Καλιφόρνια: Έζησε τον τρόμο! Λευκός καρχαρίας «κόβει» βόλτες γύρω από το κανό καγιάκ της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dangeroussharks

Καρχαρίες φαίνεται πως τρομοκρατούν την Καλιφόρνια, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο ενός σέρφερ, μια γυναίκα που έκανε κανό καγιάκ, μπήκε στο «στόχαστρο» ενός λευκού καρχαρία.

Ο θαλάσσιος βιολόγος, Τζιανκάρλο Θομάι, βιντεοσκόπησε με το drone του έναν λευκό καρχαρία 4ων μέτρων να πλησιάζει μια γυναίκα που κωπηλατούσε στην Μοντερέι Μπέι, στην Καλιφόρνια.

Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η γυναίκα δεν έκανε απότομες κινήσεις, με τον καρχαρία, τελικά, να φεύγει, αφού πρώτα έκανε έναν κύκλο γύρω από το καγιάκ.

Η συνάντηση μοιάζει ακόμη πιο τρομαχτική εάν γνωρίζουμε ότι νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ένας καρχαρίας σκότωσε σέρφερ, στην ίδια ακτή.

Ωστόσο, ο βιολόγος που τράβηξε το βίντεο διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για διαφορετικό καρχαρία.

«Ένας μεγάλος τετράμετρος καρχαρίας ελέγχει ένα καγιάκ στη Μοντερέι Μπέι, λίγες ώρες μετά από μια θανάσιμη επίθεση καρχαρία. Δεν ήταν ο ίδιο καρχαρίας που ενεπλάκη στην επίθεση», έγραψε ο βιολόγος στο σχόλιο που συνόδευε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι περιμένει κανείς από Υπαλλήλους της Εκκλησίας…Δεν ανασταινεις Χριστέ μου,τον Παπαφλέσσα,τον Ηγούμενο Γαβριήλ,και όλους αυτούς που με τα Ράσα στάθηκαν άξιοι στο Άγιο όνομα σου,και προς την πατρίδα;;;

Comments are closed.