Και ο Σαρηγιάννης τον… χαβά του! “Η άρση του lockdown θα αυξήσει τα κρούσματα”

Κοινοποίηση:
Δημοσθένης Σαρηγιάννης

“Καμπανάκι” για τους κινδύνους που κρύβει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων στη χώρα, έξι μήνες μετά το καθολικό lockdown, έκρουσε στον ΑΝΤ1 ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

“Σε λίγο θα αρχίσουμε να νιώθουμε την πίεση από τα ανοίγματα” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”.

Πρόσθεσε δε ότι αναμένεται αύξηση στα κρούσματα έως το τέλος του μήνα (μέχρι 2.600 ο εβδομαδιαίος μέσος όρος κρουσμάτων), λόγω του ανοίγματος της εστίασης αλλά και της απελευθέρωσης των μετακινήσεων.

Σημείωσε πάντως ότι η κατάσταση αυτή είναι διαχειρίσιμη από το ΕΣΥ, αρκεί να μην ξεπεραστεί το όριο αυτό.

“Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα. Το στοίχημα είναι μεγάλη ελευθερία αλλά με σύνεση στη διαχείρισή της” πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ MHXANIKO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ)…..WIN WIN….ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ….ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ”Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ”ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ” ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΟΣ….

  2. Σε αυτον εδωσε ασυλια και ακαταδιωκτο. Για να λεει οτι θελει αρκει να ειναι στην δημοσιοτητα. Και δεν ειναι καν γιατρος. Εαν τα ελεγε αυτα στην Αμερικη το FBI θα τον εκανε να ξεχασει ποιος ειναι.

  3. χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν τα αυξήσει

Comments are closed.