Κίνα: “Τρομάζει” ο επικίνδυνος ιός, που εμφανίστηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ios-1-940x450

Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας γνωστοποίησαν σήμερα ότι κατέγραψαν άλλα 17 κρούσματα πνευμονίας που προκάλεσε νέος κοροναϊός,
εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας καθώς η χώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, όταν πολλοί πολίτες ταξιδεύουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ή στο εξωτερικό.

Οι τρεις από τους ασθενείς κρίνεται πως είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η δημοτική επιτροπή υγείας της πόλης Βουχάν.

Το σύνολο των ασθενών που έχει προσβάλει ο νέος κοροναϊός στην Κίνα, όλους τους στην πόλη Βουχάν, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ανέρχεται πλέον σε 62. Δύο εξ αυτών έχουν υποκύψει.

Οι 17 νέοι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα, κυρίως πυρετό και βήχα, πριν από τη 13η Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο εορτασμός για το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, που συνοδεύεται από μία εβδομάδα αργίας, ξεκινά την 24η Ιανουαρίου.

Ο νέος ιός κατατάσσεται στην οικογένεια των κοροναϊών, όπως και το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (ΣΟΑΣ), το οποίο είχε στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 800 ανθρώπους σε διεθνές επίπεδο όταν ξέσπασε επιδημία επίσης στην Κίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι ιοι ποτε δεν εμφανιζονται αλλα δημιουργουνται σε εργαστηρια απο εταιριες φαρμακευτικες με σκοπο τι αλλο, το κερδος.
    Οπως και στα φυτα με ασθενειες και εντομα που τα κατατρωνε και θυσαυριζουν κατι γερμανικες .
    Ειναι Τρισεκατομυρια τα κερδη τους οχι δις μιλαμε για την απολυτη μπιζνα.

Comments are closed.