Έγκλημα στο Ελληνικό! Σάλος με τον ταξιτζή που περιγράφει χαμογελώντας ότι πέταξε έξω από το ταξί την αιμόφυρτη Βουλγάρα …. (BINTEO)

Κοινοποίηση:
taxitzis

Σοκαριστικός είναι ο κυνισμός με τον οποίο οδηγός ταξί περιγράφει την εμπλοκή του στο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ελληνικό.

Ο ίδιος είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του!

Στην συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτωντας πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη.

Ο επαγγελματίας οδηγός προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του αναφέροντας πως «ταράχτηκε», ενώ σε άλλο σημείο παραπονιέται ότι το ταξί του γέμισε αίματα «μέσα – έξω».

Το απόσπασμα μετά το 00:48

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ… ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ

  2. Ζουμε σε μια εποχη κοινωνικοπολιτικοοικονομικης παρακμης.Η πολιτικη και οικονομικη κατασταση μπορει να επανελθουν, η κοινωνικη δυστυχως ομως, οχι !

  3. Άντε ρε ζώα όλα υπερασπιστές της κάθε επιτηδειας κλεφτοβουλγαρας.Προφανως του τα έφαγε του γέρου όλα,της τα έγραψε όλα,κι όταν του είπε του γέρου,δικά μου είναι κι αν σου αρέσει,η βίδα γύρισε,και την καθάρισε!

  4. Κλασικα κομπλεξικοι με τους οδηγους ταξι…για τον βενζινα στην αρχη που γελαει δεν ακουω τιποτα

    1. Διχως τη στοιχειωδη μορφωση,μικροψυχα,δειλαια,κακοηθη,μιζερα,ατιμα και επικινδυνα ανθρωπακια που φερονται να πιστευουν οτι φερουν πολιτισμο 2,500 χρονων στους ωμους τους και που με την απραξια που τους χαρακτηριζει εχουν υπογραψει τον αφανισμο τους που επεται.

  5. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΩΛΟΤΑΡΗΦΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΗΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΩΝ…………..

    1. …κι ο αληθινος μπαμπας σου ταξιτζης ηταν, δεν στο χει πει ακομα…η μαμα σου???

  6. Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΚΤΗΝΟΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ “ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ” ΕΜΠΑΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

    1. ΕΣΥ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??????????

  7. Αφαίρεση διπλώματος αμμεσα κ πέταμα στην χωματερή στα Λιόσια κ φτύσιμο στην μούρη κ δύο τρεις καρπαζιες μπας κ ξυπνήσει από τον λήθαργο κ είναι ο μ@λακας κάποια στιγμή χρήσιμος για την κοινωνία.

  8. Εάν είναι αυτός Έλληνας εγώ είμαι αστροναύτης,ντροπή του αλήτη βγαίνει κ μιλάει κιολας,εάν ήταν η μάνα σου ρε βόδι το ίδιο θα έκανες?κοπριτι του κερατα

  9. ας καθόσασταν εσείς κορόιδα να φάτε μερικές από τις σφαίρες για να σώσετε την Βουλγάρα που τρώει τα επιδόματα, βγήκε για μεροκάματο, όχι για να πεθάνει.

  10. Είσαι μέσα στα αίματα, ζητάς απεγνωσμένα βοήθεια και ο ταρίφας για να μην λερώσει την ταπετσαρία και χάσει το κόμιστρο σε πετάει έξω από το ταξί.
    Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτόφωρο αδίκημα.
    Ρε ζώον, ρε γουρούνι να πάθεις χειρότερα. Βρωμιάρη, αλήτη.

  11. Απλα ενας νεοελληνας ταριφας, που το μονο που τον νοιαζει πλεον ειναι η παρτη του η κοιλια του και δε βαριεσαι. Αν του τυχει κανενα περιστατικο με καμια ληστεια ομως και ζητησει βοηθεια και ΔΕΝ του την δωσουν τοτε θα δουμε αν θα ξανακοιταει την παρτη του. Αρα ειπαμε…απλα ενας νεοελληνας τυπος ειναι… ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!! νεοελληνας λεω.

  12. κατεβα κατω κυρα μου απο το αμαξι… θα μου λερωσεις το σαλονι… και μολις το καθαρισα… για κοιτα θρασος ρε… ρε ουστ απο το αμαξι μου… ωραιος ο ταριφας γυαλακι, βαμενο μαλλι, ζελε για wet look… και το παιζει τεκνο ο ταριφας, αν ηταν αυτος με τις σφαιρες στο κορμι???? πως θα του φαινοταν????

  13. Το λιγότερο να του πάρουν το δίπλωμα… όχημα δημόσιας χρήσης είναι… έπρεπε χωρίς να το σκεφτεί να την πάει σε νοσοκομείο… γελάει κιόλας… κάρτα ταξιτζή έχει αραγε;

    1. Τι ψάχνεις ρε φίλε ? Εδώ που ζόυμε…
      Δίπλωμα έχει για να του το πάρουν ?

Comments are closed.