Καλύτερα στην υγεία του το τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια

Κοινοποίηση:
tiger-2-600x387-1

Καλύτερα στην υγεία του είναι το τιγράκι που βρέθηκε προ ημερών εγκαταλελειμμένο στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, μετά από φροντίδα, ενέσεις και βιταμίνες που του δόθηκαν, το τιγράκι παρουσιάζει βελτίωση, εξακολουθεί όμως να μην μπορεί να περπατήσει.

Το τιγράκι έχει πλήρη αδυναμία χρήσης των πίσω άκρων και φαίνεται πως έχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργική επέμβαση, με τον διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να ισχυρίζεται, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από κάποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

Την Τετάρτη θα γίνει ένα πλήρες CT scan για την καλύτερη εκτίμηση της κατάστασής της υγείας του ζώου.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες
Όπως είπε ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, πλάνα από κάμερες απέναντι από τις εγκαταστάσεις του, κατέγραψαν το προηγούμενο βράδυ ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. «Δεν βλέπουμε ακριβώς τι γίνεται αλλά είναι κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη» σημειώνει ο κ. Λεσουέρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παίζει να το χρησιμοποιούσαν για διακίνηση. Η λάμα μπήκε επίτηδες, ώστε ξαπλωμένο να συμπίπτουν στο μόνιτορ η κοιλιά του με τη λάμα στο πόδι και ο νους του ελεγκτή να πηγαίνει στην λάμα καί έτσι με δικαιολογία μεταφοράς του για “σκοπούς περίθαλψης” να περνούσε τον έλεγχο στα αεροδρόμια. Όσον αφορά την ανικανότητα να περπατήσει: πιθανόν να δεχόταν αναισθησία στο κεντρικό νεύρο στη σπονδυλική προκειμένου και να είναι ξαπλωμένο αλλά και όταν έφταναν στον προορισμό του αφαιρούσαν άνετα τις ποσότητες από τον αφεδρώνα . Φαντάσου πόσες φορές το έκαναν. Επίτηδες δεν το πάνε στο νοσοκομείο για έλεγχο αίματος διότι θα διαπιστωθεί ότι έχει ουσίες μέσα. Για να περνάν τα αεροδρόμια χρειάζονταν άδεια από κάποιο ζωολ. κήπο. Άρα ο ζανταρζαν την εξέδιδε. Άρα είναι ο ίδιος μπλεγμένος και προσπαθεί να τα ρίξει αλλού. Έλεος. Αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι είμαστε όλοι μ@λ..

  2. Μέχρι και τα σπάνια πλασματα κακοποιεί αυτή η χώρα! Αίσχος και ντροπή

  3. Άσπρη τίγρις! Πανέμορφη. Μακάρι να τα καταφέρει.

  4. Βρείτε τον πούστη που το κατάντησε έτσι και το πέταξε και κόψτε του τα αρχίδια.

Comments are closed.