Καλλιάνος για κακοκαιρία Barbara: Ο χιονιάς θα μπει με πολύ εντυπωσιακό και γρήγορο τρόπο στην Αττική

Κοινοποίηση:
www.dikaiologitika.gra8bbfec3344b2c156fef4cc71-d885a87ee056d49eea426399870780fbf7a912ca

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Αναμένονται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός, θυελλώδεις άνεμοι στις θάλασσες και χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

Πολικό ψύχος και χιονοπτώσεις από αύριο Κυριακή με την έλευση της κακοκαιρίας “Barbara”. Οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ανατολικά και τα βόρεια, που από τις προμεσημβρινές ώρες θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος του νομού.

Από το απόγευμα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές. Οι εν λόγω χιονοπτώσεις θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολούθως, από τη Δευτέρα το πρωί οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν εκ νέου σε όλο το νομό.

Ο χιονιάς θα μπει με… πολύ εντυπωσιακό και γρήγορο τρόπο στην Αττική

Ανάρτηση για την πορεία της κακοκαιρίας ”Barbara” δημοσίευσε ο Γιάννης Καλλιάνος. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ, ο χιονιάς θα μπει με… πολύ εντυπωσιακό και γρήγορο τρόπο αύριο στην Αττική ξεκινώντας από τις βορειοανατολικές και βόρειες περιοχές του νομού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαμαααα! Θεε μου προστατεψε μας! Αν ματαγινει της Αττικης οδου δεν θα το αντεξω! Ρε που ζουμε στο Κατσικανταν ? Εγινε κι εξτρεμ ο Χιονιας, ντριπλαρει και μπαινει φουλ να φρικαρει το μαντρι της Αττικης?!

Comments are closed.