Κέρκυρα: Τι λέει το πόρισμα για τον γιατρό που επικαλέστηκε παράλυση

Κοινοποίηση:
νοσοκομειο

Για μυική αδυναμία μιλάει το πόρισμα για τον γιατρό της Κέρκυρας, ο οποίος υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά το εμβόλιο κορωνοϊού που έκανε. Ο γιατρός υποβλήθηκε σε ενδελεχή απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι αυτό που του προκάλεσε μερική παράλυση στα κάτω άκρα ήταν «γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία».

Το πόρισμα παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα συμπτώματα που παρουσίασε δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, υπήρξε και η καταγγελία – «βόμβα» του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι ο εν λόγω γιατρός αντιμετώπιζε αυτή την εποχή ΕΔΕ για παραβίαση της σειράς προτεραιότητας εμβολιασμών.

Η υγεία του παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και τι σχέση έχει η ΕΔΕ; Μήπως ότι υποκρίθηκε τον άρρωστο; Και τι σημαίνει γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία; Μήπως ότι επειδή η μυική αδυναμία απέδραμε γρήγορα δεν υπήρξε; Μήπως ότι δεν θα μπορούσε να έχει προκληθεί απ’ το εμβόλιο; Κατά τα άλλα; Όλα καλά; Καμιά άλλη παρενόχληση είχαμε σήμερα; Αυτά είναι θέματα. Όχι το τι γίνεται με τα εμβόλια, τα lockdown, την οικονομική καταστροφή, τις απειλές των “γειτόνων”.

  2. συμπτωματικα παρελυσε μετα τον εμβολιασμο, απλα εφαγε φυστικια και τον πειραξαν ειναι η εισηγηση γιατρων…

  3. Όχι δεν ήταν απο το εμβόλιο, σιγά μην σας πουνε οτι παρέλυσε απο το εμβόλιο να χαλάσει η μπίσνα?
    Για μαλ@κες τους έχετε?

  4. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΟΥΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε μια σελίδα πού ο κάθε ένας θα μπορεί να λέει τις παρατηρήσεις του μετά το εμβόλιο ανεπίσημα?;; Να την πούμε η φωνή τού τρελού ξέρω κι εγώ!
    Κανένα φάρμακο δεν είναι άγιο, ούτε δεν έχει παρενέργειες.

Comments are closed.