(Καλαμο-Ραπίσματα): Μητσοτάκης, ο… ακροδεξιός; Ο αποτυχημένος γεροξεκούτης Μπάϊντεν και τα … “αδιευκρίνιστα” της Νοβάρτις! Η “πόρνη του Ισραήλ”! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
s.korea-war-gaza

– Kυρ. Μητσοτάκης, ο… ακροδεξιός; Φανατικά υπέρ Ζελένσκι και ΑΖΟΦ (Ουκρανία). Φανατικά υπέρ Νετανιάχου.
– Ο αποτυχημένος γεροξεκούτης Μπάϊντεν, γελοιοποιούμενος γιά ψήφους, προσβάλει την Αμερική.
– Προς Δημ. Αβραμόπουλο και Αδ. Γεωργιάδη: Τα ”αδιευκρίνιστα” ήταν μίζες Novartis;;;
– Δυστυχώς, η Αμερική, κατάντησε ”πόρνη του Ισραήλ”.

Kυρ. Μητσοτάκης, ο… ακροδεξιός; Φανατικά υπέρ (διεφθαρμένου) Ζελένσκι και… ναζιστών ΑΖΟΦ (Ουκρανία). Φανατικά υπέρ (ακροδεξιού) Νετανιάχου, δείγμα ότι συμφωνεί με το ”απαρτχάϊντ” και την γενοκτονία κατά Παλαιστίνιων. Και δεδομένο πιστό ”σκυλάκι” των ΗΠΑ, ως δουλοπρεπής-ξενόδουλος. Στην πρώτη γραμμή Ελλάδα, έχει τους ακροδεξιούς ”καραγκιόζηδες” Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη και την ”καφρίλα” τηλεόρασης ΣΚΑΙ. Με τον Νετανιάχου έχουν και.. κοινά: ‘Ελεγχος Διακιοσύνης, γιά να μην ελέγχονται οι απατεωνιές τους. Ο αλαζόνας Κούλης, φυσικά, είναι και γόνος της οικογένειας διαχρονικών απατεώνων-μιζοληπτών, και σύντομα θα πρέπει να λογοδοτήσει αν έλαβε μίζες από εξοπλιστικά. ‘Εχει δημιουργήσει και ”καθεστώς Μητσοτάκη” με την διεφθαρμένη κυβέρνησή του. Όλα αυτά ΔΕΝ μας δείχνουν πολιτικό με δημοκρατικές αρχές κι ενδιαφέρον γιά το καλό της πατρίδας.

Η Κολομβία (Νότια Αμερική) απέλασε τον πρέσβη Ισραήλ, με αφορμή την γενοκτονία στην Γάζα. Η διεφθαρμένη ”Κολομβία Βαλκανίων” με πρωθυπουργό τον μιζολήπτη (ακροδεξιό, ουσιαστικά) Κυρ. Μητσοτάκη, παραμένει φανατική υπέρμαχος του ακροδεξιού ”χασάπη” Νετανιάχου (έχει και την υποστήριξη του γελοίων ακροδεξιών Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη), αποδεχόμενη έτσι ”απαρτχάϊντ” και γενοκτονία στην Γάζα.

Γεγονός: Μόνο 2-3 ρουκέτες ΔΕΝ μπορούν να ισοπεδώσουν ολόκληρο νοσοκομείο (Γάζα). Μόνο βόμβα μεγάλης ισχύος, σαν αυτές που έχει πάρει από τις ΗΠΑ το Ισραήλ (π.χ. GBU-57A / B).

Είπε ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, ο γεροξεκούτης Τζο Μπάϊντεν στο Τελ Αβίβ, ότι, ”του έδειξαν στοιχεία οι Ισραηλινοί, που δείχνουν ότι το χτύπημα στο νοσοκομείο έγινε από την Χαμάς”. Και το ”έφαγε” και το δήλωσε δημόσια, άσχετα τι πιστοποιούν τα γεγονότα. Πόσο γελοίος ακόμα θα γίνει γιά να κερδίσει ψήφους ΕβραιοΙσραηλινών στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι θα επανεκλεγεί σε έναν χρόνο;;; Και το χειρότερο: Προσβάλει τις ΗΠΑ, γελοιοποιώντας την σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποδείχτηκε, δυστυχώς, όσο πέρασαν τα χρόνια, ότι η Αμερική μετατράπηκε σε ”πόρνη του Ισραήλ”.

