Και …ροκ σταρ ο Ελπιδοφόρος!!! Αν δεν τον τρολάρουν τότε ο άνθρωπος έχει μέγα πρόβλημα… “Έντυσε” την παρουσία του στη λειτουργία με το τραγούδι If You Believe!!!

Κοινοποίηση:
sddsvsss

Οι άνθρωποι του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, που επιμένουν να τον παρουσιάζουν … προοδευτικό, ενώ δεν είναι -αντίθετα μάλιστα, είναι συντηρητικός όταν συναγελάζεται με τους Ρεπουμπλικάνους και γενικά αλλάζει χρώματα και αρώματα, που λέει και το τραγούδι όπως και όταν τον βολεύει.

Ακούστε -ναι το ξέρω είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω: Ανέβασε story στον λογαριασμό του στο Facebook από τη λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, και το συνόδευσε με τη μουσική του τραγουδιού If You Believe. Υποτίθεται ότι πρόκειται για Christian Music.

Είπαμε, είναι ο πιο …προοδευτικός κληρικός σε όλο τον κόσμο!!! Το παίζει όπου τον βολεύει και …αντάρτης, αλλά όταν βρίσκεται με Αμερικανούς αξιωματούχους ξεχνά ότι την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο την εκτέλεσαν οι Τούρκοι.

Άστε που για τον διωγμο των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης δεν ευθύνονται οι Τούρκοι, αλλά οι Κύπριοι αντάρτες της ΕΟΚΑ που πήραν τα όπλα εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ: Άρχισε σήμερα στην Αθήνα, με λειτουργια στην Ιερά Μητρόπολη, και θα διαρκέσει έως τις 28 Μαΐου, το 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Θρόνου με αντικείμενο την «Προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, ενώ παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων.

Στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, η γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Δρ. Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη, και ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Βίλνιους, Γκιντάρας Γκρούσας, πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).


Created with GIMP

Στο βήμα της εκδήλωσης θα ανέβει επίσης πληθώρα προσωπικοτήτων, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Αρχων Έξαρχος Αθανάσιος Μαρτίνος, πρόεδρος της Αδελφότητας Παμμακαρίστου των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ευρώπη, ο Αρχων Μέγας Ακτουάριος Δρ. Αντονι Τζ. Λυμπεράκης, εθνικός διοικητής των Αρχόντων Αμερική, πρόεδρος της Αδελφότητος Αρχόντων Ευρώπης «Η Παμμακάριστος», ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης κ.ά.

Μετά το συνέδριο, ο κ. Μαρτίνος και ο Δρ. Λυμπεράκης θα συγκαλέσουν την πρώτη Διεθνή Διάσκεψη των Αρχόντων, στην οποία θα σχεδιάσουν πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα δημιουργήσουν μια πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα συντονίσουν τις δραστηριότητες των Αρχόντων στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Στοά του Αττάλου, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής και στο Ζάππειο Μέγαρο. Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου …φυσικά θα είναι η αγγλική.

ΠΗΓΗ: hellasjournal.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ¨Καμαρότος¨ του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ….μια από τις ντροπές της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Η εν Αμερική Εκκλησια έχει καταρεύσει, οι Έλληνες & Κύπριοι ενσυνείδητοι χριστιανοί, εκκλησιάζονται σε Ορθοδόξους Ναούς Ρώσων, Σέρβων, κ.λ.π.

  2. Εχω αποφασισει να μην ξαναπατησω σε εκκλησια. Ειναι αηδιαστικοι ……

  3. Aυτος καλα περναει και δεν εχει κανενα προβλημα Οι μα@@κες που τον σεβονται και τον τιμουν εχουν το προβλημα

  4. Άλλος ένας αναθεματισμένος εβραιοδιαβολόδουλος ανορθόδοξος, παρέα με το Μπουρδολομαίο και το Λυκομούρη Ανιερώνυμο. Κλίκα αίρεσης έχουν στήσει με ηγέτη τον πάπα.
    Ανάθεμά τους και τους 3, μαζί με τον πάπα 4. Να μη σώσει να γίνει του χρόνου κοινός εορτασμός του Πάσχα, μη μας βρει κανα 8ρι σεισμός. ΠΡΟΣΘΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΚΑΚΑ ΚΥΡΙΕ, ΤΟΙΣ ΕΝΔΟΞΟΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Comments are closed.