Κίνηση-ματ από τον ΣΚΑΪ που ανατρέπει το τηλεοπτικό τοπίο! Εξασφάλισε τα δικαιώματα του…(ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
skaifoto298-768x433

Tα δικαιώματα του «Big Brother» για τη χώρα μας ανήκουν πλέον στον ΣΚΑΪ!

Όπως ανακοίνωσε ο σταθμός του Φαλήρου ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του.

Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΣΡ. ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ‘ΚΟΨΤΕ’ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ”ΞΕΠΛΥΜΑ’ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΩΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ,ΟΧΙ ”ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ”.

  2. Και άλλη σαβούρα στην TV;;;;;;;;;;;;; Το ΕΣΡ γιατί ΔΕΝ αντιδρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ώρα για ποινές ΡΕΕΕΕΕΕΈ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Comments are closed.