Καλώς την και ας άργησε – Σακελλαροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Η κοινωνία προχωράει μπροστά»

Κοινοποίηση:
sakellaropoyloy

Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο απο την Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι η αλήθεια. Δείτε τι είπε για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια!

«Η κοινωνία εξελίσσεται, προχωράει μπροστά. Σε μια συμπεριληπτική κοινωνία δεν μπορούν να υπάρχουν εξαιρέσεις στα δικαιώματα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα παιδιά» ήταν τη Δευτέρα το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στη συνάντηση, που είχε νωρίτερα η κυρία Σακελλαροπούλου με δημοσιογράφους στην Προεδρία της Δημοκρατίας κλήθηκε να τοποθετηθεί μεταξύ άλλων και για το εν λόγω νομοσχέδιο, εκφράζοντας την παραπάνω άποψη, και προσθέτοντας ότι από την αρχή της θητείας της μίλησε για την ανάγκη μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας, χωρίς εξαιρέσεις στα δικαιώματα.

Παράλληλα, σημείωσε, ότι ο ρόλος της είναι να ενώνει, και πρόσθεσε ότι η κοινωνία προχωράει και η Πολιτεία οφείλει να την αφουγκραστεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. Γαμώ τον Διαφωτισμο και την Γαλλικη Επανασταση, κωλοεβραιοι ιακωβινοι, ασσασινοι, μαγοι, μαγισσες και πορνοι του Σαμαέλ μουνοπανα του αντιχριστου. ΖΗΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!!!

  2. H Μούμια να πάει πίσω στον τάφο της. (σοσιαλιστικό σκατό, σκατοπασόκα)

  3. Μίλησε κ η αστεφανωτη…ουστ από δω ψοφίμια όλοι σας δημοκράτες της πίσω πόρτας …

  4. “Η κοινωνία προχωράει μπροστά” ..NAI μεν αλλα απο ΠΙΣΩ

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  6. Η συγκεκριμένη θα κάνει και νόμιμους τους γάμους μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τόσες γάτες έχει αυτή, μπορεί να θελήσει να παντρευτεί και καμία!

  7. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΙΔΕΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

  8. Θα σου το πω…στην Αγγλιστη…”Go fukc” !!!
    “Take my pennies and go play tennis” !!!
    Άιντε μη πάει κανας άλλος ρε τσιλαροβουπα !!!
    που με δαυτη τη φάτσα θες να πάς και εμπρός…?
    Εσένα ποιός σε συμπεριέλαβε στη συμπεριληπτικη κοινωνία..? Τα Αφεντικά σου.. αυτά που σε διόρισαν σε γλάστρα πολυτελείας.? Που σε πληρώνουν “αδρά” για να κάνεις τα στραβά κι αποστραβα τα μάτια..? Που τα έβαλες και σε βιτρίνα… ανάθεμα την αναθεματωσυνη σου…καραβοτσακισμενε θρηνε!!!

  9. Βρε μαιμου δεν ντρεπεσαι εσυ που υπεγραψες τον νομο για να μπουν ανεμογενητριες και τωρα σε επιασε ο πονος για τους γκει και αλλους ανωμαλους στη φυση γυρω σου τα ζωα τα αρσενικα και τα θυληκα να πηγαινουν μεταξυ τους,”

