«Και ό,τι άλλη μ@λ@κ!@ σκεφτούν, θα σας ενημερώσουμε»! – Έξαλλος καταστηματάρχης με τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
1

Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης δεν είδε και με τόσο καλό μάτι τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία φωτογραφία από τις ανακοινώσεις που έχει βάλει ένα κατάστημα, με τον ιδιοκτήτη του να είναι το… λιγότερο εκνευρισμένος.
Κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, με αυτά που έχει γράψει στα τρία χαρτιά.

«Η χρήση μάσκας εντός του καταστήματος είναι υποχρεωτική. Σύμφωνα με τις οδηγίες στο κατάστημά μας επιτρέπονται ταυτόχρονα έως και 4 άτομα», έγραψε στα δύο πρώτα, ενώ στο τρίτο ακολούθησε η έκρηξη: «Και ότι άλλη μ@λ@κ!@ σκεφτούν θα σας ενημερώσουμε».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σε τι να αντιδράσεις; Στο ότι ακόμη και κάτι ανεγκέφαλους επαναστάτες χωρίς αιτία, όπως προφανώς και εσύ, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τους προστατέψει και μας πηδάει όλους μαζι μετά;
    Άι σιχτίρ, που θες και να αντιδράσουμε μάπα!

  2. Μπράβο ρε μάγκα.
    Αν δεν αντιδράσουμε αυτοί στο τέλος θα μας ζητήσουν και κ@@Ο.

  3. Ωραίος ο Κύριος. Προχθές που έδωσα αίμα, πρώτα γεμησαν κάποια σωληνάκια για να κάνουν κάποια δικά τους τεστ. Ρωτάω. Θα μου κάνετε τεστ και για Κορωνοϊό;; Μου λέει η γιατρίνα όχι, γιατί δεν μεταδίδεται εύκολα με το αίμα.!!! Με τον αέρα μεταδίδεται, με το σάλιο ναι, αλλά με το αίμα όχι. Αντε καλά κρασά…

Comments are closed.