Καλλιθέα: Καταθέτουν δύο πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με οξύ

Κοινοποίηση:
1

Μια 34χρονη γυναίκα δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης επίθεση με καυστικό οξύ, την ώρα που έμπαινε στο κτίριο που εργάζεται στην Καλλιθέα. 

Σύμφωνα με τον γιατρό κ. Πάρη Μπουλές, που την εξέτασε στο νοσοκομείο Metropolitan η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων, ενώ αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα και έλαβε όλες τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, ο γιατρός επισήμανε πως η άτυχη γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στα άνω άκρα της, ενώ και στο αριστερό της μάτι διέθετε ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή.

Έπειτα πρόσθεσε πως η κατάστασή της είναι σταθερή, ενώ αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων.

Oι έρευνες των αρχών κινούνται γύρω από τον στενό κύκλο της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το στενό της περιβάλλον.

 

Η αστυνομία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρεί ότι η πράξη ήταν προσωπικού χαρακτήρα και εκδικητικής μορφής ενώ εκτιμούν ότι δεν θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σαφώς και είναι καθαρά προσωπική εκδίκηση. Προφανώς η εν λόγω ντίβα που έγινε θύμα, έφαγε γκόμενο ή γερή επαγγελματική θέση (με προσόντα “κλαρίνου” ) από την δράστιδα, η δράστιδα δεν το ξεπέρασε ποτέ και της κατέστρεψε την μάπα και τη ζωή!
    Οι γυναίκες έγιναν κυνηγοί, για ένα καυλί σκοτώνουν κ τη μάνα τους..
    Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος μουρλαθηκε, οι άνθρωποι έχουν γίνει αιμοβόροι, θυμωμένοι αγενείς, ψάχνονται γενικά να πλακωθουν και δεν το έχουν σε τίποτα να επιτεθούν. Θέλει μεγάλη προσοχή γενικά.

Comments are closed.