το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή την επίσκεψη Μηταράκη και το τεράστιο πρόβλημα των λ@θρομεταναστών.

Δείτε επίσης: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΦΙΛΕΛΕΔΙΑ. «Π@ΣΤΗ, ΑΡΧ@ΔΙ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ. Γ@Μ@ΜΕΝΟΙ…». ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΕΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο αργά το θυμήθηκαν οι κάτοικοι του πολύπαθου νησιού, άσε που μέχρι και πρόσφατα όλα τα νησιά που υπέφεραν από λ@θρομετανάστες είχαν ως μοναδικό αίτημα να τους μεταφέρουν αλλού και όχι εντελώς έξω από την Ελλάδα!!!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, πόσοι κάτοικοι είναι έξω από το δημαρχείο και υπολογίστε ότι άλλοι τόσοι σχεδόν βρίσκονταν μέσα:

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο Δημαρχείο Χίου.

Από την Εισαγγελία τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και επίθεσης σε κρατικούς λειτουργούς. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το τέλος Οκτωβρίου.

Θυμίζεται πως χθες, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Χίο, από κατοίκους του νησιού. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες κι έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου Χίου, προκειμένου να μπουν μέσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ερώτημα : Μήπως η υποχρεωτική στείρωση όλων τών λαθρο (ανδρών + γυναικών) είναι μία λύση γιά τήν ΜΗ πολλαπλασιασμό τους (καί γίνουν περισσότεροι από εμάς??).

Comments are closed.