Καιρίδης: Πολύ κοντά η συμφωνία με την Ινδία για τους εργάτες γης – 200χιλ. οι ελλείψεις

Κοινοποίηση:
kairidis

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές με την Ινδία για την εισαγωγή εργατικού δυναμικού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καιρίδης.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αποκάλυψε ότι τον επόμενο μήνα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, η οποία το αργότερα μέσα στον Απρίλιο θα έρθει προς επικύρωση από τη Βουλή.

Ο ίδιος έκανε αναφορά στις συμφωνίες που βρίσκονται προς σύναψη για τους εργάτες γης με άλλες χώρες όπως Αρμενία, Γεωργία, Μολδαβία, Φιλιππίνες και Βιετνάμ.

«Το δεύτερο βήμα είναι οι διμερείς συμφωνίες με φίλες χώρες, όπως Αρμενία, Γεωργία, Μολδαβία, Ινδία, Βιετνάμ, Φιλιππίνες από την Ασία είναι έξι τον αριθμό και στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης. Θα αμείβονται με τα μεροκάματα της αγοράς.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 9 Φεβρουαρίου και ήδη έχουμε 2.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις και θα αυξηθούν αρκετά περισσότερο».

Τέλος ο αρμόδιος Υπουργός εκτίμησε πως οι συνολικές ελλείψεις σε εργατικά χέρια αγγίζουν τις 200.000.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Εδω θελουν να ξεκανουν τον αγροτικο τομεα και να ειναι ολα εισαγομενα.Καψανε τοσες εκτασεις με ζωα.Ο καμπος μεσα στην λασπη θελουν χερια; Ειναι να περνεις φορα και οποιον βρεις να τον γονατιζεις.

  2. Μας κοροιδευουν και μας φτυνουν και εμεις περα βρεχει.Τοσοι που εχουν ερθει και τους παρεχουν τα παντα και τον ελληνα τον εχουν στην πεινα …. Αυτους που μαζεψαν δεν εχουν χερια για δουλεια;Εχουν οι Ινδοι ;;; Μας φτυνουν και βελαζουμε μπεεεεε…..!

  3. Ρε νιμου ξεκ@λιασμενο εχεις 1.000.000 Ελληνες ανεργους εχεις φερει την σαρα την μαρα και το κακο το συναπαντημα στην Ελλαδα !!!! και μας πουλας τρελα ???? Τι θα κανουν αυτοι οι τεμπελιδες εδω ????

  4. ο εχθρος ειναι εντος των τοιχων, 200,000 εργατες γης για να μαζευουν τι ? λαχανα !

  5. υποθετω οτι αν γινει διακρατικη συμφωνια θα υπαρξει μεριμνα απο το κρατος ωστε να πανε κατευθειαν συστημενοι στον εργοδοτη ενω ενδεχομενως να υπαρξει και στεγαση μαζι με σιτιση σε καθημερινη βαση στις περιοχες που θα πανε. εσενα ρε ελληνα ανεργε ποτε σου φερθηκε ετσι ο οαεδ και το κρατος;

  6. Ακούσατε την είδηση ότι στην Ελλάδα έχουν πεθάνει ξαφνικά πάνω από 100 χιλιάδες μετανάστες λαθραιοι και νόμιμοι ενώ άλλοι παρουσίασαν σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία 2 χρόνια?
    Ούτε και εγώ!

  7. της πουστρας ο καημος ρουχα πουτσα και χορος

  8. Και η χαζοσυμφωνία με τους βρωμοπακιστανούς σε ποιο στάδιο βρίσκεται;;; Κι αν οι ανάγκες είναι 200.000 τί χρειαζόμασταν 500.000 αχρείαστους;;;

  9. Καιριδη που χάθηκες μωρή ξεφωνημένη πουστάρα εσύ;;;

  10. Πρόφαση ότι λένε και δικαιολογίες αγρότες γης και κουραφέξαλα, εξόντωση ελληνισμού κάνουν, σε 50 χρόνια δεν θα έχει μείνει Έλληνας ούτε για δείγμα και τα νούμερο που δίνουν για τους εισερχόμενους είναι ψεύτικα είναι δίπλα και τριπλά, η επανεκκίνηση της Ελλάδας με τριτοκοσμικούς βρίσκεται σε εξέλιξη

  11. ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΠΟ 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΟΙΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…….ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

  12. Μεγαλη χαρα για την ροδελα της καυριδου διακοσες χιλιαδες ινδικα παπαρια θα την στουποσουν την καυμενη καβαλιωτισα

  13. Προδότης του γένους εύχομαι να δικαστείς πράκτορακι των αμερικανοευραιοσιωνιστων σε θανατική ποινή και να φύγεις με το πάθος σου ανασκολοπισμο στην πλατεία Συντάγματος!!!

