Καζάνι που βράζει η Κόρινθος! Πήγε το καφάσι σύννεφο. Κλωτσομπουνίδια. Η στιγμή της επίθεσης των γύφτων στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι»  στην Κόρινθο με τους γύφτους να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των γύφτων, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

 

Πηγή: korinthostv

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η βρώμα απ τους βρωμόγυφτους πέρασε μέσα απ την οθόνη μου . Μπράβο στο παλικάρι που ξεβρόμισε τον τόπο από ένα πρεζοκλεφτροαλητόγυφτο . Το ίδιο θα κάνω και εγώ όταν μου έρθουν μιας και το κράτος μας είναι ένα μπουρδέλο με γύφτους με απύθμενο θράσος , τα άπειρα προνόμια ,τις ψεύτικες συντάξεις ,τα τζάμπα σπίτια και αβέρτα παροχές με κανένα μητρώο πουθενά . Αι στο διάολο πουστόγυφτοι.

  2. Ανοξτε νεα Αουσβιτς!!!!! Με αληθινους φουρνους αυτην την φορα , να μην μεινει ουτε σταχτη απο αυτα τα ανθρωποιειδη παρασιτα , πρεπει να εκλειψουν απο το προσωπο της γη , και πειτε με ναζι οσο θελετε

  3. φάτε συριζόγυφτους και συριζοκρατία…

  4. Ο νεκρός και ο φίλος του πήγαν να ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ. Δηλαδή βρήκαν εύκολη λεία και είπαν να τα πάρουν όλα. Κλασικοί κατσαπλιάδες. Αυτός που πεινάει, όπως λένε οι υπόλοιποι σκατόγυφτοι για να δικαιολογήσουν τον κλέφτη νεκρό, πάει να κλέψει μία φορά μία κότα να φάει. Δεν πάει μερικές φορές να τα σικώσει όλα. Όσο για το μπουρδέλο κράτος που έχουμε να φοβάται ακόμη και η αστυνομία μία ράτσα υπ-ανθρώπων (και ο τίτλος είναι κάτι που οι ίδιοι οι γύφτοι κερδίζουν με την παραβατική συμπεριφορά και την αδιαφορία για τους νόμους και τις αρχές του κράτους που μένουν) προκαλεί εμετό. Στην τελική αφού το κράτος και οι υπηρεσίες αδιαφορούν, τουλάχιστον να επιτρέψουν να αμυνόμαστε από μόνοι μας. Αλλιώς να μας πούνε ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις σε αυτό το κωλοκράτος ώστε να ξέρουμε να πράξουμε ανάλογα. Στην περιοχή με το γκέτο που έχουνε οι γύφτοι, είναι καθημερινά τα φαινόμενα. Όλη μέρα κόβουν βόλτες στα στενά στα χωριά με τα αγροτικά και βλέπουν ποιες οικίες δεν έχουν ζωή και πάνε και τα παίρνουν όλα. Κλέβουν ελιές από χωράφια, εργαλεία, ζωοτροφές και εάν κάποιος δει κάτι και καλέσει την αστυνομία, μετά ψάχνει να βρει μέχρι και τα πόμολα από τις πόρτες στο σπίτι του.

  5. Ζητείται επέιγόντως Έλληνας Χίτλερ, τι με είπατε Ναζί; Δεν πειράζει εγώ Ναζί και σεις μια ζωή κρετίνοι…

  6. φυσικα οι μπατσοι απλα κοιτανε το ξεσπασμα των γυφτων αμα ηταν ελληνες πατριωτες και ειχαν και καμμια ελληνικη σημαια μαζι τους με την μια θα τους μαζευαν…………………………………..

  7. Φωναζουν οι κλεφτες,οι απατεωνες,οι χασισεμποροι, αυτοι που δεν πληρωνουν φορους,ουτε ενφια ουτε τελη κυκλοφοριας ουτε ασφαλεια κτεο αυτοκινητων,ολα παρανομα με την ανοχη κρατους αστυνομιας, αυτοι που παιρνουν 10 επιδοματα αυτοι που δεν δουλευουν διοτι παιρνουν επιδοματα και κλεβουν και κονομανε και απο τα χασισια. Φωναζουνε και παιζουν θεατρο και καλα για τον σκοτωμενο μπας και κονομησουν κανα εξτρα χρημα απο το σκοτωμα.

  8. ΑΥΤΕΣ ΟΙ Π@ΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ;

  9. Ρωτήστε παππούδες να σας πούνε που υπάρχουν ξεροπηγαδα, ούτε σκύλος δε θα τους βρίσκει τους σκατογυφτους η τους λαθροπιθηκους που νομίζουν ότι ήρθανε τα άγρια να διώξουνε τα ημερα.

  10. Αν ηταν καμμια γιαγια να πουλαει τερλικια θα την ειχαν κανει σηκωτη η μπατσοι,τους κωλογυφτους ουτε που τους αγγιζουν,διαταγες ανωθεν βλέπεις.

  11. Για κάτι τέτοια “ψοφανε”οι γυφτοι για σοου θεατρα και πανηγυρια ειναι σπουδαιοι τραγωδοι

  12. Το λάθος του είναι ότι πήγε και τον πέταξε στο λατομείο. Υπάρχουν άλλες λύσεις, τώρα έμπλεξε.

  13. Καταραμένα παράσιτα οι κατσίβελοι
    δεν υπάρχει κράτος να τους τσουβαλιάσει
    έχουν δικαίωμα να κλέβουν άλλα να πάνε για δουλειά δεν μπορούνε
    που κατάντησε η Ελλάδα μας με τα αριστερά αποβράσματα.

Comments are closed.