Καμμένος για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Στηρίζουμε την ελεύθερη έκφραση ακόμα και σε εκείνους που παραβιάζουν τη δική μας! (φωτο)

Κοινοποίηση:
panos-kammenos

«Αρνούμαστε έστω και με τη στάση μας να βρεθούμε τυπικά με τη χρήση βίας» ανέφερε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Ο υπουργός Άμυνας δεν παρέλειψε στην ανάρτησή του στο Twitter να αφήσει αισμές σε βάρος του σταθμού σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Στηρίζουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης ακόμη και σε εκείνους που παραβιάζουν την δική μας».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter:

karta

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μιλάει για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης αυτός που συγκυβερνάει με τον χαπάκια που πούλησε την Μακεδονία και φίμωσε τον κόσμο με την τρομοκρατία των παρακρατικών του σε μια υποτιθέμενη ανοικτή εκδήλωση. Αλήθεια που ήταν κρυμμένος τόσο καιρό; Κλειδώθηκε σε κανένα πατσατζίδικο και ξαναέκανε την εμφάνιση του τώρα για να συμπληρώσει την σχιζοφρένεια του άλλου ανθέλληνα; Ως γνωστός δημαγωγός και πατριδοκάπηλος θα έπρεπε να ξέρει τι σημαίνει γνώθι σ’εαυτόν. Άντε ο Τσίπρας είναι αλβανότουρκος, αλλά και ο Καμμένος αδιάβαστος;

Comments are closed.