Καθηγητής με @ρχιδι@ κατά Τσιόδρα! «Ο Τσιόδρας μας δίνει ψευδή εικόνα θανάτων για να δικαιολογηθούν τα μέτρα»

Κοινοποίηση:
nekroi-koronoios

Κατακεραύνωσε τη μέθοδο υπολογισμού των θυμάτων του κορωνοϊού που ακολουθεί το Υπουργείο Υγείας, ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Ο κ. Κούβελας σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6, αμφισβήτησε τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τον υπολογισμό των θανάτων με ή από Covid-19 και έκανε λόγω για ψευδή εικόνα θνητότητας» :

«Ο κ.Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία επινόηση. Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Γιατί υπήρξαν πολλοί άνθρωποι, που πέθαναν και χαρακτηρίστηκαν από COVID. Oυσιαστικά μας δίνει μία ψευδή εικόνα της θνητότητας, κάτι, που πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν από την αρχή για να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

«Ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει και τους θανάτους από την κοινή εποχική γρίπη και θα δείτε, ότι είναι πάνω από 100 επίσης, δλδ σε τάξη μεγέθους, δεν διαφέρει το ένα από το άλλο. Άρα πώς δικαιολογεί κάποιος αυτά τα σκληρά μέτρα με την αναγκαία οικονομική επίπτωση;», τόνισε ο κ.Κούβελας και πρόσθεσε «όπου χρειάζεται, θα έπαιρνα σκληρά μέτρα, αλλά όχι για τόσο μεγάλο διάστημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΔΩΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΗΞΑΝ . ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.. ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ,ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  2. Μαγκακια δεν πατε μια βολτα με τον καθηγηταρα σας σε ενα νοσοκομειο αναφορας χωρις μασκες να δουμε σε 15 ημερες τι θα γινει

  3. Θα βγει απόψε ο εθνικός μας ”σωτήρας” και θα μας πει ότι κάνανε άσκηση να δουν τις αντοχές του ελληνικού λαού στην επόμενη πανδημία καθώς και στη συμμόρφωση και υπακοή.Ρητορικό, μετά το φιάσκο το τωρινό, θα έχουν το θράσσος ν’ αναφέρουν ότι το φθινόπωρο ο κοροιδοιός θα βγει τσάρκα πάλι;

    1. φυσικα κι παλι θα μας μαζεψουν στο μαντρι σα καλα προβατακια

  4. καθηγηταρα μας εσενα θελουμε να μας μηδενισεις τους θανατους

  5. o Τσιορδας ως πιστο σκυλι των σιωνιστων περειμαινει να τα χοντροοικονομισει απο τα εμβολια του θανατου δηθεν κατα του ψευτοκορονοιου…….αλλοστε πως θα ταχτοποιησει τα 7 παιδια του χωρις να κανει πουστιες εις βαρος μας………..

  6. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΕΧΤΙΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.

Comments are closed.