Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα! Φωνάζει στις Ελληνίδες να μην φοράνε παντελόνια και σόρτς σε κατάσταση ΑΜΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1

Σε αυτό το στάδιο μόνο φωνάζει, σε 30-40 χρόνια που θα είναι πλειοψηφία σε πολλές γειτονιές, αν θέλουν θα μπορούν απλά να το επιβάλλουν… 

Ήδη σε αρκετά μέρη στο εξωτερικό ζητούν την εφαρμογή της σαρίας… Ένας τόπος ανήκει σε αυτούς που τον κατοικούν. Αν αλλάξουν οι κάτοικοι, τότε ντε φάκτο αλλάζουν και οι ιδιοκτήτες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Εγω βλεπω οτι ολοι οι κουτσοι, στραβοι, αναπηροι αλλοδαποι, εχουν μαζευτει στην Ελλαδα. Βλεπω κουτσους Βουλγάρους, οι οποιοι προφανως και δε δουλευουν, αλλα επαιτουν στους δρομους και απομυζουν το κρατος με επιδοματα και αναπηρικες συνταξεις. Δεν ξεκινησαν να ερθουν εδω για να δουλεψουν…

  2. Όποιο παιδάκι δεν τρώει το φαΐ τού,να το δείχνετε αυτό το βίντεο.

  3. Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι χριστιανος η μουσουλμανος , με νοιαζει ομως το γεγονος οτι τα πιστευω του δεν τα κραταει για την παρτη του αλλα βγαινει στο δρομο μιας ξενης χωρας και προσπαθει γκαριζοντας να τα επιβαλλει και στους αλλους…και “ξαναλεω” το κανει σε μια ξενη τελειως προς αυτον χωρα που το πιθανοτερο ειναι να μπηκε παρανομα σε αυτη….Αλλα μολις διαβασα πιο κατω… οτι ο εν λογω κυριος μαλλον ειναι απο το καμερουν….μαλιστα ….βλεπεις στο καμερουν και οχι μονο σε αυτο, προλαβαν να πανε πρωτοι καποιοι τραγοι απο εδω πλευρα με σκοπο τον προσηλυτισμο τους …Οποτε με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις…ιδου τα αποτελεσματα ηρθε και αυτος απο εδω με τη σειρα του… και τωρα βγαινει στους δρομους και γκαριζει σαν γαιδαρος και ζηταει απο μια ελευθερη κοινωνια να επιστρεψει σε εναν θρησκευτικο μεσαιωνα…που θελει να κανει κουμαντο μεχρι και στο τι θα φορεσεις….ΥΣ: Οι μαυροι εδω που τα λεμε …. ειχαν αλλα ηθη και εθιμα…γυναικες να περπατουν “λεβεντικα” γυμνοστηθες….αχυρενιες “σεξι” φουστιτσες ….ταμπα τουμπα τα ταμπουρλα και… κλπ κλπ ….τωρα αυτα το μη το ενα και μη κανετε το αλλο γιατι ετσι δηθεν θελει ο θεος …αλλοι τους τα επεβαλαν ειτε ηταν χριστιανοι ειτε ηταν μουσουλμανοι αλλα το αποτελεσμα παντα το ιδιο…. οσοι μαυροι εφυγαν απο τις δικες τους συνηθειες να ειναι πλεον φανατισμενοι με τα “νεα τους ηθη και εθιμα”….