  10. Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Η κοινωνία προχωράει & η Πολιτεία οφείλει να την αφουγκραστεί”.
    Από που πήρε το δικαίωμα αυτή η Κυρία, να λέει την γνώμη της για ένα οποιοδήποτε Νομοσχέδιο? Ποιός ηλίθιος συστημικός δημοσιογραφίσκος την ρώτησε?
    Η Κοινωνία λέει ΝΑΙ στον Gay Γάμο & ΟΧΙ στην Υιοθεσία Παιδιών.
    Ανάθεμα αν καταλαβαίνει τι λέει η Κοινωνία, διότι το επικείμενο Μητσοτακικό Νομοσχέδιο, θα αναφέρει Γάμος για όλους τους ΛΟΑΤΚΙ+, δηλαδή θα συμπεριλαμβάνει τους Trans, τους Ουδέτερους & ότι άλλη τρέλα υπάρχει.
    Γάμος σημαίνει Παιδιά, Υιοθεσία & Παρένθετες εκ του εξωτερικού. Τα παρένθετα Παιδιά θα μεταφέρονται στο Ελλαδιστάν στα ονόματα των ΛΟΑΤΚΙ+.
    Ένα νέο είδος Child Trafficking με τις ευλογίες της Ελληνικής Βουλής & της ΠτΔ, που θα υπογράψει το Νόμο.
    Βέβαια πάνω από όλα η ΕΕ, που είχε κάνει σημαία της την ελεύθερη διακίνηση των Πολιτών, αλλά αυτό ήταν το κόλπο, για το πήγαινε-έλα του μαύρου χρήματος.

  11. Πριν χρόνια είχε βγει μια ελληνική ταινία (αν θυμάμαι καλά λεγόταν «Στρειτ Στορυ») όπου έδειχνε την Ελληνική κοινωνία του μέλλοντος όπου η ομοφυλοφιλια ήταν θεσμός και οποίος άντρας πήγαινε με γυναίκα ήταν…ανώμαλος! Σε μια σκηνή ο πατέρας κλαίει και οδύρεται: « ο γιος μου πάει με γυναίκες!» Ποιος να το έλεγε ποσό προφητική ήτανε…

  12. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΤΙΝΓΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ Ω Λ Ο

  13. «Όταν ο Ζεύς έπλασε τους ανθρώπους, τις άλλες ψυχικές ιδιότητες αμέσως τις έβαλε μέσα τους, μόνο την ντροπή ξέχασε. Επειδή δεν ήξερε από ποιο σημείο να την εισάγει, την πρόσταξε να μπει από τον πρωκτό. Εκείνη, αρχικώς προέβαλε αντιρρήσεις και δυσανασχετούσε, επειδή εντόνως διαφωνούσε, είπε: «μόνον με αυτή την συμφωνία δέχομαι να εισέλθω, αν οποιοσδήποτε εισέλθη, μετά από μένα, τότε ευθύς αμέσως εγώ εξέρχομαι.» Από τον λόγο αυτό και ύστερα όλοι οι πόρνοι να είναι ξεδιάντροποι».
    Κατάλαβες σ@ύρα? Κάτσε και διάβασε λίγο αρχαία ελληνική γραμματεία, αριστερό απολειφ@δι. Και ποιος σου είπε εσένα ότι αυτό που εσύ υιοθετείς κόντρα στην ιατρική, τη βιοηθική, την ίδια τη φύση είναι πρόοδος? Είσαι πρόεδρος δημοκρατίας (τρομάρα μας) να λες τα δικά σου σκύβαλα ή να εκφράζεις την γνώμη του λαού σου? Είσαι @ίσχος….σήκω και ξεκουμπίσου από δω ΧΘΕΣ!!!!!!!

  14. Τι να πει και η Μούμια. Με τέτοια φάτσα σαν τραβεστί μοιάζει.

  15. Προχωρα μπροστα και να πας στο διαολο ψοφα εσυ κι ολο σου το σοι βρωμομαιμου

  16. Από πότε τα παιδιά έχουν δικαίωμα να υιοθετούνται για να έχουν γκεϊ ως γονείς ??

    Και γιατί να μην έχουν 3 και περισσότερους ανώμαλους τέτοιους..??

    Τελικά κα ΠτΔ αποκαλύψατε τη μάσκα που φοράτε…ή γίνατε όργανο αυτών που θέλουν τον εξαφανισμό των ελλήνων ή είστε άσχετη επί του θέματος…

    Αντί να παροτρύνετε να παρθούν μέτρα ώστε οι οικογένειες να κάνουν παιδιά, εσείς ζητάτε να πάνε τα αζήτητα στους ανώμαλους….

