Καλομοίρα: “Mετά τη Eurovision η ΕΡΤ ζήτησε να πληρώσω 800 ευρώ”

Κοινοποίηση:
kalomoira

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη», αποκάλυψε η Καλομοίρα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2008 με το «Secret Combination», καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Άλλη μια ατάλαντη που έβγαλε χρήμα απ το πτώμα της Ελλάδας..θυμίζει και μια άλλη που αφού είδε και απόειδε πήγε στο Λος Αντζελες να ζήσει τη ζωή της..

  2. Ο/Η απλά, ΝΤΡΟΠΗ τους ... Δεν χόρτασαν οι χαραμοφάηδες ,,, λέει:

    Εδώ γίνονται “πιστευτές” οι metooδες μετά από 40+ χρόνια … Γιατί να μην γίνει πιστευτή η Καλομοίρα, μετά από 16 χρόνια ; Η Καλομοίρα, από ευγένεια δεν κατηγορεί ευθέως το Ελληνικό Δημόσιο (ΕΡΤ), αλλά τον άνθρωπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα …
    Το ζήτημα, όμως, δεν είναι εάν αμφισβητείται η καταγγελία της Καλομοίρας (υπάρχει, άλλωστε, ο τρόπος να διαψευστεί εάν είναι ανακριβής) … Το ζήτημα είναι πού διατίθενται τα εκατομμύρια ευρώ (εξασφαλισμένα από τον ΄Ελληνα φορολογούμενο) που εισπράττει κάθε χρόνο η ΕΡΤ για την διοργάνωση της Eurovision … Τα συνεργεία του καναλιού πληρώνουν εξ ιδίων τα έξοδά τους (μετακίνησης, σίτισης, διαμονής) ή αυτά καλύπτονται από τα παχυλά κονδύλια και μόνον η Καλομοίρα εκλήθη προς καταβολή ;;; Αυτό είναι το ζητούμενο …

  3. Ισως ευθυνοσουν εσυ Καλομοιρακι που δεν τους εκατσες αρκετα και εκανες επιλογες. Ηθελες και τζαμπα ? Ξερεις να γινετε κατι τζαμπα στο Ελλαδισταν ?

  4. Μετά από 16 χρόνια, καιροφυλακτώντας, ενδεχομένως δεν γίνεσαι πιστευτή.
    «[…] ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ».

Comments are closed.