Καίγονται τα τουρκικά παράλια! Μεγάλη φωτιά στο Τσεσμέ – Εκκενώθηκαν οικισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tsesme

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ildir του Τσεσμέ. Η πυρκαγιά που είναι ορατή από τη Χίο, καίει θαμνώδη και δασική έκταση και έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με το politischios, στο σημείο επιχειρούν να παρέμβουν στελέχη της Πυροσβεστικής από τη Σμύρνη, με τις συνθήκες να είναι αποτρεπτικές για την κατάσβεση.

Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που χιλιάδες κάτοικοι εκκένωσαν τις περιοχές τους. Ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας  Ουνάλ Τσακίσι ανέφερε πως “η επιχείρηση συνεχίζεται. Αδειάσαμε τους 4 περιοχές μας για προληπτικούς λόγους. Προσπαθούμε να την περιορίσουμε πριν κάψει σπίτια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν χαίρομαι γιατί καίγονται ζώα και δέντρα που δεν φταίνε σε τίποτα για την κακία των Τούρκων, όμως πρώτη φορά θα δούνε πως είναι να βιώνεις μια πυρκαγιά, γιατί πέρα απο κάποια καθίκια δικά μας που ονειρεύονταν αυθαίρετα πολλές φωτιές στην Ελλάδα μπαίνουν απο τους πράκτορες της ΜΙΤ, είτε είναι λαθρό είτε είναι έμμισθοι διαφόρων εθνικοτήτων με την ταμπέλα του τουρίστα.

Comments are closed.