«Καμπάνα» σε 107 άτομα, για μη εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΓΑΡΟ

Περισσότερες από 100 παραβάσεις, σε σύνολο εκατοντάδων ελέγχων, βεβαίωσαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν όλη την περασμένη εβδομάδα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, όλη την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 772 έλεγχοι που αφορούσαν στην αντικαπνιστική νομοθεσία και βεβαιώθηκαν 107 σχετικές παραβάσεις, σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από την αστυνομία τονίζεται ότι οι έλεγχοι για τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αντί η αστυνομία να ασχολείται με τις παραβάσεις και τα εγκλήματα, ασχολείται με το κάπνισμα. Σα περιπτώσεις ελέγχου απο 5 αστυνομικους και πιο κάτω δίκυκλα και αυτοκίνητα να τρέχουν στο πεζοδρόμιο.

  2. Ναι ναι ναι σας βαρεθήκαμε και εσάς πρόστιμο για να βγει μεροκάματο ενώ εσείς περιστέρια δεν καπνίζουν κλπ τα περνουμε κρανίο πλέον με σώματα ασφαλείας κλπ ,,,,,,ρε πολλή έμπειρος ο κυβερνήτης αεροσκάφους που είναι εξαφανισμένο πριν 1 μήνα ξεκίνησε να πετάει σαν κυβερνήτης δηλαδή εκπεδευομενος συνεννοηθείτε τη γράφετε όλοι σας πλέον έχετε γίνει ρεζίλι και γίναμε διεθνώς που μας διαβάζουν

Comments are closed.