Καλλιάνος από το βήμα της Βουλής! – «Έρχονται δύσκολες μέρες. Καύσωνας ισχυρός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kallianos

Ίσως δεν έχει προηγούμενο, βουλευτής ο οποίος εξασκεί το επάγγελμα του μετεωρολόγου να προειδοποιεί από το βήμα της Βουλής για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τη χώρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στην ολομέλεια προειδοποίησε ότι έρχεται ισχυρός καύσωνας.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία, ωστόσο κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε την κατανόηση του Προέδρου και τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του μετεωρολόγου για να «χτυπήσει καμπανάκι» σχετικά με τον καύσωνα που έρχεται, τονίζοντας πως το κάνει αυτό διότι εκτός από ζέστη περιμένουμε και ισχυρούς ανέμους, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το ενδεχόμενο πυρκαγιών.

Καλλιάνος: Έρχονται δύσκολες ημέρες

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας», είπε συγκεκριμένα από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς ότι έρχεται καύσωνας ισχυρός, αλλά και αέρας πολύ δυνατός 7-8 μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος μετά το 08.30.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να σου πω και κάτι ρε παλληκάρι του κακού καιρού.. Γιατί δεν έθιξες το θέμα της μάσκας???? Με τέτοιο καύσωνα που ισχυρίζεσαι ότι έρχεται οσονούπω, πόσα προβλήματα δυσπνοιας πρωτίστως και ποσα σοβαρού παθολογικου κατά δεύτερον????
    Η μήπως δεν έφτασε ως εκεί το μυαλό σου?
    Μαθε λοιπόν πως ο κόσμος πλέον οργίζεται όλο και περισσοτερο γιατί περιμέναμε καλλιτερες μέρες και γι αυτό καταψηφηστηκε το άλλο το ζαβό, όμως βλέπω ότι μια χαρά συνεχίζετε το ίδιο μοτίβο σε όλα. Στο μακεδονικό, στο λαθρομετανεστευτικο, και σε άλλα τόσα ψέματα και μπούρδες!
    Φυλαχτειτε…βγηκαν τα όπλα και βαράνε, κι έχε στο νου σου ότι εάν βγουν και τα όπλα των πατριωτων πολλοί θα τρέχουν να κρυφτούν. Δες το σαν συμβουλή..οι καιροί πονηροι και ο κόσμος οργισμενος!

Comments are closed.