Καλά τα λέει ο Πετράκος: “Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι λόγος να μη γίνει παρέλαση”. Και η Βουλή, δεν έπρεπε να κλείσει. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Είναι προσβολή για την ίδια την εκλιπούσα που βρίσκουν τα εθνοκαθήκια ευκαιρία για να κάνουν 5θημερο αργίας

Κοινοποίηση:
petrakos-ori-1024x768

Ενόχλησε πάλι ο Γρηγόρης Πετράκος με τη δημοσίευσή του και την αντίθεσή του για την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, λόγω εθνικού πένθους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Καλά τα είπε ο Πετράκος. Ούτε η Βουλή έπρεπε να κλείσει. Πού βρήκαν ευκαιρία τα εθνοκαθήκια να κάνουν πενθήμερες… διακοπούλες!

Ο Πετράκος υποστήριξε παράλληλα πως ο σκοπός πίσω από αυτή την κίνηση είναι να σβηστεί η εθνική μας ταυτότητα και όχι να τιμήσουμε την μνήμη της.

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει»», γράφει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Η βουλη εκλεισε; Γιατι ποτε ηταν ανοικτη και δουλευαν αυτοι εκει μεσα για το καλο της Ελλαδος;

  2. Κυριε ταδε αι…..παραταμας- κανε καμια αλλη δουλεια – εχεις γινει νουμερο – γραφικος και ξερολας- αι σιχτιρ
    επι τελους……….ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ……

  3. Τρωγαν πιναν και εισεπραταν παχυλους μισθους χρονιαααα τωρα και μια δεν ειχαν λεφτα δημοσια δαπανη αλητες οταν φτωχοι παμφτωχοι ανθρωποι βρισκουν δανικα για να κανουν μια αξιοπρεπη κηδεια…η βρωμα των πολιτικων απο το κεφαλι εφτασε στην ουρα…οχι στην παρελαση ναι στα πενθημερα των βουλευτων…και ο αντι δημοκρατης φυλακη…Κασιδιαρη δαγκωτο προδοτες..ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΡΑΓΙΑΔΕς

  4. Να ρωτησω κατι. Τι σημαινει εθνικο πενθος? οκ ηταν πολιτικο προσωπο. Προσφερε κατι ιδιαιτερο? π.χ. εκανε καποια παγκοσμια ανακαλυψη? γλιτωσε τη χωρα απο πολεμο? απο καταστροφη? οταν πεθανε ο παππους μου και του καθενος ο παππους, που πολεμησε τους ιταλους στην τελικη το 1945 (και θα λεγαμε μποντζορνο τωρα), δεν ειδα να κυρησσεται εθνικο πενθος… αλλα αντε λιγο αμασητο ιντερνετ και παμε για καφε (να δουμε και καμια γκομενα/ο. Ουγκ)…

    1. Το 1945 μπορει να πολεμουσε κομμουνιστοσυμμοριτες ο παππους σου.Ιταλους αποκλειεται.Οι Ιταλοι ειχαν παραδωθει στους συμμαχους και το’χαν γυρισει απο το 1943.

  5. Ψαχνουν προφασεις εν αμαρτιες
    δεν αποδιδουν τιμη
    στις δεκαδες χιλιαδες που θυσιασαν αφιλοκερδως τη ζωη τους για τη δικη μας ελευθυρια
    σ αυτους που ειναι αξιοι πασης τιμης και σεβασμου
    και παυουν την παρελασητων ηρωων προς τιμην μιας υπουργου
    ,πολιτικων προσωπων που μας οδηγησαν στην μνημονιακη κατοχη
    στην λαθροκατιοχη στην γυφτοκατοχη που δεν ειναι αξιοι τιμης αλλα ειναι η ντροπη του εθνους.
    Δεν εκπληρωνουν τις προυποθεσεις για τιμη και σεβασμο.
    Ως προσωπο ως ανθρωπο ο Θεος να την αναπαυση
    αλλα καμια τιμη ως πολιτικο προσωπο,κανενα πολιτικο προσωπο των τελευταιων ετων δεν ειναι αξιο τιμης
    διοτι δεν φροντησαν να την αποκτησουν δια των εργων τους αλλα ατιμασαν οι ιδιοι τα προσωπα τους .

  6. Ψαχνουν προφασεις εν αμαρτιες
    δεν αποδιδουν τιμη
    στις δεκαδες χιλιαδες που θυσιασαν αφιλοκερδως τη ζωη τους για τη δικη μας ελευθυρια
    σ αυτους που ειναι αξιοι πασης τιμης και σεβασμου
    και παυουν την παρελαση προς τιμην μιας υπουργου
    αυτων,πολιτικων προσωπων που μας οδηγησαν στην μνημονιακη κατοχη
    στην λαθροκατιοχη στην γυφτοκατοχη που δεν ειναι αξιοι τιμης αλλα ειναι η ντροπη του εθνους.
    Δεν εκπληρωνουν τις προυποθεσεθς για τιμη και σεβασμο.
    Ως προσωπο ως ανθρωπο ο Θεος να την αναπαυση
    αλλα καμια τιμη ως πολιτικο προσωπο,κανενα πολιτικο προσωπο των τελευταιων ετων δεν ειναι αξιο τιμης
    διοτι δεν φροντησαν να την αποκτησουν δια των εργων τους αλλα ατιμασαν οι ιδιοι τα προσωπα τους .

