Κίνα: Πάμε για τον 3 Παγκόσμιο Πόλεμο; Ενημέρωσε τους πολίτες για πόλεμο

Κοινοποίηση:
Screenshot_4-5

Σοκ και δέος από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην παγκόσμια σκακιέρα των ισχυρών.

Πριν από λίγες ώρες το DEFCONWarningSystem έκανε γνωστό πως η Κίνα ενημέρωσε του πολίτες της ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πόλεμο.

Το DWS είναι ένας οργανισμός πληροφοριών που επικεντρώνεται στην απειλή του πυρηνικού πολέμου και προειδοποιεί με βάση τα τρέχοντα γεγονότα.

china-war-728x325

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καμία προφητεία για αυτό το σενάριο δεν υπάρχει?

  2. Γιατι τωρα τι εχουμε?? παιδικη χαρα η κουκλοθεατρο……???????

  3. Δε θα γίνει καμία επανεκκίνηση στο πλανήτη Γη. Ο πλανήτης Γη προορίζεται να καταστραφεί όταν τελειώσει η συγκομιδή της βασιλείας των Ουρανών. Οι καταστροφές θα έρθουν αλλά θα είναι το φυσικό αποτέλεσμα της απόσυρσης της θεϊκής προστασίας, οι ουράνιες δυνάμεις που διατηρούν τους φυσικούς νόμους θα αποσυρθούν, αλλά πρώτα θα αποσυρθεί το πνεύμα που διατηρεί τη παγκόσμια ειρήνη σε κάποιο βαθμό, και οι άνθρωποι θα αλληλοσφαχτούν με μανία. Αυτά όλα θα γίνουν σύντομα.

  4. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

    1. Και επανεκκίνηση των πάντων να γίνει, αυτοί που ευθύνονται για όλα τα κακά θα κρυφτούν στα λαγούμια τους και όταν περάσει η καταστροφή θα βγουν ξανά στην επιφάνεια.
      Οπότε…. εσύ ,εγώ και όλοι οι υπόλοιποι θα τα πληρώσουμε πάλι.

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

  5. ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΓΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΡΩΔΟΙΟ ΟΙ ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ.

Comments are closed.