Και κλάααααμα η Κουμουνδούρου: Με δάκρυα παρακολούθησαν τη δήλωση Τσίπρα οι υπουργοί

Κοινοποίηση:
diaggelma_ekloges

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Υπουργοί και στελέχη του κόμματος παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό με ζωγραφισμένη την πίκρα στα πρόσωπά τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών φαίνεται πως ήταν και δακρυσμένοι, μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, που πιθανότατα σηματοδοτεί και ένα τέλος εποχής για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο νωρίτερα, οι πληροφορίες από την Κουμουνδούρου ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ διχασμένο, με άλλα στελέχη να υποστηρίζουν το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες -όπερ και εγένετο- και άλλους προβεβλημένους συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Παππάς, να επιμένουν ότι το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία και να πάει σε εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Ιδιαιτέρως κατηφείς ήταν οι κ.κ. Κρέτσος και Φλαμπουράρης, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η εικόνα του κ. Κατρούγκαλου και του κ. Σκουρλέτη, αλλά και του κ. Βασιλειάδη, που κρατούσε το χέρι της συζύγου του Αλέκου Φλαμπουράρη, την ώρα που έκανε την δήλωση ο πρωθυπουργός.

Ανάμεσά τους, φυσικά, και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα.

diaggelma_ekloges7 diaggelma_ekloges5 diaggelma_ekloges4 diaggelma_ekloges2 diaggelma_ekloges

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ…ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ….

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΑΧΑ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..

    ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!!!!
    Ε..ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ..
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Comments are closed.