  4. Δεν λες πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά χατζάρα να κυνηγάει τις γυναίκες και να σφάζει ό,τι κινείται,τυχεροί είμαστε

  5. Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει να βλέπει την κυλότα της κάθε πατσαβούρας,είναι ισλαμιστής της σαρία?Καλά τα λέει ο έγχρωμος να αγιάσει το στόμα του.Βγαίνουν οι χοντρές για ψώνια με τα στριγκάκια μπας και τραβήξουν την προσοχή και μου έρχεται να κάνω εμετό.Άλλες έχουν τραβήξει τα χείλη τους από τις πλαστικές και νομίζεις ότι βλέπεις ροφούς.Στη γειτονιά μου είναι κάτι 65χρονες γιαγιάδες που σου την πέφτουν στα ίσια.Βάλε τα τραβέλια,τις αδερφές,τους μπινέδες και τους υπόλοιπους κίναιδους και έχεις αυτόματα μια κοινωνία παρηκμασμένη που βασίζεται απολύτως στον φιληδονισμό.

    1. Στη γειτονιά μου είναι κάτι 65χρονες γιαγιάδες που σου την πέφτουν στα ίσια.

  6. Το IQ στα σχόλια δείχνει πως οι περισσότεροι είναι διανοητικά ανάπηροι. Ο μαύρος είναι χριστιανός και κάνει κήρυγμα για τον Χριστό όπως πχ ο Κλεομένης. Απλά ενοχλεί που είναι μαύρος. Ούτε ισλάμ ούτε άλλες παπαριές. Κι ο αρθρογράφος κάνει μαύρη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) προπαγάνδα. Χλωμό να είναι τόσο ανόητος όπως κι όλοι οι αναγνώστες εδώ μέσα (κι εμού του ιδίου φυσικά).

    1. Δεν θα αναφερθώ στο IQ σου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΆΣΗ.
      Τα ανρθωποειδή της υποσαχαρίου Αφρικής δεν έχουν σχέση με τις θρησκευτικές δοξασίες και του χριστιανισμού και μωαμεθανισμού αλλά και του βουδισμού.

      Και κάτι άλλο:Δεν καταγόμεθα από το ζεύγος των « πρωτοπλάστων» Αδάμ και Εύα, που δεν υπήρξαν ποτέ. Φυσικά δεν είμεθα από πηλό και δεν είμεθα επιβαρυμένοι από κάποιο προπατορικό αμάρτημα, ώστε να έχουμε χρείαν κάποιου σωτήρος. Προκύψαμε από την εξέλιξη των ειδών και την φυσική επιλογή.

      1. Απευθυνομενος προς τον φιλο που απαντησε στο σχολιο του Θεσσαλονικη,εγω θα αναφερθω στην αγνοια σου σχετικα με το τι ειμαστε και το αν υπαρχει καποιος ή και καποιοι σωτηρες…υπαρχει μια σειρα βιβλιων του Αρθουρ Παουελ που θα σου δωσει απαντησεις..αν βεβαια εχεις αφησει λιγο χωρο μεσα σου για νεες πληροφοριες και δεν εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι κατεχεις την αληθεια..μπορει ο Αδαμ και η Ευα οπως λες οντως να μην υπηρξαν,ελπιζω ομως να μην αμφισβητεις την υπαρξη του Χριστου οπως και το αν ηταν μια πιο ιδιαιτερη ή θεϊκη ενσαρκωση

        1. σύγχρονη ιστορία 40.000 ετών, ποιό πρίν ο θεός ήταν ποιό σοφός και δέν τεκνοποιούσε.. χαιρετίσματα

    2. Έχουμε αρκετούς τριτοκοσμικούς, ιδιαίτερα εσείς εκεί πάνω είστε και γεμάτοι με λαζούς που έγιναν Έλληνες λόγω ανάγκης και τώρα το παίζουν “αριστεροί” και “open the borders”…το να τους έχουμε δια της βίας αφέντες μάλλον θα περιπλέξει το θέμα και δεν θ’ αργήσει να γίνει πεδίο μάχης όλη χώρα…

  7. Θα συμφωνήσω με τον Ανούλου.Πανταλόνια καί τατοάζ είναι το Ντιαβόλου.