Kασσελάκης, νέο κόμμα…. Μονόδρομος, γιά να φύγει από την ψευτοαριστερή «σαβούρα», επίπεδου καφετέριας, των θλιβερών μικρομέτριων ΣΥΡΙΖΑίων, που βολεύονται με 3-5%- Aυτοί -οι κομπλεξικοί- που τον πολεμούν, είναι μέσα στον σάπιο ΣΥΡΙΖΑ.

MME HΠΑ, χειρότερα και από Ελλάδας… Τηλεοράσεις 100% υπέρ Ισραήλ, εμμετική η κατάσταση. Σχολιαστές παρουσιαστές ειδήσεων ΜΟΝΟ Ισραηλινοί. Η άλλη πλευρά ολικά απούσα. Τιμητική εξαίρεση το δημόσιο ραδιοφωνο NPR, που κρατά στάση σχετικά ουδέτερη.

‘Oταν οι ΗΠΑ στέλνουν 2 αεροπλανοφόρα ανατ. Μεσόγειο γιά να προστατεύσουν το…Ισραήλ από τους…Παλαιστίνιους, τότε δεν πάμε διόλου καλά, με τον γεροξεκούτη άχρηστο που έχουμε γιά πρόεδρο. Πράξη που πιστοποιεί αυτό που όλοι γνωρίζουμε στις ΗΠΑ: Η Αμερική κατάντησε η ”πόρνη του Ισραήλ”.

Οι εκβιαστές (παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών Οκτ. ’23) υπουργοί Γεωργιάδης, Αυγενάκης, Μαρινάκης, είναι ακόμα στην κυβέρνηση του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”;;; Πρωθυπουργός εκβιαστών, χωρίς στοιχειώδη αξιοπρέπεια ;;;

‘Oποιος πει λέξη κατά Ισραήλ στις ΗΠΑ, χαραχτηρίζεται αμέσως από το εβραϊκό στοιχείο, ”αντισημίτης”. Η γνωστή αηδιαστική αντίδραση εμμονικών αλαζόνων.

Στα σοβαρά περιμένετε το ελεγχόμενο και γελοίο ΕΣΡ να ασχοληθεί (και να… τιμωρήσει) τους κομπλεξικούς εξαγορασμένους δημοσιοκάφρους, Αυτιά και Χιώτη (ΣΚΑΙ), γιά τις ψευτομάγκικες ομοφοβικές αηδίες τους κατά Κασσελάκη;;; Αυτά δεν γίνονται στο σάπιο κράτος με ”καθεστώς Μητσοτάκη”.

Θρήνος στην ”οικογένεια” διαχρονικών μιζολητών-απατεώνων: Ο αργόσχολος, ανίκανος γόνος (ντορο-γιός), Κώστας Μπακογιάννης, έχασε τον Δήμο Αθήνας. Ζημιά μεγάλη, χάνονται και οι χοντρές μίζες, στις οποίες πάντα η ευρύτερη ”οικογένεια Μητσοτάκη”, διαπρέπει. Η υπερπροβολή του από τις τηλε-χαβούζες ΣΚΑΙ κ.ά, τον κατάστρεψε.

‘Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός και αντιπρόεδρος ΝΔ… Εκτός από ακροδεξιός, είναι και εκβιαστής. Εκβίασε ψηφοφόρους προεκλογικά, στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αλλά στο σάπιο κράτος, με ”καθεστώς” μιζολήπτη Κυρ. Μητσοτάκη, η ”δικαιοσύνη” είναι ελεγχόμενη και εξευτελισμένη.

MME HΠΑ, χειρότερα και από Ελλάδας… Τηλεοράσεις 100% υπέρ Ισραήλ, εμμετική η κατάσταση. Σχολιαστές παρουσιαστές ειδήσεων ΜΟΝΟ Ισραηλινοί 100%. Η άλλη πλευρά ολικά απούσα. Τιμητική εξαίρεση το δημόσιο ραδιοφωνο NPR, που κρατά στάση ουδέτερη, αξιόλογη.

