Και ο Νίκος Δένδιας υπέρ της καταραμένης συμφωνίας των Πρεσπών! Πανηγυρίζει ο Ντιμιτρόφ!

Κοινοποίηση:
dendias_

Ρε τι γίνεται…

Ο Νίκος Δένδιας έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της άτυπης συνάντησης «Gymnich» των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Ελσίνκι.

Εκεί συνάντησε τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

Όπως ενημέρωσαν πηγές του ελληνικού ΥΠΕΞ, οι δυο τους συζήτησαν για τις πτυχές εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Νίκο Δένδια να δηλώνει τα εξής: «Κατέστησα απολύτως σαφές στον κ. Ντιμιτρόφ ότι η Ελλάδα θα επιμείνει στην αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας»…

Αντίθετα, ο Νικολά Ντιμιτρόφ πανηγύρισε στο twitter!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!

  2. Δεν πειράζει πατριώτες…όταν θα γίνουν εκλογές να ψηφίσετε τον πατριώτη Τσίπρα(ΣΥΡΙΖΑ) για να φύγει ο πατριώτης Μητσοτάκης(ΝΔ),που τον ψηφίσατε για να φύγει ο πατριώτης Τσίπρας(ΣΥΡΙΖΑ),που τον είχατε ψηφίσει για να φύγει ο πατριώτης Σαμαράς(ΝΔ),που τον είχατε ψηφίσει για να φύγει ο πατριώτης Γιωργάκης(ΠΑΣΟΚ),που τον είχατε ψηφίσει για να φύγει ο πατριώτης Κωστάκης(ΝΔ),που τον είχατε ψηφίσει για να φύγει ο πατριώτης Σημίτης(ΠΑΣΟΚ),που τον ψηφίσατε για να μην ξανάρθει ο πατριώτης πατέρας Μητσοτάκης(ΝΔ),που τον ψηφίσατε για να φύγει ο πατριώτης Ανδρέας(ΠΑΣΟΚ),που τον ψηφίσατε για να φύγει ο πατριώτης θείος Καραμανλής(ΕΡΕ-ΝΔ),τον οποίο καλοδεχτήκατε με κεράκια στα χέρια ενώ στην Κύπρο σκοτώνονταν Έλληνες…
    Συμπέρασμα-ηθικό δίδαγμα:ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ=Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν Έχασε την Εξουσία εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και η ΝΔ να ήταν Κυβέρνηση, Μπορεί η Συμφωνία να μην Ονομαζόταν Συμφωνία των Πρεσπών, να μην Γινόταν δηλαδή στις Πρέσπες, αλλά να Ονομαζόταν Συμφωνία των Γρεβενών, να Γινόταν δηλαδή στα Γρεβενά, για παράδειγμα. Ούτε Φυσικά Έπεσε εξαιτίας της Οικονομίας, που Δεδομένων των Συνθηκών που Ανέλαβε, τα Πήγε Σχετικά Καλά.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Έπεσε από το Μεταναστευτικό και ΜΟΝΟ, Έφερε 2.500.000 Λαθρο-Μετανάστες στην Ελλάδα, Έδωσε Ανθρωπισμό και Αλληλεγγύη σε ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες, με Επιδόματα Κάθε Λογής με Συνποτικές Διαδικασίες, Μεροκάματα για να Έχουν και Ένα Extra Εισόδημα, ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΩΡΕΑΝ και Έβαλε τους Έλληνες σε Δεύτερη Μοίρα. Ληστείες, Κλοπές, Διαρρήξεις, Φασαρίες, Δολοφονίες για 20 Ευρώ, τι να Θυμηθούμε. Και αν Τύχαινε και Συλλάμβαναν Κανένα, έτσι για τα Μάτια του Κόσμου, τον Άφηναν Ελέυθερο. Ενώ, αν Έπιαναν, για παράδειγμα, έναν Έλληνα στο Λεωφορείο ΧΩΡΙΣ Εισιτήριο, τον Πήγαιναν Αμέσως Αυτόφωρο.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Έκανε τον Έλληνα να Αισθάνεται Μετανάστης στην Ίδια του τη Χώρα, και το ΡΟΜΑ και το Λαθρο-Μετανάστη να Αισθάνεται Έλληνας. Στις Τελευταίες Εκλογές, ο Χάρτης της Ελλάδος Έγινε Μπλέ και ο ΣΥΡΙΖΑ Κάνει ότι δεν Καταλαβαίνε για ποιό Λόγο Συνέβη αυτό.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.