    Αλήθεια θα δίνατε το δικό σας παιδί σε μιά τέτοια ανώμαλη σχέση ??

  17. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ 800ΑΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΣΘΟ ΟΛΟΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

  18. Έλληνες αντισταθείτε στην ανώμαλη νέα τάξη πραγμάτων. Μην τους δώσετε τα παιδιά σας. Νίκη ή θάνατος όπως το 21.

  19. Τέτοιο πουλέν σαν την άρρωστη κοντοστούμπω που θα έβρισκα αλλού;

  20. ο καραγκιοζης ηταν ομορφαντρας σε συγκριση με αυτο το σκιαχτρο !!!! τι περιμενετε ρε κακομοιρηδες εσεις που ψηφιζετε αυτον τον τον ανθελληνα φιλοτουρκαλα αυτο το σκιαχτρο να ειναι εναντια στις προθεσεις του αφου την πηρε απο την περιοχη των ναρκωτικων απο το Μεταξουργειο τα τσεπωνει χοντρα και ζει στα βασιλικα ανακτορα …… αλλα ο προεδρος της δημοκρατιας πρεπει να εκλεγεται απο λαο …και οχι να διοριζεται απο τους τσιπρομητσιοτακηδες …γιατι ετσι εχουμε χουντα και οχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

  21. OΥΤΕ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΥΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΣΑΥΡΑ
    ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ

  22. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΔΟΣ ΟΥΣΤ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΟΠΡΙΑ

  23. Η κοινωνία προχωράει μπροστά μέχρι τον γκρεμό. Και μετά πάπαλα.

  24. Τι λεει παλι η γλαστρα;

  25. H KATINA ΜΙΛΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ……..
    ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΕΣ, γιατί θέλω να σε ρωτήσω κάτι πολύ σοβαρό.
    Στα κεφτεδάκια βάζεις κύμινο;;
    Γιατί μια τουρκάλα εδω στη γειτονιά, (χοντρή και άσχημη η κακομοίρα), απέναντι, επιμένει οτι βάζει,
    κι ήθελα να σε ρωτήσω εσένα , που σκίζεις απο νόμους και μαγειρική…….

  26. …ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΛΑΒΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

  27. Αυτό είναι εξέλιξη και πρόοδος μωρή μούμια, ή εναντίωση στους νόμους του Θεού και τη θεία τάξη;

  28. οι ομοφυλοι δεν γινετε να ειναι ζευγαρι
    οπως και 2 αριστερα η 2 δεξια παπουτσια

  29. Πρόοδος βρε σκιάχτρο είναι το δικαίωμα στην εργασία για όλους, σπίτια για όλους, φαγητό για όλους,δικαιώματα ιατρικής περιλθαψης και παιδείας και μια κοινωνία με ασφάλεια χωρίς εγκληματικοτητα , κατάλαβες παλιογκιοσα;

  30. Έλα λινάτσα με τα όσκαρ που πήρες από τις λούγκρες ,και τα βλέπεις όλα νορμάλ.Για να τα βλέπεις νορμάλ πρέπει να είσαι εσύ πρώτα νορμάλ, όμως δεν είσαι, είσαι απ νόρμαλ άντε κοιμήσου μήπως και δεις κανένα καλό όνειρο.

  31. “Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ….” ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ “….ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ”

  32. κανεις δεν μπορει να επεμβει στο δικαιωμα του παιδιου να μεγαλωνει με το μητρικο χαδι ..με την αγκαλια της μανας.εσυ αραγε εχεις παιδια;
    τι λεει η Κατινα με τα ματομπουκαλα πια;μπροστα με τον κ@λο εννοει;;
    κυρα μου το ρωτησατε το παιδακι αν θελει;;δεν εχετε το δικαιωμα,δεν το ειχατε ποτε,γιατι οι αδερφες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ,πως να το κανουμε δηλαδη.ΡΕ ΟΥΣΤ

    1. Οχι βέβαια. Ατεκνη είναι. Περιφέρεται με έναν μπάρμα. Σε κάθε παρέλαση μας μοστράρει και τον μεσήλικα αγαπητικό της. Τί ήθη έχει, τί ήθη την ελκύουν.

