Καλλιθέα: Ξήλωσαν τα παγκάκια για να μην σουλατσάρουν οι γέροι

Κοινοποίηση:
pagakia-kallithea

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, έδωσε εντολή σήμερα σε συνεργεία του Δήμου να ξηλώσουν όλα τα παγκάκια από τις πλατείες της Καλλιθέας, ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να κάθονται με τις ώρες οι ηλικιωμένοι που ακόμα και τώρα κόβουν… βόλτες μέσα στην πόλη.

Στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και τη μη διάδοσης του κορωνοϊού, ο δήμαρχος Καλλιθέας προχώρησε στην εν λόγω κίνηση, προκειμένου να προστατεύσει και τους γέρους που δεν βάζουν μυαλό, αλλά και τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σοβαρά τώρα, δεν ντρέπεστε? Υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ( γιατροί, νοσοκόμοι, νοσηλευτές ), που για να σώσουν κινδυνεύουν οι ίδιοι, δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, χωρίς ξεκούραση, δεν τους σκέφτεστε?. Αλλοι για να σας παρέχουν προϊόντα πρωτις ανάγκης (σουπερμάρκετ) κάθε μέρα ζούν με φόβο και εσείς κλαψουριζετε που σας έκλεισαν στα σπίτια σας. Δεν πάτε να δουλέψετε νοσηλευτές να ξεπιαστείτε, να ξανασκεφτείτε πριν ξεκινήσετε να κράζετε. Τόσες οικογένειες με παιδιά είναι κλεισμένοι για να μπορούν οι γιατροί να προλαβαίνουν να σώζουν ανθρώπους και κάποιοι ξεροκέφαλοι επαναστατούν!!!!! Έλεος!!!!!!!

  2. Γιατί δεν γίνεται κάποια απολύμανση στ πάρκα? Πχ Περονια, Δαβάκη κλπ? Μόνο εδώ δεν βλέπουμε απολύμανσεις…. Γιατί?

  3. Κάρναβε άντε κάνε καμιά απολύμανση στη σιβιτανίδειο

  4. Ξερεις πολλούς με κινητικά προβλήματα που βγαίνουν στην πλατεία ή στο πάρκο να κάνουν βολτα; Και αν είναι να περπατήσουν για να μη πιαστούν ας κάνουν γύρω γύρω στην πολυκατοικία τους. Ετσι θα είναι κοντά στο σπίτι τους και οταν κουραστούν ας πανε σπιτάκι τους να ξεκουραστούν. Πως σου φαίνεται αυτο;;;;;

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΙΞΕΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !

  6. Έτσι μου έρχεται να του ευχηθώ να ζήσει πολλά πολλά χρόνια με κινητικά προβλήματα, και να μην βρίσκει να καθήσει ή να ακουμπήσει πουθενά να ξαποστάσει ο βλάκας.
    Μήπως θα ήθελε να αυτοκτονήσει μαζικά ο ανθρώπινος πληθυσμός για να εξαλειφθεί ο κορωνοϊός;
    ΛΩΛΑΘΗΚΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;
    Να τσακιστεί να τα ξαναβάλει στην θέση τους και να βγάλει άμεσα συνεργεία να τα απολυμαίνει συνέχεια ο παπάρας. Και να έχει την δημοτική αστυνομία να επιτηρεί τους χώρους.

Comments are closed.