Ελληνική… πρωτιά: (POLITICO) The five worst countries in the EU for media freedom are: 1. Greece 2. Malta 3. Hungary 4. Bulgaria 5. Poland. It’s the second year in a row that Greece has taken the top spot (Data: Reporters Without Borders 2023 World Press Freedom).

Nτροπή γιά την Ελλάδα… Ο πρωθυπουργός, με την τυφλή υποστήριξη σε Ισραήλ-Νετανιάχου, υποστηρίζει και το ”απαρτχάϊντ” κατά των Παλαιστίνιων, αλλά και την σε εξέλιξη γενοκτονία-εθνοκάθαρση. Ο Κυρ. Μητσοτάκης, με ”κυβέρνηση-καθεστώς”, είναι ντροπή γιά την Ελλάδα, την εξευτελίζει με τις επιλογές του… Σημ.: Ουκρανία και Γάζα απόδειξαν πόσο δουλοπρεπής, ξενοδουλος, υποτακτικός σε ξένα συμφέροντα, είναι ο διεφθαρμένος ”κρυφοφασίστας” πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.

‘Οταν εβραϊκές συναγωγές δέχονται Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη, πιστοποιούν ότι είναι τυχοδιωκτικά ασοβάρευτες.

Στο «καθεστώς Μητσοτάκη», το ”χοιροστάσιο” της ελληνικής εμμετικής παραδημοσιογραφίας, έχει όνομα: ΣΚΑΙ. Με Αυτιά, Χιώτη, Πορτοσάλτε, Οικονόμου κλπ. Ιδιοκτησίας απατεώνα Αλαφούζου και μόνιμο οικότροφο, τον ”καραγκιόζη” αντιπρόεδρο ΝΔ και υπουργό, Αδ. Γεωργιάδη.

Γιά να επανεκλεγεί ο χειρότερος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, ο διεφθαρμένος ”γεροξεκούτης” Τζο Μπάϊντεν, πρέπει να καεί ο μισός πλανήτης, με την πρόκληση πολέμων;;;

H χειρότερη ελληνική παροικία;;; Νέα Υόρκη… πολύ βρώμα, δυσοδία, απατεωνιά κλπ. Η χειρότερη ελληνική παροικία στις ΗΠΑ, με λυσσσμένους γιά χρήμα απάνθρωπους νεο-‘Ελληνες.

Κυρ. Μητσοτάκης. Φανατικά υπερμαχος Ισραήλ και Ουκρανίας, ούτε ο Μπάιντεν να ήταν. Τέτοιον υποτακτικό, ξενόδουλο, δουλοπρεπέστατο πρωθυπουργό, ουδέποτε είχε πριν η Ελλάδα. Κατάντια.

Μία ακόμα πολεμική σύρραξη στην Μ. Ανατολή, Ισραήλ με Παλαιστίνιους, συνηθισμένο το φαινόμενο. Να σημειωθεί ότι τα όπλα των Παλαιστίνιων έχουν σφαίρες και σκοτώνουν άμαχους. Τα όπλα των Ισραηλινών που σκοτώνουν -συστηματικά, γιά χρόνια- πολύ περισσότερους άμαχους και ειδικά παιδιά, έχουν, αντί γιά σφαίρες, άνθη… Μονόπλευρη στις ΗΠΑ, όπως πάντα, η κάλυψη των γεγονότων από τα ΜΜΕ. Φυσικά 100% υπέρ του Ισραήλ. Ενώ επίμονα οι ”σχολιαστές”, θέλουν να εμπλέξουν το Ιράν στις πράξεις της ”Χαμάς”.

To τέλος της ”Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης”, είναι γεγονός. Γιά 2μιση χρόνια η Οργάνωση είναι νεκρή, το κτίριο στην Αστόρια έρημο, επειδή ξέσπασε εμφύλιος που δημιούργησε η Αρχιεπισκοπή μεταξύ των κομπλεξικών και γελοίων ”γεροξεκούτηδων”, πρώην πρόεδρων της Οργάνωσης. Φυσολογική η εξέλιξη στην ”οργάνωση απατεώνων”, διαχρονικό παραμάγαζο της ”Νέας Δημοκρατίας”.

