Καμαρώστε έναν… βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλά έκαναν» και έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο στην ΑΣΟΕΕ

Κοινοποίηση:
4932222

Με οξύτατες αντιπαραθέσεις για την επέμβαση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, το άσυλο αλλά και τους εορτασμούς του τριημέρου του πολυτεχνείου διεξήχθη η συνεδρίαση της επιτροπής Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

Μάλιστα, την ώρα που διασταύρωναν τα ξίφη τους η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο Νίκος Φίλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ακαδημαϊκός στο πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Μάρκου, ούτε λίγο ούτε πολύ επικρότησε το σπάσιμο της εισόδου της ΑΣΟΕΕ με αλυσοπρίονο.

Συγκεκριμένα, όταν η υπουργός εξήγησε στην αίθουσα τι ακριβώς συνέβη, ακούστηκε η φωνή του βουλευτή «και καλά έκαναν!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ολοι στο σπιτι του να σπασουμε την πορτα και να το κανουμε δημοσιο αποχωρητηριο

  2. Αμα σου σπασει κανενας το κεφαλι θα σου αρεσει ρε?

  3. Πατρινό μόλεμα, τί περιμένεις από μιναρούπολη;

  4. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ρε Παιδιά τι να Λέμε Τώρα, Όλα Αυτά τα Οποία Γίνονται στα Ελληνικά Πανεπιστήμα, οι Ζημιές, οι Φασαρίες, οι Καταλήψεις, τα Επεισόδια με τους Αστυνομικούς, Είναι Όλα Υποκινούμενα από την Αριστερά, και τους Διάφορους Αναρχοαυτόνομους Αριστερούς Όπως Αποκαλούνται.

    Εγώ Σπούδασα σε Ιταλικό Πανεπιστήμιο, σε Όλη τη Διάρκεια της Φοιτητικής μου Θητείας, ΠΟΤΕ ΔΕΝ Είδα:

    – Μία Κατάληψη στο Παναπιστήμιο
    – Αστυνομικές Δυνάμεις στο Χώρο του Πανεπιστημίου και Επεισόδια, από Φασαρίες και Ζημιές, Τόσο στο Πανεπιστήμιο, Όσο και στις Περιουσίες των Πολιτών, Οπως Συμβαίνει στην Ελλάδα

    Οι Κομματικές Παρατάξεις ( της Αριστεράς για να Ακριβολογούμε ), ΠΟΤΕ ΔΕΝ Ήλθαν στο Πανεπιστήμιο για Διαδήλωση. Και Σήμερα Δηλαδή, που Έχω Σχέσεις με το Πανεπιστήμιο, Συνομιλώντας με Καθηγητές Πανεπιστημίου το Ίδιο Συμβαίνει.

    Μακριά από το Χώρο του Πανεπιστημίου, Ασφαλώς και Γίνονταν Διαδηλώσεις ( Κανείς ΔΕΝ Απαγορεύει τις Διαδηλώσεις ), Όμως Όλες οι Διαδηλώσεις Είναι Ήρεμες, Χωρίς Επεισόδια, Κάνουν την Πορεία Διαμαρτυρία τους και Διαλύονται Ήσυχα.

    Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα, με το Φαινόμενο των Κουκουλοφόρων, Έπειτα από Διαδηλώσεις είτε στο Κέντρο της Αθήνας, είτε σε Άλλες Περιοχές της Ελλάδος, να Προκαλούν Ζημιές, είτε στα Πανεπιστήμια, είτε στις Περιουσίες των Πολιτών, Αυτό ΔΕΝ το Συναντάς σε Καμία Ευρωπαική Χώρα.

    Στο Πανεπιστήμιο οι Φοιτητές Πηγαίνουν για να Διδάσκονται την Επιστήμη που Επέλεξαν να Σπουδάσουν, να Διαβάζουν και να Επεξεργάζονται Συγγράματα, να Κάνουν τα Εργαστηρίά τους, να Δίνουν Εξετάσεις στα Μαθήματα που Έχουν Επιλέξει στο Σχέδιο Σπουδών τους, να Κάνουν την Πτυχιακή Εργασία τους Ώστε να Πάρουν το Πτυχίο τους και να Προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στην Κοινωνία.

    ‘Οτιδήποτε Άλλο Συμβαίνει στα Πανεπιστήμια που Προκαλεί Βία, Είναι Παραβατική Συμπεριφορά και ΠΡΕΠΕΙ να ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    Στην Ελλάδα, Μια Ζωή Αυτό Συμβαίνει ( ας Αλλάξει Επιτέλους ), οι Φοιτητικές Παρατάξεις της Αριστεράς να Δημιουργούν Προβλήματα στη Λειτουργία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, οι Διαδηλώσεις και οι Φασαρίες Εκτός των Πανεπιστημίων, Κάποια Στιγμή Μεταφέρονται και στα Πανεπιστήμια, Όπου οι Ταραξίες Εισέρχονται σε Αυτά για να μην Συλληφθούν από την Αστυνομία, Επικαλούμενοι το Άσυλο…

    Αν Θέλουν οι Κουκουλοφόροι ας Έλθουν στην Ιταλία, ή σε Οποιαδήποτε Άλλη Ευρωπαική Χώρα να Κάνουν τις Φασαρίες που Κάνουν, και ΤΟΤΕ θα Αντιληφθούν την Πραγματικότητα. Η Αστυνομία ΔΕΝ Αστειεύεται, θα τους Συλλάβει Απευθείας ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, θα τους Βγάλει και την Κουκούλα ( Αλήθεια πως Επιτρέπει η Νομοθεσία στην Ελλάδα να Κυκλοφορεί Κάποιος στο Δρόμο με Κουκούλα; ) και θα Διαπομπευθούν Δημόσια, ΕΚΤΟΣ του Ότι Έχει ΑΥΤΟΦΩΡΟ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, και ΔΕΝ Υπάρχουν Κομματικές Παρεμβάσεις για να Αφεθούν Ελεύθεροι. Αλλά ΔΕΝ Τολμούν να το Κάνουν, Διότι Γνωρίζουν τι τους Περιμένει, ενώ στην Ελλάδα Έχουν Πρόσφωρο Έδαφος και Κάνουν Ότι Κάνουν.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  5. Υστερα αναρωτιέστε γιατι είναι μπουρδελα τα πανεπιστημια,αφου ολοι οι καθηγητες συριζαια σκουπίδια είναι.Τι να διδαξει αυτος ο ανθέλληνας λεχριτης στα παιδια.

Comments are closed.