  33. Κατίγκω θέλεις να τα φτιάξουμε;

  34. Ο/Η να μας λείπει τέτοια "πρόοδος", κυρά κατίγκω ασχημομούρα ψυχή τε και σώματι ... λέει:

    Γι΄αυτό πάνε κατά διαόλου οι κοινωνίες … Επειδή “προχωράνε μπροστά” χωρίς ηθικές αρχές και αξίες, έχοντας σταθερή πυξίδα τους, την ανωμαλία, την διαστροφή, την κτηνοβασία, την βία, την εγκληματικότητα …
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ευθύνη σας, “κύριοι” της πολιτικής, για την κατρακύλα των κοινωνιών … ΄Ιδωμεν πότε θα λογοδοτήσετε για τα επαναλαμβανόμενα -συνειδητά- εγκλήματά σας … Γιατί να είστε βέβαιοι ότι θα τιμωρηθείτε από τους λαούς και τότε δεν θα υπάρξει οίκτος … Δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, για να γλυτώσετε από την οργή του κόσμου που έχει ήδη ξεχειλίσει …

  35. Καμιά φορά αναρωτιέμαι;;πως μπήκαν Πανεπιστήμιο με τέτοιες περίεργες αντιλήψεις,

    1. Γιατί, ποιοί νομίζεις οτι διδάσκουν στα ελληνικά πανεπιστήμια; Ολοι οι μπολσεβίκοι καθηγηταράδες. Για αυτό είναι απόπατος στο διεθνές ranking.

  36. Το αντίθετο. Η Πολιτεία το τρέχει αλλά οφείλει να αφουγκραστει την Κοινωνία. ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ..έλεος πια.

  37. Να πας στο χωριό σου μπροστά και όπως πας μη γυρίσεις.. Κολλητή του Κούλη

  38. Α ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥ.

  39. Ρε κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας και αφήστε τους γάμους, ο γάμος είναι ιερό πράγμα! Ρε τα παιδιά δεν τα σκέφτεστε, τι σας φταίνε; Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή με τα παιδιά μπροστά όπως στη Σερβία. Εδώ σε άλλο άρθρο γράφει μόνο το Μακελειό ότι Πακιστανός βίασε 11χρονη και αυτοί ασχολούνται με τον γάμο του Βαγγέλη με τον Προκόπη! Διαδώστε παντού για την Κυριακή Στέφανε.

  40. Η κοινωνία προχωράει μπροστά με την όπισθεν.

  41. “Προοδος”! Να οργανωθουμε αναφτε τα “φωτα” εχω ριξει “εναν” κι εχω φαει “τρεις”!
    Χορτασα πια η δολια!

    1. Την εχεις αυτην να πηδι@ται ? Εγω ετσι που την βλεπω αν το εχει κανει ποτε πρεπει να εχουν περασει και 36 χρονια που εχει να δει χαρα στα σκελια. Απο τοτε που γεννησε δηλαδη. Και αυτο το συντροφι που ειναι δηθεν μαζι της δεν αποφασισε ακομη να την παει στο δημαρχο ? Η καλυτερα την τοποθετησε εκει που ηθελε και τελειωσε ο ρολος του.

  42. Νυφίτσα της ψευτικης δικαιοσυνης! φτιαξε το μαλλι σου μωρη αφελεια φεμιΣιωνιστρια κι εσυ.
    πουλημενοι ολοι & ολες του 6υ6τηματο6. κουφαλα.

  43. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

    1. Ετσι ακριβώς φιλε… Αλλα τα σχεδια των κωλοεβραιων σιωνιστων και αλλο το σχέδιο του Θεού!

Comments are closed.