Και πο@στης και ψεύτης; Πάει πολύ! Γνωστός δημοσιογράφος “ξεσκίζει” τον Κασσελάκη με ανάρτηση του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης με μία ανάρτησή του στα social media σχολιάζει το βιογραφικό του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη. Συγκεκριμένα εστιάζει στο γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης «ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον». Μάλιστα όπως λέει ο δημοσιογράφος «επικοινώνησα με το Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους».

«Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης.

 

dimadis_-_kasselakis

 

Στη συνέχεια με σχόλιό του κάτω από την ανάρτησή του γράφει πως «σε δήλωση του το CSIS λέει “We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS». Προσθέτουν ότι «though candidly our records aren’t perfect — records from years ago are unfortunately often incomplete”, και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λεέι. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενός του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη».

 

dimadis_-_kasselakis_-_new

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είπαμε έκανε διδακτορικό στο άρπαγα ψ@λών, του ξέσκισαν τα μάγουλα του Μασελάκη.

  2. Ετρωγε κάτι ξεγυρισμένες αράπικες πίσω από το κτήριο του CSIS

  3. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ….ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  4. ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ .

  5. Τό ψέμα πάει σύννεφο όταν πρόκειται νά προωθήσουν τούς ομοφυλόφιλους στην πολιτική με κάθε τρόπο.
    Τρανταχτό παράδειγμα η υφυπουργός υγείας τής Αμερικής Ρέιτσελ Λεβίν τρανσέξουαλ καί προσωπική επιλογή τού Μπάιντεν όπου μεγάλα αμερικανικά δημοσιογραφικά μέσα την ανέφεραν ως παιδίατρο καί ψυχίατρο ενώ ήταν απλά μόνο παιδίατρος. Στο ίδιο medical centre πού εργαζόταν εργάζεται και η πρώην γυναίκα του Martha Peaslee Levine πού είναι όντως ψυχίατρος και ειδικευόμενη στις διατροφικές διαταραχές εφήβων με μεγάλη εμπειρία καί είχε τόν τρανς άντρα της βοηθό. Γιατί όμως παραγκωνίστηκε η ίδια ενώ ο τρανς πρώην άντρας της είχε τόσο ταχεία ανέλιξη; Ο ίδιος ο τρανσέξουαλ ομολογεί ότι έκανε ψυχολογική θεραπεία τά τελευταία 15 χρόνια πρίν προχωρήσει στην αλλαγή φύλου. Πώς είναι δυνατόν ένα άτομο με μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα νά μπορεί νά φροντίζει για την ψυχική υγεία τών εφήβων με διαταραχές, νά τόν παρουσιάζουν ως ψυχίατρο καί νά τού δίνουν καί υπουργείο ξεπερνάει κάθε όριο.

  6. ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΑΝ “STEFANY POUSTO PSOLAKI”

  7. Σιγά μη δούλευε ο Κασσελάκης στο Αμερικανικό think tank! Aλλά αφού είναι υπερόπτης και μας κοιτάει όλους αφ’ υψηλού και μας έχει για κορόιδα, σου λέει κάτσε να τους πω το οτιδήποτε. Σιγά μην πάνε να με ψάξουνε στην Αμερική. Αλλά να που η ζωή του σήμερα δεν είναι η ζωή του χθες. Με ένα search στο Ίντερνετ και με ένα email βρίσκεις τους πάντες και τα πάντα. Kαι να που τώρα το έξυπνο πουλί πιάστηκε από την μύτη. Μπράβο στο δημοσιογράφο Θάνο Δημάκη που έψαξε και βρήκε ότι Κασσελάκης και think tank = ένα μηδέν!

  8. Ο Π@λιόπουστρ@ς ακόμη δεν ξεκίνησε στα πολιτικά δρώμενα και έχει τόσο βεβαρημένο βιογραφικό; Και ακόμα του δίνετε σημασία;

  9. Για ψάξε μήπως δούλευε ο …Τάιλερ. Που λέει ότι τον γνώρισε την εποχή του κοροιδοιού! Φάτε συνταγματικό τόξο και καλή χώνεψη.

    1. Όπως επίσης Δεξιά στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ανεξάρτητα τί αυτοαποκαλούνταν οι τυχάρπαστοι.

  10. Κάτι μπουκίτσια τράβαγε στις χέστρες, δεν είναι πτυχίο αυτό; Δεν σας καταλαβαίνω.

  11. Μπορεί να μην τον ήξεραν με αυτό το όνομα
    Έπρεπε να ρωτήσουν : δούλευε τελευταία κανένας π@υστης εδώ;

Comments are closed.