  14. Κύριοι,τα δόντια του που εξέχουν τα βλέπετε στη φωτό;Ίδιος ο δράκουλας!

  15. Σκούζουν οι Αμερικάνοι για τους μετανάστες που είναι 0,3% του πληθυσμού και 200.000 Ινδοί είναι 2% επί του πληθυσμού της Ελλάδας, με άλλους 500.000 Πακιστανούς που είναι το 5% του πληθυσμού της Ελλάδας.

    Συγνώμη έχει η Ελλάδα πάνω από 1.000.000 θέσεις εργασίας στην αγροτική παραγωγή τότε;
    Πού είναι αυτές ρε γμτ;

    Θέλουν να φέρουν εκατομμύρια παράνομους μέσα και τους δικαιολογούν με σανό.

  16. Αυτή η βρωμολούγκρα η κακιά αδερφή έχει βαλθεί να κάνει την κ@λοτρύπα του ροδέλα για τρακτέρ. Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει λουκρητία, μπορείς να γίνεις και τρανς και να παντρευτείς ινδιάνικο χιμπατζή τώρα

  17. Θα φθηνηνει και το στοματικο στα στεκια της χωρας.

  18. Πίσσα καί πούπουλα στην λούγκρα καί στα αφεντικά της πού πάνε νά στήσουν την σύγχρονη Βαβέλ στη χώρα μας. Μετά τά Σόδομα καί Γόμορα με τά νομοσχέδια της ανωμαλίας καί τού εκφυλισμού συνεχίζουν ακάθεκτοι με την αντικατάσταση τού πληθυσμού τής Ελλάδος με κάθε σκουπίδι πού μπορούν νά βρουν από τριτοκοσμικά κράτη, αν είναι δυνατόν ακόμα καί από τό Βιετνάμ καί την Γεωργία (Γεωργιανοί πού η μόνη ασχολία τους εδώ είναι τό έγκλημα όπως βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ).
    ΛΟΑΤΚΙ καί λαθροέποικοι είνα τά μόνα πού ενδιαφέρουν την ανθελληνική καί προδοτική Βουλή, αυτές είναι εξάλλου οι εντολές πού παίρνουν οι μαριονέτες τών εβραίομασόνων για την διάλυση τής Ελλάδας.

    1. Μήπως πρώτα να αρχίσουμε από τους ψηφοφόρους τους και τους υποστηρικτές τους?

  19. Βρε γελοίε, ανόητε κ. Καιρίδη, οι Ινδοί είναι μορφωμένοι μεν αλλά τεμπέληδες όσον αφορά τους εργάτες Γης, κυρίως όμως δεν είναι αλητήριοι Πακιστανοί, σαν αυτούς που έχετε επιτρέψει να μαζευτούν στην Ελλάδα.
    Αλήθεια, πόσους Ινδούς έχετε δει στην Αθήνα ή στην υπόλοιπη Ελλάδα?

    1. Νομίζεις. Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα για ομαδικό βιασμό γυναικών στην Ινδία. Και αυτό που τρομάζει είναι ότι σχεδόν πάντα την σκοτώνουν ώστε να μη καταδώσει ονόματα και καίνε το πτώμα. Μια χαρά κοπρόσκυλα είναι. Απλά σε 1 δις πληθυσμό που έχουν λογικό να συναντήσει κάποιος όλες τις κατηγορίες ανθρώπων.

      1. οι χειροτεροι απ ολους ειστε με διαφορά εσεις οι χουντικοι. Οτι χειροτερο υπαρχει στο πλανητη. Δεν εχετε ιερο ουτε οσιο

  20. Τι λες ρε μπετό βλάκα ;Και τα υπόλοιπα λαθρό σκουπίδια τι θα τα κάνεις;Θα τους ταίζεις για πάντα;Δεν είπες θα τους βάλεις εργάτες γης;

Comments are closed.