  8. Είναι τελείως άστοχο το νόημα του εν λόγω βίντεο, δεν πρόκειται για μουσουλμάνο, πρόκειται για Ορθόδοξο Ιεραπόστολο ο οποίος έχει έρθει από το Καμερούν στην Ελλάδα και περιοδεύει κατά τον τρόπο που βλέπετε όλη την Ελλάδα. Συγχωρέστε με για την αδιακρισία, δεν έχω πρόθεση να παραστήσω τον έξυπνο.

    1. Ήρθε ιεραπόστολος από το ορθόδοξο και πολιτισμένο καμερούν στην απολίτιστη και πρωτόγονη ελλάδα για να μας κατηχήσει στην Ορθοδοξία; χαχαχαχαχαχαχα

  9. Αυτός παίζει να είναι κόπτης Χριστιανός , για αυτό φωνάζει αυτά.
    Αν ήταν λαθρό θα πήγαινε να χουφτώσει ή να βιάσει !

    1. Οι κόπτες χριστιανοί στην Ελλάδα είναι ευγενείς και διακριτικοί. Πιστοί και ευσεβείς περισσότερο από πολλούς Ορθόδοξους.

  10. Συγγνώμην ο νέγρος αναφέρεται στο να μην φορούν οι γυναίκες παντελόνια; Αυτούς, εμείς οι Ευρωπαίοι, τους συναντήσαμε γυμνούς στην Αφρική όπως και τους χιμπατζήδες και γορίλες, δεν είχαν ζήτημα ενδυματολογικής επιλογής.
    Ουδεμία αιδώς και αισχύνη.
    Ο μωαμεθανισμός είναι θρησκεία των Αράβων, δεν έχει θέση στην Ευρώπη.

  11. Σε ποια 30 – 40 χρόνια; ¨ηδη στο κέντρο της Αθήνας είναι πλειοψηφία οι αράπακλες. Σε 30 χρόνια δε θα υπάρχει Έλληνας ούτε για δείγμα.

  12. …..τον δινουν τριανταρικο σε γιουρο οι γιαχουβαδες και λοιποι κολλητοι του θεου -των θεων- και βαλε και αυτος φωνασκει το ποιηματακι του ….για το προς τα ζειν , φασολια και αλλα….

  13. Δεν απορώ για αυτά που λέει και φωνάζει ο Αράπης, απορώ με την απάθεια των υπόλοιπων Ελλήνων, που αντί να του το βουλώσουν γελάνε δίνοντας του θάρρος Αν βρεθεί κάποιος και του βουλώσει το στόμα ίσως φοβηθούν και οι υπόλοιποι λαθρο.

  14. Με ενοχλει περισσοτερο που καποιοι χριστιανοταλιμπάν κατά βαθος επικροτουν τις κραυγες του αραπη (για αυτο λεω οτι ο φανατισμος στις θρησκειες ειναι ταυτόσημος ) . Η Ελλαδα ειναι ευρωπαικη ,ελευθερη χωρα και θα φορανε οτι γουσταρουν ,προτιμω το κυλοτακι απο την κελεμπία. Tωρα πως αυτος ο τυπος εχει το θρασος να λεει κατι τετοιο , αυτο θελει πολλη κουβεντα .Θα δουμε πολλα ακομη ειναι προφανες . Αυτην ειναι χωρα , αν δεν τους αρεσει ,στα τσακίδια .Αυτοι να αλλαξουν ,οχι εμεις .

    1. μα κι εσυ που τον αποκαλεις “αραπη” εισαι επισης φανατισμενος

  15. Δεν λυπάμαι τους νησιώτες. Τους ακούω συνέχεια να ζητάνε αποσυμφόρηση, δηλαδή να πάρουν τους εισβολείς από εκεί να τους πάνε στην Μακεδονία πχ. Ούτε μια φορά δεν ακούστηκαν οι λέξεις “φυλάξτε τα σύνορα, απελάστε τους, γυρίστε τους πίσω”. Αυτοί θέλουν να το παίζουν δημοκρατικοί και δικαιωματιστές και η υπόλοιπη Ελλάδα να πληρώνει.

