“Καλώς τα παιδιά”: Έκαψαν σημαία των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη στην πορεία για τον Φλόιντ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
floyd_cop

Πορεία αλληλεγγύης στους εξεγερμένους των ΗΠΑ για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ έκαναν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, μέλη οργανώσεων και κινήσεων της Αριστεράς.

Κρατώντας πανό, πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, τα μέλη που ξεκίνησαν από το άγαλμα Βενιζέλου έφτασαν μπροστά στο Προξενείο των ΗΠΑ επί της οδού Τσιμισκή, όπου και έκαψαν την αμερικανική σημαία.

«Συμπαραστεκόμαστε με όλη μας την καρδιά στους αγωνιζόμενους στις ΗΠΑ. Στον κόσμο που παλεύει μέσα στην «καρδιά του κτήνους»! Κάτω ρατσισμός, ο φασισμός, ο κρατικός ολοκληρωτισμός. Η πάλη ενάντια στον καπιταλισμό που γεννάει την φτώχεια και την ανεργία, τον ρατσισμό, την άγρια καταστολή, τον πόλεμο», αναφέρουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ….. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ …. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ….. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ……

  2. Αντε στα τσακιδια τεμπελοσκυλα, δεν πατε να βρειτε καποια δουλεια να δουλεψετε, που κατεβηκατε απλυτοι ρεμπεσκεδες, τσιρακια του Σορος, να συμπαρασταθητε στους ομοιους σας κατσαπλιαδες και βανδαλους και πλιατσικολογους και βλεπετε και στον υπνο σας φασισμους και ρατσισμους και πιπιλιζετε τις ιδιες αυτες καραμελες με τα σκατενια μυαλα που κουβαλατε, κοπροσκυλα!!!!!!!!! Οταν βαζεις φωτια και καις τεσσερις ανθρωπους στην Μαρφιν μεροκαματιαρηδες, αυτο ειναι φασισμος παρασιτα της κοινωνιας!!!!!!!!

  3. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΑΡΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!

  4. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ !
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !

  5. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΣΤΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ ΓΙΑ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”

Comments are closed.