Κανονικά η Θεία Κοινωνία λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Σερβία

Κοινοποίηση:
1

Η Ιερά Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Σερβία αποφάσισε να μην συμμορφωθεί με τις συστάσεις της πολιτείας για διακοπή της λειτουργίας και του μυστηρίου της θείας κοινωνίας.


«Η Εκκλησία δεν πρόκειται να διακόψει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και δεν θα πάψει να προσφέρει την Θεία Κοινωνία στους πιστούς. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα θέματα διότι αποτελούν την βάση της πίστης μας στον Θεό» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκκλησία στη Σερβία.

Μάλιστα καλούνται οι πιστοί άνω των 65 ετών που δεν μπορούν να προσέλθουν στους ναούς, εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου που τους επιβλήθηκε, να επικοινωνήσουν με τον ιερέα της εκκλησιαστικής κοινότητας που ανήκουν να πάει να τους κοινωνήσει στην οικία τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οτι ποιό υποχθόνιο …είναι κρυμμένο πίσω απο αυτό που βλέπετε…
    Γιατί αυτοί που βλέπετε, δεν είναι αυτό που βλέπετε …αλλά οτι δεν είναι πια απο τον λαό κρυμμένο… Οι απατεώνες της πλάνης οι προφήτες…
    Αυτοί που Θεολογούν τους λόγους της συκοφαντίας προς την εικόνα και την ομοίωση του Θεού…και πείθουν στο αυτεξούσιο του τέλειου Ανθρώπου πως ο Τριαδικός Θεός έχασε απο έναν άγγελο.
    Και πως καλός Χριστιανός είναι όποιος υπηρετεί τους αφέντες του χρήματος και της αμαρτίας.
    Οι υποχθόνιοι που φωτίζουν τους Έλληνες πως “τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, που έστειλε τον Αγαπητό του Υιό να σταύρωσε ίσως και μαζί του να σταυρώνει όσους σε αυτήν την ζωή τον αγαπάνε ..ώστε να σωθούν οι ευσεβείς χάρην της θυσίας του Ελληνικού λαού Του”

  2. να ελθουν άξιοι πατέρες κι να αναλάβουν τους ναούς !!!!!!!!!!

  3. αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας υποτακτικοι….αν δεν σηκωσουν το λαβαρο και δεν αφησουν τους πιστους να γιορτασουμε το Αγιο Πσχα δεν θα μας σταματησει κανενας να παμε μονοι μας στις Εκκλησιες…..

  4. Mπραβο στους Σερβους!!Εμεις εδω τι κανει η Ιερα Συνοδος…;;;

Comments are closed.