”Ο κόσμος καίγεται και ο ΣΥΡΙΖΑ χτενίζεται”

«Ο τρόμος που νιώθουν τώρα οι Ισραηλινοί», έγραψε ο Χαγκάι Μάταρ στο ”+972 magazine” λίγο μετά την επίθεση της Χαμάς (7 Οκτ. ’23), «είναι ένα ελάχιστο κομμάτι αυτού που νιώθουν καθημερινά οι Παλαιστίνιοι, ζώντας υπό στρατιωτικό καθεστώς δεκαετιών στη Δυτική Οχθη και πολιορκημένοι στη Γάζα». Η μόνη λύση, λέει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, είναι «αυτή που ήταν πάντα: ο τερματισμός του απαρτχάιντ». Αυτό όμως το απορρίπτουν οι ακροδεξιοί του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Προσβάλουν, ενοχλούν την ανθρωπότητα οι βιαιοπραγίες της ”Χαμάς” κατά άμαχων Ισραηλινών και η ατιμία σε νεκρή. Το ίδιο προσβάλουν, ενοχλούν και οι Ισραηλινοί που ουρούν σε πτώμα Παλαιστίνιου.

Ούτε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ούτε ντροπή;;; Γιά τον γόνο της οικογένειας διαχρονικών μιζοληπτών-απατεώνων και πρωθυπουργό του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, άνθρωποι-θύματα είναι ΜΟΝΟ οι Ισραηλινοί. ‘Οχι και οι Παλαιστίνιοι.

Ο υπουργός ‘Αμυνας Ισραήλ Γ. Γκάλαντ δήλωσε για την Γάζα: «Δεν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, δεν θα υπάρχει φαγητό, δεν θα υπάρχει νερό, δεν θα υπάρχουν καύσιμα… πολεμάμε με ανθρώπινα κτήνη και ενεργούμε ανάλογα» (ίδια επιχειρήματα είχαν και οι Ναζί επί Χίτλερ, γιά ”ανθρώπινα κτήνη”). Δηλ., μαζική δολοφονία 2 εκατομμυρίων ανθρώπων;;;

Le Monde: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι πολιτικές του Ισραήλ κατά Παλαιστινης ισοδυναμούν με το έγκλημα του απαρτχάιντ».

Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των άστεγων στις ΗΠΑ και ο πιό άχρηστος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας, ο διαπλεκόμενος Τζο, στέλνει δισεκατομμύρια δολ. σε Ουκρανία και Ισραήλ.

O ”σοφός λαός” στην χώρα ”ομφαλός της γης”… Μόνο ”έξυπνοι” νεο’Ελληνες θα μπορούσαν να επανεκλέξουν τους δήμαρχους Βόλου και Ναυπλίου, που είναι άξιοι παράγοντες ”Νέας Δημοκρατίας” και ”καθρέπτης του κόμματος”.

‘Aβουλα όντα, σε ένα κράτος διεφθαρμένο, σάπιο… Σάπια κόμματα, σάπια ”δικαιοσύνη”, σάπια κοινωνία, σάπια Παιδεία, σάπια κυβέρνηση… Μία χώρα (Ελλάδα) χωρίς μέλλον.

Περιμένετε στην Ελλάδα, η εξευτελισμένη, ελεγχόμενη ”δικαιοσύνη” να ασχοληθεί ουσιαστικά με υπόθεση ”βόθρος Μπέου”, όπως ζήτησε η ”εισαγγελέας αρείου πάγου”;;;

Η τεράστια αποχή στις εκλογές γιά δήμαρχο Αθήνας, έδειξε ότι οι δημότες κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με δήμαρχο ”λαμόγιο”, μέλος της ευρύτερης ”οικογένειας” μιζοληπτών-αρπακτικών. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γιά υποψήφιο έναν άχρηστο-γραφικό.

Yπογραφή: Πρόεδρος Ομογένειας ΗΠΑ (Emeritus & ”Summa Cum Laude”)

kalami.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν τα νομπελ ηταν αντικειμενικα ο δημοσιογραφος του αθρου αυτου επρεπε να το ειχε παρει !!!

  2. Δεν ντρέπεστε! Τι σκίτσο είναι αυτό; Σε ποια χρόνια μας πηγαίνετε;

    1. Βρε εδώ θα γίνει πυρηνικός πόλεμος! Θα το γιορτάσουμε

Comments are closed.