Και οι ροές συνεχίζονται! 67 λ@θρομετανάστες πέρασαν χθες βράδυ τα σύνορα και έφτασαν Λέσβο

Κοινοποίηση:
metanaste-snisia-960x480

 

Δύο βάρκες με 67 συνολικά επιβαίνοντες πρόσφυγες και μετανάστες άνδρες γυναίκες και πολλά παιδιά, πέρασαν στη Λέσβο χθες το βράδυ. Στη μια επέβαιναν 51 άτομα αφρικανικής και αφγανικής καταγωγής και στη δεύτερη 16 άτομα από τη Συρία και το Αφγανιστάν. Αφού ελεγχθούν όλοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με βάση το πρωτόκολλο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, θα τεθούν σε 14ήμερη απομόνωση.

Από τις αρχές Μαΐου στη Λέσβο έφθασαν συνολικά πέντε βάρκες με 173 άτομα. Στα άλλα νησιά του βορείου Αιγαίου, οι ροές από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου παραμένουν μηδενικές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλη συνεχεια στην λαθροεισβολη Κοι της ΝΔ , που σφυριζετε …πετεινους και οι βαρκες θα φερουν με τις…ευλογιες σας το υπολοιπο Πακισταν και Αφγανισταν μεσα στην χωρα!!!!!!!!! Καποια στιγμη θα ελθουν και οι εκλογες ομως!!!!!!!

  2. Αυτη τη στιγμή ο Δ.Ο.Μ. έχει στήσει κανονική “γέφυρα” στην Χαλκίδα και μεταφέρει με αυτοκινητα μετανάστες από τα γύρω χοτσποτ, και τους κάνει την χαρτουρα σε ΟΑΕΔ και λογαριασμό σε τράπεζες να εισπράξουν το 400αρι των μακροχρόνια άνεργων λόγω κορονοιου.

    Έλεος!!!! Δεν μιλάμε για τίποτα άστεγους.
    Μιλάμε για ανθρώπους που μένουν σε χοτσποτ όλα δωρεάν(ρεύμα, νερό, διαμονή) και επίδομα κάθε μήνα από την Υπάτη Αρμοστεια 400αρι. Και καβατζάρουν και το επίδομα ανεργίας.
    Έλεος.
    Στέφανε καν το θέμα, έλεος πια με αυτή την αλητεία.

Comments are closed.