Καθημερινή του Αλαφούζου: «Κανονικά το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις κάλπες, σύμφωνα με γνωστό Συνταγματολόγο»

Κοινοποίηση:
deth

Είναι γεγονός ότι παρά τον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε από τα συστημικά ΜΜΕ, παραμένουμε δυνατοί και προσηλωμένοι στον αγώνα για Ελλάδα και Ελευθερία.

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση σχετικά με την περίφημη τροπολογία του Μάκη Βορίδη, που τόσο αγαπάει το… διαφορετικό. Μάταια, όμως. Ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω μας και σύντομα θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή. Σε αυτό – όπως φαίνεται – συμφωνεί και η ναυαρχίδα του Μαξίμου, η Καθημερινή του Αλαφούζου, η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Θεωρείο: ο Άγνωστος Χ», τονίζει:

«Με την πολιτική ρευστότητα που κυριαρχεί, αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η τελική απόφαση για το κόμμα Κασιδιάρη. Γνωστός συνταγματολόγος εξέφραζε σε συνομιλητές του τον προβληματισμό του για την πρόσφατη τροπολογία, εκτιμώντας ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

Θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας στην κάλπη, το ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται στη θέση του και η ετυμηγορία του λαού θα προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά σε πολιτικό και μιντιακό σύστημα εκείνο το βράδυ…

Καλή αντάμωση στην κάλπη…

ellhnes.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στέφανε, η κυβέρνηση των ανώμαλων και των προδοτών τρέμει να κατέβεις με Ηλία. Κάνε το χατήρι όλων των Ελλήνων που αγαπάνε την πατρίδα τους και όχι το ισλάμ όπως αυτοί που κυβερνάνε και κατέβα με τον Ηλία.

  2. Το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ιδρυθηκε 21 ΜΑΙΟΥ 2020….
    Με εγκριση του Αρειου Παγου….
    το 2021 εν μεσω λοκνταουν καναμε συνεδριο με τηλεδιασκεψη
    και εκλεξαμε 7μελη Διοικουσα Επιτροπη……
    η οποια και διοικει το κομμα……

    βασει νομου του Βοριδη (το 2022 )

    (που ψηφισε πρωτος πρωτος ο Βελοπουλος)
    ο Ηλιας μπορει να ειναι μονο απλος υποψηφιος βουλευτης

    και οχι επι κεφαλης του κομματος

    (θα εκλεγει με σταυρο προτιμησης)…..

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ,

    γιατι ειμαστε ΝΟΜΙΜΟΙ συμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ……

    γιαυτο λυσαξανε και ψαχνονται εδω και μηνες…..
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ…..

  3. Χίο σε θέλω στην βουλή να τους ταράζει κάθε μέρα…

  4. Ήμουνα σίγουρος ότι θα πολιτευτεις με το κόμμα Ελληνες στέφανε, αλλά μάλλον το σκέφτεσαι πολύ…

  5. Στέφανε μη το σκέπτεσαι, κατέβα με τους Ελληνες σαν Ελληνας που είσαι, είμαστε πολλοί και είμαστε μαζί σου, θα σε βάλουμε βουλή να τους πετσοκόψεις.

  6. ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΔΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIK ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ

  7. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  8. Μόνο το κεερφα των μεταναστών πλέον υποστηρίζει τη νέα δημοκρατία που ασκεί πιο φιλομεταναστευτική πολιτική και από τον μπαλαούρα του συριζα! Γιατί συμφωνία για απευθείας πτήση με μετανάστες από το πακιστάν ούτε ο μπαλαούρας ούτε ο φίλης του συριζα φέρανε! Την έφερε ο μηταράκης και ο μητσοτάκης! Ποιος θα τολμήσει να αποκλείσει τον Ηλία και να επιτρέψει τον ανταρσυα των λαθρομεταναστών; Ο κούλης και οι φωτογραφικοί του νόμοι καταρρέουν γιατί όλοι κατάλαβαν ότι δολοφόνησαν αθώους ανθρώπους στα τέμπη! Ο καραμαν-αλής που έλεγε ασφαλή τα τρένα προσπαθεί να εκλεγεί για τη βουλευτική ασυλία, τρέμουν τώρα που καταρρέουν!

Comments are closed.