Καμαρώστε έναν 40χρονο Πόντιο! Τανιμάνίδης -Μπόμπα: «Τι ‘ναι τούτοι ρε!»

Κοινοποίηση:
tanimanidis-1

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Νταξ enough πια! Πόση σαχλαμάρα πρέπει να ανεχτούμε από το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα; Στους πόσους τόνους ματαιοδοξίας καίγεται ολοκληρωτικά ο εγκέφαλος; Πόσο στη ναρκισσιστική κοσμάρα τους κατοικούν οι άνθρωποι!

Αλήθεια τώρα, στα σοβαρά now δεν έχουν πάρει χαμπάρι από την κρισιμότητα της κατάστασης, από τις τραγικές στιγμές που ζούμε ως country και παγκοσμίως… Το nothing δεν έχουν χαμπαριάσει; Και βγάζουν βίντεο ανάλαφρης ανοησίας έχοντας ανακοινώσει ότι έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό;

Για να δείξουν τι; Ότι το να αρρωστήσεις είναι in και ουάου; Χαλαρά, ομορφιά, καμιά σκοτούρα, διασκεδάζεις; Πάνε καλά;

Έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος εκεί έξω δεινοπαθεί, πεθαίνει, είναι τρομοκρατημένος, καλείται να ζήσει σε πρωτόγνωρες και πολύ δύσκολες συνθήκες και αυτών το μέλημα είναι να πλασάρουν την αυταρέσκεια τους; Έχουν κάνει understood ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα για να μας φλομώνουν με την πλακίτσα τους;

Ότι μετράμε σαν χώρα today ενα σωρό νεκρούς και ότι όσοι νοσούν από τον φονικό ιό περνούν απίστευτα δύσκολα με μαρτυρίες για ασφυξίες, για «καρφιά» στους πνεύμονες και ένα κάρο άλλα ανατριχιαστικά; Μαζευτείτε επιτέλους λίγος σεβασμός στις… χολιγουντιανές στιγμές που ζούμε! Για να μιλήσουμε λίγο με γκλαμουράτους όρους μπας και συνεννοηθούμε…

Υ.Γ. Προφανώς για αυτό έβγαλε ο husband Τανιμανίδης και το βίντεο έρευνας πριν 2 days όπου λέει ότι μίλησε με επιδημιολόγους για τη σημασία τού να μείνουμε σπίτι. Απλά ένα άλλοθι για να πιάνει today τα βυζιά του στον καθρέφτη!

πηγή:enimerosi24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Στοίχημα ότι πριν κλείσει χρόνος θα τον χωρίσει κανονικά;
    Ξεφτιλίστηκε και στα μάτια της.
    Μακάρι να βγω ψεύτης ή καλύτερα να αλλάξει μυαλά και να το σώσει.

  2. Ποιος ειναι ο αντρας και ποια ειναι η γυναικα οεο???

  3. Σκουπίδια, απλά εμετικά σκουπίδια τίποτα παραπάνω 🤮🤮🤮

  4. Τανιμανιδη άσε τα ψέμματα γιατί θα ξανάμεγαλώσει η κομμένη μύτη σου .

  5. Και ότι τώρα αυτός κανακεύει τη γυναίκα αυτη;

  6. Οχι κορωνοιος,ο τριτος παγκοσμιος να γίνει αυτοι δεν πρόκειται να γινουν άνθρωποι!Κλειστε τους το instagram και ολα τα social και θα αυτοκτονησουν!Μονο για την δημοσιοτητα ζουν, ειναι αρρωστοι οι ανθρωποι!

  7. Πέταμα στον Καιάδα αμφότερες. Η ξυρισμένη κι η αξυριστη.

  8. Όταν ξεπέσει ο Πόντιος, καταντάει Τανιμανίδης

  9. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ AΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ..

  10. Καταντια της κοινωνιας.Λυπαμαι για το επιπεδο τους.Αυτα τα λιγα .Καντε τους μπλοκ…

  11. ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ !!!!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΝΙΜΑΡΧΙΔΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ????? ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ…..ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΝΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ…..ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΤ Α ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΩΣΕ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  12. Πόσο hate βγάζετε μερικές κομπλεξαρες… εσείς είστε η ντροπή όχι αυτοί. Αυτοί κάνουν την ζωή τους και εσείς ασχολείστε μαζί τους λόγω της ανιαρης και υποτυπώδους ζωούλα σας!

  13. Ο Τανιμανίδης με το κορμάκι πάντως δείχνει να την κουνάει την αχλαδιά.

  14. :ο τανιμαρχιδης και η τρομπα προωθουν τμημα απο την ατζεντα της παγκόσμιας αλητειας.
    δηλαδη τον τρανσβεστισμο.α
    ανδρογυνο λουκ η τρομπα με την φορμα και ΚΟΥΚΟΥΛΑ που αλοιωνει τα χαρακτηριστικά της μαπας της
    τρανς λουκ με το σουτιεν ο τανιμαρχιδης χαϊδεύει το στηθος του
    ετσι περνανε τα μηνυματα στα παιδακια και τρωνε την παπατζα της νεοταξιτικης συμμοριας

    1. Να δείχνουν στα παιδιά τους όταν κάνουν. Κια στους συμμαθητές των παιδιών τους

  15. Lifestyle γ εθνικη
    Τι κανει ο ανθρωπος για μερικα μετρητα .

  16. Με όλο το σεβασμό προς το site σας, θέλω να πω ότι ο Σάκης και η Χριστίνα “βγήκανε” πλέον από τον κορονοϊό και αυτό το βίντεο το κάνουν άλλα τόσες χιλιάδες άτομα, οπότε θα ήτανε προτιμότερο να ελέγχατε την εγκυρότητα των λεγόμενων σας πρίν τα δημοσιεύσετε. Και ξανατονίζω οτί το σχόλιο μου είναι με σεβασμό στο site.

    1. Κάποιε Τανιμανίδη, γιατί δεν απάντησες με το επώνυμό σου; Κότα είσαι;

    2. Κάποιε Τανιμανίδη, τι θέλεις να μας πεις δηλαδή όταν λες πως αυτά τα κάνουν και τόσες χιλιάδες άλλα άτομα; Επειδή οι άλλοι είναι πούστηδες, πρέπει να γίνουμε και εμείς;

  17. Αισχοα.Η βλακεια δεν εχει ορια…Τοσεσ χιλιαδεσ νεκροι κι αυτοι στη κοσμαρα τουσ..Λυπαμαι για το επιπεδο τουσ..

  18. Να να να η Τανη και η μπομπα η κωλομπα!!!εεε; Τατη;;;;; ελα ρε Στεφανε βγες και κανε εκπομπή με της γνωστες τορπιλες που πετουσες!!!το χρειαζομαστε ολοι αυτές της ωρες το καυστικο σου Χωσιμο-Χιουμορ!!!!

  19. Αμάν πια με αυτά τα τίποτα επιτέλους.Πρεπει σώνει και καλά να βλέπουμε συνέχεια τις φάτσες τους?

  20. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΑ ΓΛΑΣΤΡΟΕΙΔΕΣ ΟΛΚΗΣ.

  21. Αυτός ο δήθεν αγράμματος με τη γλάστρα του είναι χαρακτηριστικό δείγμα πόντιου ? Σώθηκε η ράτσα…..

Comments are closed.