  16. Ο καθένας ας ξεκωλιάζεται για χάρην της ελευθερίας του ανθρώπου. Χωρίς να σημαίνει ότι αί γυναίκαι ημών δεν έχουν ξεφύγει και τα κωλομάγουλα σπουρτάνε απο τα ξέκωλα παντελονάκια των θυλέων μας. ΌΜΩΣ για χάρη της Ελευθερίας προσωπικά δεν θα επέτρεπα σε κανένα να περιορίσει όποιαδήποτε ομάδα συνανθρώπων μου. Για αυτό μπορεί να κακοχαρακτηρίσω ένα πουτανάκι αλλά ποτέ δεν υποστηρίζω νόμους, όπως και για τον κωρονέικο δεν υποστηρίζω νόμους.

  17. τα χειρότερα ερχονται χασαμε την πατρίδα μας ,νταξει μωρέ τι έγινε πάλη με καιρους παλη δικά μας θα είναι ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΘΟΣ μην μας ενοχλείτε κοιμόμαστε

  18. Μου αρεσει που ο συντακτης μιλαει για 30-40 χρονια. Δεν ξερει οτι σε 15-20 χρονια μπορουν να ειναι πλειοψηφια σε μια πολη;

  19. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΡΙΛΕΣ ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΟΡΙΛΑΚΙ ….

  20. Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.

  21. ο τύπος έχει εμφανιστεί και στο περιστέρι. Κραταει βιβλία για το χριστό. Μάλλον είναι κόπτης.
    Καμία σχέση με σαρία κλπ.

    1. Δεν παναναι και χαρτο-κοπτης.Οτι θέλει ο καθένας θα φοράει.
      Τα πιστεύω του ο καθένας δεν παναναι λευκός μαύρος κίτρινος να τα κρατά για τον εαυτό του.
      Αυτόν πρέπει να τον βουτήξουν μια μέρα και να τον πάνε Μύκονο.
      Θα χτυπήσει 28bar πίεση.

  22. Καί όμως… Όσο κι άν δέν φαίνεται εύκολα – λόγω τής θολής σκέψεώς μας σήμερα – αυτός ό άνθρωπος φωνάζει Χριστιανικά μυνήματα ! Τό τατουάζ έχει τήν έννοια ότι δέν μάς αρέσει τό σώμα μας καί τό…τροποποιούμε καί γιά τα ανδρικα καί γυναικεία ρούχα μίλησε ό ίδιος ό Ιησούς Χριστός .

    1. Συμφωνώ, και ο Απόστολος Παύλος αναφέρθηκε στα αντρικά και γυναικεία ενδύματα. Αυτά που λέει είναι σωστά.

    2. Σύμφωνα με την ανθελληνική εκκλησία, το έθνος και ο εθνικισμός αποτελούν “αίρεση”, γιατί οι παπάδες δεν νοιάζονται ποιος τους υπηρετεί αλλά να είναι αυτοί τ’ αφεντικά αφού ξέρουν πως όλα εδώ μετράνε, και αν έχουν και μαύρους υπηρέτες, θα έχουν και έξτρα περιποίηση στο κρεβάτι και δωρεάν σπάσιμο αιμορροΐδων

  23. «»Ήδη σε αρκετά μέρη στο εξωτερικό ζητούν την εφαρμογή της σαρίας»»…..και εσεις εξωτερικο εισαστε στην ιδια σας την χωρα!!!!!!! Η σαρια υπαρχει κια στην ελλαδα μονο που δεν σας το εχουν γνωστοποιηση ακομη…..σας προστατευουν…..με το που θα ανακοινωσουν τα μαντατα για το αιγιαο και τα νησια θα σας φορμαρουν και την σαρια. ολα για εσας χωρις εσας…. σας αγαπανε…..πολυ 🙂

Comments are closed.