Σωπάτε, ρε παιδιά. Ο Κούλης έδωσε “άδεια” στην Εισαγγελία να κάνει παρέμβαση για τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος

Κοινοποίηση:
ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Τι μας λέτε βρει παιδιά; Επέτρεψε ο Κούλης να κάνει η Εισαγγελία παρέμβαση για τα όσα δύσκολα ζουν οι συμπολίτες μας τις τελευταίες ημέρες.

Ποινικές ευθύνες για την πολυήμερη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας μεσούσης της κακοκαιρίας αναζητά η δικαιοσύνη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.

Δεκάδες τα τηλεφωνήματα πολιτών στην Εισαγγελία

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα , ενώ -κατά πληροφορίες- η Εισαγγελία δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να ζουν μέσα σε πολικές θερμοκρασίες χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

  2. Δείξτε μισθούς, bonus και αποζημιώσεις των αλητών που προΐστανται στη σκουπιδοδεδδηε, για το είδος των υπηρεσιών που παρέχουν…

  3. Ξέρατε να πάτε 3.000 έξω απο το εφετείο, να μπουκάρετε στο μαξίμου και στην εισαγγελία δεν ξέρετε;

Comments are closed.