Κανονικά η κυκλοφορία στον Κηφισό μετά το σοβαρό τροχαίο με την νταλίκα – Τρεις οι τραυματίες

Κοινοποίηση:
Καταγραφήβ

Τροχαίο, με τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, λίγο μετά την Ιερά Οδό, όταν ένα φορτηγό έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα ένα τμήμα του να πέσει στον παράδρομο και το υπόλοιπο να κλείσει σχεδόν τις τρεις λωρίδες της Εθνικής στο συγκεκριμένο σημείο.
Λόγω του τροχαίου υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας προς Πειραιά στη Λ.Κηφισού στο ύψος της συμβολής με την Ιερά Οδό. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περί τις 15:30.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εχουν βαλει ολους τους βαλκανιους για φθοινα εργατικα χερια οι ελληνες αυτοκινητιστες στο τιμονη και οριστε τα αποτελεσματα

  2. Σεβασμό στον οδηγό νταλίκας πού φέρνει στην πόρτα μας αγαθά. Μετά από αυτό βλέπω τον οδηγό άνεργο και δεν είναι απόλυτα σωστό. Πιστεύω αν κάθονταν στο δρόμο και δεν είχε κάνει κίνηση αποφυγής θα είχε σκοτώσει πολύ κόσμο. Μετά από 27 χρόνια σε κάθε είδος μεταφορικού οδηγός και ιδιοκτήτης, κάτι ξέρω παραπάνω.

  3. Καλο θα είναι όταν με το καλό βγούμε από τις σπηλιές να είμαστε προσεκτικοί διότι με τόσους μήνες μέσα πολύ από μας μπορεί να έχουν ξεχάσει που βρίσκονται τα φρένα. Οπότε προσοχή Homo s. sapiens

Comments are closed.