”Καληνύχτα” Ελλάδα! – Εγκαίνια για το Αλβανικό σχολείο στη Μυτιλήνη

Κοινοποίηση:
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στο κτήριο του Πειραματικού Λυκείου θα λειτουργεί από τις 5 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο το σχολείο για τα παιδιά της Κοινότητας των Αλβανών Μεταναστών στη Λέσβο.

Tι αναφέρει το σάιτ stonhsi.gr:

”Ένα ιδιαίτερο σχολείο εγκαινιάστηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στις 17.00. Στο σχολείο αυτό που θα λειτουργεί με την έγκριση των τοπικών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και του Δήμου Μυτιλήνης θα διδάσκεται η Αλβανική γλώσσα σε παιδιά μεταναστών ηλικίας 5 έως 15 ετών τα οποία τα πρωινά θα φοιτούν κανονικά στα Ελληνικά σχολεία. Οι δάσκαλοι του σχολείου είναι Αλβανοί με πτυχία και δικαίωμα διδασκαλίας από Αλβανικά πανεπιστήμια.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε μιλώντας στην εκπομπή «η ώρα του πολίτη» και στο Στρατή Μπαλάσκα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλβανών Μεταναστών Λέσβου Ελμπάν Ντερβισμπέχαι ο οποίος αναφέρθηκε και γενικότερα στα προβλήματα των 3.500 περίπου Αλβανών μεταναστών στη Λέσβο και στις δράσεις της νεοσύστατης Κοινότητας τους.

Στην εκδήλωση για το ξεκίνημα της διδασκαλίας της «γλυκιάς γλώσσας, όπως είναι η γλώσσα της πατρίδας σε αντιδιαστολή με την χρήσιμης γλώσσα όπως είναι η Ελληνική γλώσσα» παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Αλβανικής Κοινότητας Ελλάδας Ερμάλ Σουλάϊ και Κώστας Ζουλέκου αλλά και η δασκάλα της Αλβανικής Κοινότητας Φλορέτα Τσάκο.

Την έναρξη της λειτουργίας του σχολείου χαιρέτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που το Ελληνικό κράτος δημιουργεί στις Κοινότητες των Αλβανών μεταναστών «αδικώντας τες». Όπως είπε «τρεις δεκαετίας μετά το ρεύμα των Αλβανών μεταναστών λειτουργεί το σύστημα ντροπή για την απόδοση της υπηκοότητας» ενώ επανέλαβε τα όσα ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας είχε εξαγγείλει περί απόδοσης υπηκοότητας σε όσους μετανάστες μένουν στη Ελλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η βουλεύτρια του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα η οποία δεν πρόλαβε να μιλήσει αφού έπρεπε να φύγει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Παρών επίσης και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης με στελέχη της δημοτικής του αρχής.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ξεφτιλες προδότες τι κάνετε; το φίδι το στον κόρφο μας; τα σχολεία τα ελληνικά η Αλβανοί τα κλείνουν στην βόρεια Ήπειρο , δεν καταλαβαίνετε ότι μας καταστρέφεται

  2. Ξαναψηφιστε νουδουλα σηρυζα,πασοκιναλ,, ίδιες κοπριες, ίδια πολιτική,,

  3. Το ξέρατε ότι λειτουργεί χροοοοοοοονια τώρα Αρσάκειο στα Τίρανα;
    Καθαρη επιχείρηση. Σου λέει γτ όχι κιεμεις;

  4. ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ? Ο ΡΑΜΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΧΝΑ.

  5. Ελληνικα σχολεια στο εξωτερικο δεν υπαρχουν?

  6. Μπράβο για τήν πρωτοβουλία κ ευχόμαστε νά ακολουθούν κ άλλα σχολεία σέ όλη τήν Ελλάδα.
    Όι υπόλοιποι πού βρίζουν, γρήγορα στούς υπονόμους…

    1. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ Κ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ !!!!
      ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΓΕΛΙΕΣΑΙ.

    2. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ! ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    3. Αντε ρε μαλακα Αλβανέ, που ζειτε με τα επιδόματα και τα κοινωνικά παντοπωλεια. Σας δηλώνουν τα αφεντικά σας τα ελάχιστα μεροκάματα και εσείς παίρνεται όλα τα επιδόματα. Ας ειναι καλά οι προφορικές κυβερνήσεις. Κόψαμε συντάξεις για να δώσουμε σε εσάς λιγουρια. Αλλά η εκδίκηση του ελληνικού έθνους είναι ότι τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας δεν θα καταδέχονται να πούνε ότι είναι Αλβανοί. Αφού και εσείς λέτε τις περισσότερες φορές ότι είστε βορειοηπειρωτες. Αρνείστε την καταγωγή σας και θέλετε να λέγεστε Έλληνες, αυτή είναι η εκδίκηση του ελληνικού έθνους.

  7. Μετά το τζαμί, ανοίξατε και αλβανικό σχολείο! Ρε γαλάζιοι συριζαίοι, ούτε η ρεπούση δεν θα άνοιγε αλβανικό σχολείο και εσείς μιλάτε για …εμβόλια! Ρε πάρε τον πατέρα σου να τον ενημερώσεις!

  8. Πως μας καταντησαν! Ελληνες στον καλαθο των αχρηστων και οι αλλοδαποι με τα παντα.Ο … Συριζα παντα πρωτος.Ας παρει μερικους και στην βιλλα του .Ας το δοκιμασει !

  9. ……ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη γαλατικη , ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη γυφτοισπανικη ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη πετσενεγκικη και κουτροβηρικη , ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη λομβαρδικη [λονγκο μπαρμπας ] , ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη απο αθιγγανους του ”’στρατοπεδου”’ της ρουμανιας και ποσοι απο δαυτους εχουν καταγωγη απο την καυκασια ? Ρεμαλια διποδα ειτε κουστουματοι ειτε δερματοφορεμενοι καροτσερηδες……επικινδυνοι ΜΟΝΙΜΑ διοτι σφαγεις και λεηλατες.

  10. Αλήτες Προδότες Πολιτικοί τρέμουν τα κόκκαλα του δολοφονημένου πατριώτη Κ,Κατσίφα απο του βρομερούς αλβανούς, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  11. 3500 αλβαναραίοι μόνο στη Μυτιλήνη. Έτσι να τους δίνεται δουλειές και σπίτι ώστε να αυξάνονται με τον καιρό και να γίνεται μειονότητα στον τόπο σας. Φτου σας. λεχρίτες.

  12. Οι διάφοροι αριστερίλες και λοιποί κορεκτίλες, πριν ανοιξουν το στόμα τους ας μας διαβάσουν το βιβλίο ιστορίας της Γ δημοτικού που διδάσκετε στην Αλβανια,, και να μας πουν τι γράφει για τους Ελληνες!
    Και να ηταν μονο αυτό το βιβλίο!

  13. ΚΛΑΨΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ. ΞΥΔΑΚΙ!

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  14. ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΚΟ ΚΑΛΟΣ? ΔΗΛ. ΚΟΝΤΟ ΠΟΔΙ ΤΕΦΑΛ ΣΠΑΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΥΩΔΙΑ? ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΚΟ ΗΘΟΣ? ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΥΨΙΜΟ? ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?? ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ. ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ???

Comments are closed.