  7. Πετράκο δεν σακουνε τα ντουβάρια φοράνε οτοασπίδες

  8. Συγχαρητηρια στον κυριο Πετρακο.Λυπηρο ο θανατος ενος προσωπου αλλα οποιος κι αν ειναι δεν υπερβαινει την ιστορικη μνημη.Το πασοκ κατεστρεψε την Ελλαδα.Να μην τρελλαθουμε.Πανε με το ζορι να αφαιρεσουν οτιδηποτε ελληνικο απο τη συνειδηση του Ελληνα και ιδιαιτερα των νεων.Για αλλες προσωπικοτητες που ευεργετησαν τη χωρα μας και εδωσαν τη ζωη τους,τις περιουσιες τους και θυσιαστηκαν τι θα πρεπε να γινει.Προεκλογικο μετρο το εθνικο πενθος για τη Φωφη για ψαρεμα ψηφοφορων.

  9. Γρηγόρη ό ελληνόφωνος γουρλομάτης τό τσιράκι τών Εβραίων,οί οποίοι θέλουν νά καταργήσουν τίς θρησκευτικές καί τίς εθνικές γιορτές μας,βρήκε τήν ευκαιρία μέ τό θάνατο τής Φώφης Γεννηματά νά απαγορεύσει τίς παρελάσεις σέ όλη τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

  10. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΘΛΙΒΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  11. Τεραστια προσβολη της μνημης της εκλιπουσας!!!!
    Εκμεταλλευση υπερ της παγκοσμιοποιησης καταργηση της εθνικης επαρσης σπιλωση των θυσιασθεντων στη μποτα των ναζι.
    Μητσοτακη πιστευω εχεις επιστρατευσει σεφ και σεφ για τη φραου! Προσεχε μην χασει κανα κιλο στη βιζιτα στην Αθηνα.. τη βαψαμε!

  12. Μπράβο Γρηγόρη, έτσι ακριβώς! Κοπρόσκυλα και κ@λοτρολάκια της Κούλας αντε στο δι@ολο αν πείτε κατι κακό εναντίον του Γρηγόρη. Κακό ψόφο να έχετε καθίκια

  13. H ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ— Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΣΜΟ μιας ΒΟΥΛΗΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βεβαια, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ της ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!!

  14. Δίκιο έχει ο Πετράκος. Σε τελική ανάλυση με την μαθητική παρέλαση τιμάμε την μνήμη των προγόνων μας που πολέμησαν (πολλοί εκ των οποίων σκοτώθηκαν) εναντίον των Ιταλών στα βουνά της Ηπείρου.
    Τι σχέση έχει το πένθος για την Φ. Γεννηματά, με την απόδοση τιμών δια της παρέλασης στους ήρωες πολεμιστές του 1940?
    Πρόκειται για κυβέρνηση εθνομηδενιστών που θέλουν να διαγράψουν τις εθνικές μνήμες και τις παραδόσεις από τον Έλληνα και να τον μετατρέψουν σε Βαλκάνιο-Αφροασιάτη υπήκοο.
    ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ με μπλε προβιά.

  15. Θεωρώ τον ίδιο ως ένα πρόσωπο αναξιόπιστο και τυχάρπαστο όσον αφορά τις απόψεις του για τον κορονοιό. Όμως εδώ θα συμφωνήσω μαζί του: Η μαθητική παρέλαση θα έπρεπε πράγματι να αφιερωθεί στη Φώφη. Δεν αποτελεί γλέντι παρά απόδοση τιμής σε ανθρώπους που θυσιάστηκαν. Απαγορεύοντας όμως την μαθητική παρέλαση σε τι αποσκοπούν; Στην αποφυγή διασποράς του κορονοιού, δεδομένου ότι η λιτανεία του πολιούχου θα προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων, όπως πέρισυ, όμως και η προγραμματισμένη συνάθροιση ανεμβολίαστων μαθητών θα επέτεινε το πρόβλημα. Φτηνά κόλπα!

    1. “” Δεν αποτελεί γλέντι παρά απόδοση τιμής σε ανθρώπους που θυσιάστηκαν.”” και η φωφη θυσιαστικε για τα πιστευω της και το κιναλ μεχρι τελευταιας στιγμης……… η παρελαση θα την τιμουσε……. ?!?!! και τωρα αρχιζει να δημιουργειται θρυλος…… μυθος….. “στον ιδιο ταφο με τον πατερα της…..” συγκινητικες οικογενειακες δηλωσεις πριν φυγει……….λιποθυμιες στις σκαλες…..ολα για το καθηκον……. αυτα θελει ο ελληνας…. τους ηρωες του / ηρωηδες του…… για να βρησκεται σε διεγερση…… αι σιχτιρ….. τοσοι και τοσοι ελληνες εχουν πεθανει για τα καμωματα ολων των αχρειαστων της ταξης της…..

  16. Ο SHCWAB ΤΟ ΕΙΠΕ… #ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ# ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ROBOT…

Comments are closed.