Και δημόσια και επίσημα “ντίλερ” της Pfizer ο κύριος Μητσοτάκης. Πόσα μύρια, πάει το προμο ρε γουρλομάτη;

Κοινοποίηση:
bourla-mitso

Με ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα καινοτόμο τρόπο τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου παγκόσμιου κέντρου ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου κέντρου υπηρεσιών και λειτουργιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμέσως μετά τις ομιλίες, ο Άλμπερτ Μπουρλά μαζί με τον πρωθυπουργό άγγιξαν και ενεργοποίησαν εικονικά τη λειτουργία του κέντρου μέσω video wall, δημιουργώντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους της τελετής εγκαινίων.

Μετά το «on» του νέου υπερσύγχρονου κέντρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ακολούθως φωτογραφήθηκε μαζί με τον Άλμπερτ Μπουρλά μπροστά από το τοποθετημένο video wall.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ PHIZER ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΤΡΙΠΛΟΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΡΟΥΘΟΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ…………………….

  2. ά μάλιστα!!! Καταλάβαμε την αξία των εμβολίων Απλά σε ευρώ ή σε δολάρια;;;;;;

  3. Οι Εβραίοι είναι φιλάνθρωποι.Είναι μία ιδιαιτερότητα τής φυλής των.Γιά αυτό εμβολιάζουν ορφανα μωρά έξη μηνών γιά να τά γιάνουν.Un voyou qui pense le mal.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.