«Και να πληρώσουμε 300 ευρώ σε πρόστιμα την Τσικνοπέμπτη, θα τα πάρουμε πίσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture-21

Όταν ο Έλληνας βάζει πάνω απ’όλα την…καλοπέραση.

Ένας ηλικιωμένος στην Τρίπολη ετοιμάζεται να περάσει κανονικά με την παρέα του, την Τσικνοπέμπτη, καθώς δεν τον φοβίζουν τα πρόστιμα.

Η Τσικνοπέμπτη είναι παραδοσιακά μέρα παρέας, καθώς στην προ κορονοϊού εποχή την περνούσαμε με φίλους και πολλά κιλά ψητού κρέατος. Φέτος όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά λόγω της πανδημίας.

 Όχι όμως για όλους, καθώς κάποιοι είναι αποφασισμένοι να το γιορτάσουν κανονικά, όπως ο ηλικιωμένος στην Τρίτη, ο οποίος είναι έτοιμος τόσο για ψήσιμο, όσο και για χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα…

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος του Super TV του είπε για το ενδεχόμενο να πέσει πρόστιμο, εκείνος φάνηκε απτόητος να λέει:

«Θα πληρώσουμε και 300 ευρώ, δεν λέει τίποτα. Στο κράτος τα πληρώνουμε, δεν είναι οτι τα πληρώνουμε κάπου αλλού. Το κράτος θα μας τα ξαναδώσει».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο/Η ΦΟΡΑΩ 10 ΜΑΣΚΕΣ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ λέει:

    Καλά κάνει ο άνθρωπος και το γλεντάει, όχι θα γινει φοβικός σαν τους κλασοέλληνες της νέας εποχής. Τρέμετε μια γρίπη που σας έκαναν το μυαλό κιμά με ψευδή στοιχεία και προπαγάνδα δε θέλω να σκεφτώ τι θα κάνετε με τους τούρκους μάλλον την όπισθεν θα τους δίνετε για κανένα πρωκτικό τεστ, που σας κατάντησαν να φοβάστε και την σκιά σας. Δίκαια έρχονται αλλοεθνείς να κατοικίσουν εδώ εφόσον εσείς δεν είστε πλέον άξιοι να κρατήσετε αυτον τον τόπο και η φύση μισεί το κενό και το αναπληρώνει.

  2. Μάγκες ο παππούς στην τσωνα του και καλα κάνει , πόσο θα ζήσει άλλωστε.
    Εσείς τι κάνετε ? Αντί να είστε και εσείς έτσι βάζετε μασκουλα και το σκ στις 6 σπίτι.

  3. Μάλλον λάθος κατάλαβε για τα 300 ευρώ ο καθένας και όχι όλοι μαζί.

    1. χαχαχαχ ε αμα κατεβάσεις καμια νταμιτζάνα κρασί όλα γίνονται 😀

  4. κατι τετοιοι κλεινουν τα μαγαζια και καταστρεφουν την οικονομια…αεργοι συνταξιουχοι κ@λ@γεροι που ειναι ολη μερα εξω…που εγιναν αθλητικοι τυποι στα 65+…μπυροκοιλιαδες..κολλανε κορονοιο και γεμιζουν τις εντακτικες δινοντας στον κουλη την προφασβ να επιβαλλει καραντινα

  5. Ειναι εδω ενωμενο δυνατο! Αχ αυτες οι ηλικιες μας κατεστρεψαν!

  6. Κάτι τέτοιοι ψηφιζουν συριζα πασοκ νεα δημοκρατια

  7. τέτοιοι καραγκιοζηδες ψηφίζουν, μαντέψτε τι…

  8. Κλασικος μλακας , εχει παρα πολλους τετοιους η χωρα

Comments are closed.