Και επίσημα στρατιωτικός νόμος! Ο Κούλης τρέμει τις συνάξεις πολιτών! Μέχρι το Πάσχα κλείνει τα νυχτερινά μαγαζιά! Θα σε αναγκάσουν με το έτσι θέλω να κάνεις το εμβόλιο…

Κοινοποίηση:
κουλης

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δέχθηκε ερώτηση για την επαναλειτουργία των νυχτερινών μαγαζιών.

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά μέχρι το Πάσχα τα νυχτερινά μαγαζιά ενώ διευκρίνισε πως τα διαχωρίζει από τα εστιατόρια και ο λόγος είναι πως στα νυχτερινά μαγαζιά ο κόσμος έρχεται πιο κοντά για να επικοινωνήσει, φωνάζει άρα είναι και πιο εύκολη η διασπορά του κορονοϊού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι άλλοι τι θέση έχουν για το εμβόλιο; Τσίπρας Γεννηματά Κουτσιούμπας ….Ο Βελόπουλος ξέρω.. Μήπως μας το παίξουν αντιεμβολιαστες και μετά Κινέζοι…..

  2. τους περιμενουν ονειρεμενες παραλίες κατα Κουβα μεριά. Ελπιζω να ειναι συντομο αυτο γιατί τα νεύρα ολων μας εχουν σπασει…

  3. ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΑΡΧΙΔΙΑ!

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Comments are closed.